- 4 Ekim 2017
- 161
- 89
- 13
- 33
- Konu Sahibi Elaaeymenn
-
Teşekkür ederim canım inşallah Allah hepimize huzur versin hayırlı insanlarla karsılastırsın bizleri..Yokmu elinde akıllı telefon konustugun zaman cek sesini tamam bu dogru bir davranıs degil ama madem yalan yanlış şeyler seyler anlatip seni kötü gösteriyor sende cek konusmanizi arkandan ettigi laflarimi duydun dinlet sesini oldu bitti yazik gunah ya nedir bu elti belasi herkesin basinda Allah islah etsin onuda ne diyim eltim yok fikrimde bu kolayliklar dilerim sana
En son bu şekilde konuştuğumda benimle bir ay boyunca hiç konusmadı benim ispat etmem gerek bazı şeyleri eşimeyengen öyle biri değil ama ben sana yalan yanlış şey anlatacak biriyim öyle mi diyip tavır koyamıyor musunuz?
Yapımdan kaynaklı sanırım kendi ailemde yengelerimde ben görmedim böyle bişey ilk defa karşılaşıyorum bu tarz bi durumla eşim arkamda olsa cevap verebilirim ama eşim annesini ve o kadını savunuyor hepMadem soylemediginiz şeylerle itham ediliyorsunuz , saydirin. Ciddiyim.
Ama ortamda değil , yalnizken.
Sonra söylediğinde inkar edin(aa canım sen yanlış anladın , sen yanlış duymussundur vs)
Böyle insanlara böyle muamele.
Avizemin tozuna laf edenin saçını o avizeye dolarim evime adım atamaz Edepsiz !
Çok sinirlendim.
Neden bu kadar pasif kaliyorsunuz?
Kanit isi biraz zor bende sana diyorumki eltine ayni davran laf sok evine gidince kusur bul ama esin duyarsa inkar et yapmadm ben de tipki eltinin yaptigi gbi en azindan icin rahatlarAsıl problem zaten eşimde bir defasında konuşmayı denedim benimle bir ay konuşmadı eşim. Elimde net bi kanıt olmadan bu adam beni daha çok ezdırecek gibime geliyor
Bi patlasam içim o kadar rahatlayacak ki tüm birikimimi dökeceğim önüne ben ona bunu yapacagım o da aynı şekilde karşılık verecek bu böyle sürüp gidecek kalıcı bi çözüm bulamazmıyım acabaKanit isi biraz zor bende sana diyorumki eltine ayni davran laf sok evine gidince kusur bul ama esin duyarsa inkar et yapmadm ben de tipki eltinin yaptigi gbi en azindan icin rahatlar
Valla sana akil vermeye calistigima bakma sen bide benim eltiyi bilsen Allah dusmanima vermesin ama benim sansim esim eltimden nefret ediyor hatta kaynanamlarda inanilmaz agzi bozuk cunku Allahtan uzagiz ayda yilda bir gorusuyoruz mesafeli oluyorum ama gormek bile sinirimi bozuyor ne yalan soylimBi patlasam içim o kadar rahatlayacak ki tüm birikimimi dökeceğim önüne ben ona bunu yapacagım o da aynı şekilde karşılık verecek bu böyle sürüp gidecek kalıcı bi çözüm bulamazmıyım acaba
Ahh o eşim varya eşim bütün bu çektiğim sıkıntıların sebebi o yarın konuşacağım bakalım bir daha bana sormadan misafir davet etmemesi gerektiğini ve abisinin çocukları gelipte evi pisletirlerse ya engel olacagını ya da kendisinin temizleyeceğiniEltinizin ağzına kürekle vurun.! Tövbeler olsun.. İyi ki eltim yok.! Şu yenge hastası adamları ben anlayamıyorum.. Ulan insan yengesi için karısına trip atar mı ya.? 1 ay konuşmamak ne demek? Tüm aileyi sindirmiş kadın.. Herkes bilir ne mal olduğunu da kötü bir insan olduğu için kimse uğraşmak istemez.. Eşinize bir daha size sormadan kimseyi kabul etmemesini, isterse gidebileceğini fakat kendinizin asla gitmeyeceğinizi velev ki geldiler kimsenin çocuğunun çişiyle uğraşmayacağınızı, her nereyi pislettilerse orayı eşinizin temizleyeceğini öğretmelisiniz.. Tırnaklarınızı gösterin biraz.. Eşinize haddini bildirmeniz gerek..
Maşallah.. Ne kadar ince düşünceli bir eşr sahipsiniz. Keşke benim eşimde öyle olsa neler vermezdim bunun için. Çok şanslısınız kıymetini bilinEşim istersen görüşme diyor bana. Hatta sen onla anlaşacak kafa yapısında olma diyor. Ben abimle görüşürüm sn görüşme istemiyosan diyor. Sagolsun bnde görüşmüyorum hiç
Bana uzak olsa yılda bi iki defa görüşsek belki idare edilir ama böylesi edilmiyor onun kadar eşimde de var suçValla sana akil vermeye calistigima bakma sen bide benim eltiyi bilsen Allah dusmanima vermesin ama benim sansim esim eltimden nefret ediyor hatta kaynanamlarda inanilmaz agzi bozuk cunku Allahtan uzagiz ayda yilda bir gorusuyoruz mesafeli oluyorum ama gormek bile sinirimi bozuyor ne yalan soylim
Farkındayım malesef bi insan zorlasa benim kadar saf olamaz herhalde eltimin yaptıklarının art niyetli oluşunu bile geçen sene parçaları birleştirerek kavradım ki bana nişanlılık sürecimden bu yana neler yasatmış. Eğer eşim düzelmezse dediğiniz gibi sorunumuz çok büyük gemileri yakacağım
Baştan alistrmissan cnm eşinin hatırı varda ben hep eşime söylerim annene babana kardeşlerine saygım sonsuz bı sorun olsa da susmasini bilirim ama eltiye hiçbir mrjburlugum yok ilk zamanlar bu konu yüzünden tartisiyodu baktı iyice onlarda arama mesafe koydum kesti sesini kimki yaa böyle bir şey yapsın edebiyle gelip otursun tmm illa elti eltiyi cekemezlik az çok herkeste oluyo ama bunu arkadan iş çevirme gıcık hareket ler yerini alıyor da işin rengi degisr yani yüz verme derim ezdirme kendiniKızlar merhaba, son zamanlarda canımı çok acıtan bir durum var. Konu eltimm.. Eltim demek bile istemiyorum aslında bana bu yaptıklarından sonra onu sahiplenmiş gibi oluyorum. Nişanlandığım günden beri bana yapmadığı kalmadı. Sırf o benim büyüğüm diye huzursuzluk olmasın diye hiç sesimi çıkarmadım göz yumdum hep yaptıklarına. Evlilik sürevimde kv lerin, eşimin bana taktıkları takılardan, çeyizimden evimin eşyalarına, aileme varana kadar arkamdan hep laf yaptı. Duymazdan geldim. Artık taakatim kalmadı. Sürekli kayınvalidemi doldurup üzerime salıyor yok çok gezıyormusum, çok müsrifmişim, çocuklarımla yeterince ilgilenmiyormusum bilmem ne. Komşularına varana kadar beni anlatmış. Gecen gün bize geldiler 3 çocuğu var yaramazlar ne dur ne sus dedi inanır mısınız Cocukları duvarlarımı çizdi berbat etti. Yetmezmiş gibi 2 bucuk yasında çocuğu var annesine tuvaleti geldiğini söyledi yengen götürsün dedi be müslüman mutfakta bir sürü işim var hadı yardım etmiyorsun çocuğunla bari ilgilen dimi yok öyle böyle derken çocuğu halimi pisletti. Sinirden sıktım kendimi de bişey diyemedim eşimin hatrına. Deseydim eşim abisine karsı mahcup olacaktı ve onlar gidince günlerce tartışma huzursuzluk cıkaracaktı. Bu kadının benimle derdi ne kızlar ? Hayır yarım saatlik mesafede oturuyor yakında değiliz. Ayda bi defa falan görüşüyoruz onda bari uslu dur demi. Kafayı yiyeceğim eşimle konuşmayı denedim bir kaç defa bana cazlamalar bagırmalar işin içinden çıkamadım bir türlü hayır hep böyle sürmez ki ..
Bana bi akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Konuma mesaj yazmak zorunda değilsiniz kızlar rica ediyorum ciddi yorumlar yapın ve kırıcı olmayın.
Sorun değil ilk zamanlar bende sizin gibiydim. Teşşekür ediyorum yorumunuz için. Eşimi yaşadığım magduriyete bir inandirabilsem zaten sonrası benim lehime gelişecek.
Kafayı yiyeceğim eşimle konuşmayı denedim bir kaç defa bana cazlamalar bagırmalar işin içinden çıkamadım bir türlü hayır hep böyle sürmez ki ..
Iyi de al telefonu eşinin elinden bu evin hanımı benim eksigi gedigi evin musaitlik durumunu ben bilirim bundan sonra ara bana sor eşime değil diyebilirsin.Aramızda hep bi mesafe vardır sağolsun eltim kendisi o tarz şeyleri çok iyi bilir ama kendisi özellikle akşamları eşimin evde olduğunu bilerek eşimi arar müsaitseniz su gün size geleceğiz diye eşimde kabul eder . Ben etkisiz eleman anlayacağınız.
Pardon ama o 1 ay konusmadiysa siz 3 ay konusmasaydiniz eşiniz kendini ne sanıyor acaba gitsin pek kıymetli yengesiyle yaşasın o zaman mutlu mesut 3 günden fazla barindirir mi acaba evinde ???En son bu şekilde konuştuğumda benimle bir ay boyunca hiç konusmadı benim ispat etmem gerek bazı şeyleri eşime
Esınle konusmayacaksın eltının yüzüne yüzüne söyleyeceksın kadın kadına hallolur esın napsınKızlar merhaba, son zamanlarda canımı çok acıtan bir durum var. Konu eltimm.. Eltim demek bile istemiyorum aslında bana bu yaptıklarından sonra onu sahiplenmiş gibi oluyorum. Nişanlandığım günden beri bana yapmadığı kalmadı. Sırf o benim büyüğüm diye huzursuzluk olmasın diye hiç sesimi çıkarmadım göz yumdum hep yaptıklarına. Evlilik sürevimde kv lerin, eşimin bana taktıkları takılardan, çeyizimden evimin eşyalarına, aileme varana kadar arkamdan hep laf yaptı. Duymazdan geldim. Artık taakatim kalmadı. Sürekli kayınvalidemi doldurup üzerime salıyor yok çok gezıyormusum, çok müsrifmişim, çocuklarımla yeterince ilgilenmiyormusum bilmem ne. Komşularına varana kadar beni anlatmış. Gecen gün bize geldiler 3 çocuğu var yaramazlar ne dur ne sus dedi inanır mısınız Cocukları duvarlarımı çizdi berbat etti. Yetmezmiş gibi 2 bucuk yasında çocuğu var annesine tuvaleti geldiğini söyledi yengen götürsün dedi be müslüman mutfakta bir sürü işim var hadı yardım etmiyorsun çocuğunla bari ilgilen dimi yok öyle böyle derken çocuğu halimi pisletti. Sinirden sıktım kendimi de bişey diyemedim eşimin hatrına. Deseydim eşim abisine karsı mahcup olacaktı ve onlar gidince günlerce tartışma huzursuzluk cıkaracaktı. Bu kadının benimle derdi ne kızlar ? Hayır yarım saatlik mesafede oturuyor yakında değiliz. Ayda bi defa falan görüşüyoruz onda bari uslu dur demi. Kafayı yiyeceğim eşimle konuşmayı denedim bir kaç defa bana cazlamalar bagırmalar işin içinden çıkamadım bir türlü hayır hep böyle sürmez ki ..
Bana bi akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Konuma mesaj yazmak zorunda değilsiniz kızlar rica ediyorum ciddi yorumlar yapın ve kırıcı olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?