4 yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat eşim azosperm ve bebeğimiz olmuyor eltim biz daha evlendiğimizden beri tavırlı bana evime eşyalarıma geinliğime herşeyime karıştı evlendik biz hemen bebek istiyoduk onlarda biliyordu.biliyordu çünkü ona neyse gitmiş bana doğum kontrol hapı almış hamile kalmayayım die ona ne oluyosa eşimde kızde bu hapları kullanmayacak dedi olursa osun hemen biz istiyoruz dedi bu olaydan 2 ay sonra eltimin hamile olduğunu öğrendim amann bi havalar bana benim üstümde oturuyor yok kayınpederime baba canım ekşi elma istiyor falan yok şunu alcam bunu yapçam yok çok güzel kiloyla hamile kaldım tamam anlatırsın ama bu imalı imalı konuşuyor gittiler köye torun geliyor diye sölemeye derkeeennn bu gebeliği boş gebelik çıktı kanaması başladı beni çağırdı yanında kürtaj oldu.bu sırada biz başladık çocuk için doktora gitmeye ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik ben gittim buna ağladım yenge böle böle dediler çocuğumuz olaması çok zormuş dedim ay bu başladı bana gene laf sokmalara elalem yanında ben 3 tane yapçam allah veriyo bi sorunumuz yok demeye millet bu kez bana sen ne yapmıon artık yapsana demeye bu da kıs kıs gülüo millet beni sıkıştırınca..bi iş yapçak hemen ilk lafı ben insandan insan yaptım bu işimi yapamaycam oldu o kadar koyuyoki o lafı..sonra öğrendim çocuk için doktora gitmiş hemen istiyo die ben artık dayanamadım laf sokmalarına eşimlede aramız bozuldu evi terk ettim 3 ay ailemde kaldım tabi bu boş dururmu başlamış çocuğu olmuyor tedavi olmak zor geldi evden kaçtı yemek yapmayı bilmiyordu eşinin ihtiyacları nı karşılayamıyordu eşine kadınlık yapamıyordu sanki 2 yıl o yatmış kocamla neyse sonra eşimle barıştık fakat onla konuşmadık kaynanamlar hala bana bağırır ben küçükmüşüm o büyükmüş alttan alsam olmazmıymış ne varmış konuşmayacak ne onda suç varmış ne bende ...şaka gibiler ya... ve şimdi hamile..hamileliğini başkalarından duydum kaynanamlarda benden duydu...koca şehire duyurmuş fakat kaynanalara sölememiş..beni her gördüğünde gülüyodu kıskıs karnını elliyordu allah allah nedemk bu diyordum o gene hamileymiş sonradan öğrendim şimdi beni nerde görse karnını elliyor gülüyor çok üzülüyorum bebeğide erkekmiş köyü arattırmış kızına müjde istettirmiş erkek torun geliyor demiş erkek kız farkedrmi ya...dünde bi kadınla önümden geçtiler bana bakarak kadın bişeyler dedi buda güldü ohooo o yapana kadar ben üçüncüyü doğuracam dedi çok üzüldüm...artık dayanamıyorum ve kimseyi inandıramıyorum bana sen yanlış anlarsın diyo kaynanamlar aslında hiç sevmezler ama el üstünde nası oluyosa..dalavereyle çenesiyle kıvırıyo kandırıyo insanları..eşim takma onu diyor onun seviyesinemi iniyosun diyor ben ağlayınca oda ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum eğer böle devam edrse ve doktorlar artık gezmeyin olmaz çocuğunuz derse dayanamam bunlara evliiğim tehlikeye girer...çok uzun oldu ama patlayacaktım rahatladım yazınca..n eyapmalıyım bilemiyorum..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eltimin hamileliği ve benim çocuğumun olmaması
- Konu Sahibi sadecik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mart 2011
- 7.789
- 22.171
- 548
- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
canım benim sakın umudunu yitirme. nerde oturuyosun başka doktor arayışlarına gir. istanbulda bi doktor var.fulya jinemed hastanesinde teksen çamlıbel diye bi doktor.çok iyi bi doktor. çare bulamadığı kimse yok diyebilirim. maddi durum nasıl bilmiyorum da biraz pahalı bi hastane.
dengesiz eltini de sakın kafana takma. onun gibi insanları allaha havale etmek lazım.
dengesiz eltini de sakın kafana takma. onun gibi insanları allaha havale etmek lazım.
- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
Bi lafa bakarim laf mi diye,
Birde soyleyene bakarim adam mi diye.
Sen onun soylediklerini ciddiye alip moralini bozdugun icin oda kendini nimetten sayiyo kendince.
çok doğru söylemişsin arkadaşım zavallı kadın kendini bişey zannetmiş. ben böylelerine anca zavallı derim. insanlıktan nasibini alamamış zavallı bi kadıncağız.
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- 2 Ekim 2011
- 841
- 733
- 333
Gerçekten tüm bunları yapıyor mu? Yoksa biraz hassas mısınız?
Bunu söyleyince tepkinizi çektiğimi biliyorum.. Ama amacım farklı.. Eğer bahsettiğiniz gibi, bir insanın acısından mutluluklar türetebiliyorsa.. Şimdiden üzülmeye başlayın..
Bu kadar zalimliğin ardından mutlaka bir bela gelecektir.. Bakın bela okumuyorum.. Ama tıpkı sizin anlattığınız gibiyse olaylar, yazık olacak eltinize...
Eşinizin sağlık sorunu ile ilgili olarak... Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah.. Benim de evladım yok... Belki de hiç olmayacak...
Bir evladınızın olup olmaması değildir sizi anne yapan... Evet çok müthiş bir duygudur eminim.. Ve evet, kelimelerle ifadesi mümkün değildir...
Ancak mevla henüz nasip etmediyse, inanın bir hayır vardır...
Benim kendi annemle babam, hiç korunmadıkları halde, 6 sene evlad sahibi olamamış...
Kız kardeşim rahatsızlığı nedeniyle korunurken, yeğenim David Copperfield çıktı... İmkansızken hamile kalması...
Eğer Rabbimiz sizden nesil dilediyse.. zaten olacaktır...
Allah'ım size sabır versin...
Sevgi ve selamlarımla,
Bunu söyleyince tepkinizi çektiğimi biliyorum.. Ama amacım farklı.. Eğer bahsettiğiniz gibi, bir insanın acısından mutluluklar türetebiliyorsa.. Şimdiden üzülmeye başlayın..
Bu kadar zalimliğin ardından mutlaka bir bela gelecektir.. Bakın bela okumuyorum.. Ama tıpkı sizin anlattığınız gibiyse olaylar, yazık olacak eltinize...
Eşinizin sağlık sorunu ile ilgili olarak... Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah.. Benim de evladım yok... Belki de hiç olmayacak...
Bir evladınızın olup olmaması değildir sizi anne yapan... Evet çok müthiş bir duygudur eminim.. Ve evet, kelimelerle ifadesi mümkün değildir...
Ancak mevla henüz nasip etmediyse, inanın bir hayır vardır...
Benim kendi annemle babam, hiç korunmadıkları halde, 6 sene evlad sahibi olamamış...
Kız kardeşim rahatsızlığı nedeniyle korunurken, yeğenim David Copperfield çıktı... İmkansızken hamile kalması...
Eğer Rabbimiz sizden nesil dilediyse.. zaten olacaktır...
Allah'ım size sabır versin...
Sevgi ve selamlarımla,
ayyy canım benim Allah sana sabır versin böyle pislik insanlarla uğraşmak ne kadar zordur ne kadar yıpratır iyi bilirimm. insandan insan yaptım diyorda birinci veren Allah o mu yapmış ikincisii kendisi insanmıki insandan insan yapmış tövbe tövbe.
bırak hiç değmez bu iğrenç kadının laflarına üzülmeye. inşallah Allah sana ve eşinede nasip eder bir evlat. asıl sen kendine değil ona üzül öbür tarafta bu yaptıklarının hesabını nasıl verecek.
bırak hiç değmez bu iğrenç kadının laflarına üzülmeye. inşallah Allah sana ve eşinede nasip eder bir evlat. asıl sen kendine değil ona üzül öbür tarafta bu yaptıklarının hesabını nasıl verecek.
- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
oyyyy kıyamam ben sanaaa..canıımmmm sen sakınn üzme kendini...
ya ben anlamıyorum eltisi okadar kibir yapmış Allahın gücüne gitmiş ve kadın ilk gebeliğini
kürtajla sonlandırmak zorunda kalmış,bundan bile ders çıkaramamışlar...
sen boşver bitanem sana istediği kadar laf soktuğunu sansın,gerçekten çok seviyesiz bir eltin var..
ve herşeyden önemlisi içinde Allah korkusu yok..
Allahtan korksa hiç böyle büyük laflar söylermi?
sizde tüp bebek için denemeler yaparsınız artık zaman değişti canım...
tıp ilerledi kimler kimler hamile kalıyor,içlerinde bizede sıra gelecek ama öncelikle sabır etmemiz lazım..
en hayırlı nezamansa o zaman gelsin..
bunları düşünme ve eşinle mutlu huzurlu olmaya çalış..
bu işler birazda kafada bitiyor..strese sokarsan kendini iyi olmaz tatlım..
belkide sen strese gir diye kasıtlı yapıyor...sende inadına takma onu..girme streslere falan..
eltinide alttan falan al demiyeceğim,sadece uzak dur muhattap olma...
mümkünse görüşmeyin..eşini sakın kırma,seninle birlikte ağlayan bir eş bulmuşsun bence
birbirinzin kıymetini bilin....ben çok tatlı bir yavrunuz olacağına eminim:)demişti dersin:)
ya ben anlamıyorum eltisi okadar kibir yapmış Allahın gücüne gitmiş ve kadın ilk gebeliğini
kürtajla sonlandırmak zorunda kalmış,bundan bile ders çıkaramamışlar...
sen boşver bitanem sana istediği kadar laf soktuğunu sansın,gerçekten çok seviyesiz bir eltin var..
ve herşeyden önemlisi içinde Allah korkusu yok..
Allahtan korksa hiç böyle büyük laflar söylermi?
sizde tüp bebek için denemeler yaparsınız artık zaman değişti canım...
tıp ilerledi kimler kimler hamile kalıyor,içlerinde bizede sıra gelecek ama öncelikle sabır etmemiz lazım..
en hayırlı nezamansa o zaman gelsin..
bunları düşünme ve eşinle mutlu huzurlu olmaya çalış..
bu işler birazda kafada bitiyor..strese sokarsan kendini iyi olmaz tatlım..
belkide sen strese gir diye kasıtlı yapıyor...sende inadına takma onu..girme streslere falan..
eltinide alttan falan al demiyeceğim,sadece uzak dur muhattap olma...
mümkünse görüşmeyin..eşini sakın kırma,seninle birlikte ağlayan bir eş bulmuşsun bence
birbirinzin kıymetini bilin....ben çok tatlı bir yavrunuz olacağına eminim:)demişti dersin:)
Son düzenleme:
anlayamadım, sırf eltinin kötü niyetli hareketleri yüzünden eşinizden boşanmaya mı çalıştınız? annenizin evine gidip 3 ay mı kaldınız?
eltimin hareketleri eşimin o zamanlar bana yeterince sahip çıkmaması ve kaynanamların hala sen küçüksün küçüksün alttan al o büyük dierek eltimi savunmaları ile devam eden baskıları bunalmıştım...ailemin yanına gittim eşim gittiğim için kızdı ve alttan almadı o inat yaptı ben inat yaptım sonunda geldi aldı beni ailemin yanından evet 3 ay kaldım...inanın zor şeyler yaşadıklarım
Canim cok üzüldüm...sen üzme tatli canini bosver fesat kadini konusup dursun....ne demek insandan insan yaptim?tövbe tövbe...Allahin izni olmasa o suan nefes aliyor olmazdi...kaldiki cocuk yapacak....evet cok kirici yaptiklari anlamaya calisiyorum hislerini.
Allah cok büyük,sen onun seviyesine inme hic,esin bak ne güzel yaninda.
Allaha o kadar büyük konusuyor ya bak gör daha o neler görür....senin cocugun olur onun olmaz.
Allah cok büyük,sen onun seviyesine inme hic,esin bak ne güzel yaninda.
Allaha o kadar büyük konusuyor ya bak gör daha o neler görür....senin cocugun olur onun olmaz.
tatlım üzülme rabbim çok büyük.eminim sanada bir gün annelik heyecanını tattıracaktır.eltinin lafına sözüne bakmaz bu işler ve hatta sen artık daha ziyadesiyle eşine bağlı olmalısın bu işler birliktelik beraberliği sıkılaştırmalı onun sözüne ev terketme ..eviniz yolunuz ayrı olduktan sonra.bak sana bir taktik verim haatında negatif elektirik ayan insanlardan uzaklaş.daha önce haatında eltin varmıydı yoktu şu andada olmasa olur.ona yokmuş muamelesi çekersen ve onu toz zerresi olarak görrürsen inan daha mutlu olucaksın.varsın kendi ayarındaki insanlara dedikodunu yapsın.