Eltimin dengesizlikleri..

Teşekkür ederim canım inşallah Allah hepimize huzur versin hayırlı insanlarla karsılastırsın bizleri..
Bir daha bana iftira atmaya kalkarsa önlemi mi aldım zaten birebir yalnız kalmamaya calısıyorum üzerimden bi şeyler uydurmasın diye. Şimdi de bana bu zamana kadar ki yaptıklarını nasıl kanıtlayabilirim eşime onu düşünüyorum

Madem soylemediginiz şeylerle itham ediliyorsunuz , saydirin. Ciddiyim.
Ama ortamda değil , yalnizken.
Sonra söylediğinde inkar edin(aa canım sen yanlış anladın , sen yanlış duymussundur vs)
Böyle insanlara böyle muamele.
Avizemin tozuna laf edenin saçını o avizeye dolarim evime adım atamaz Edepsiz !
Çok sinirlendim.
Neden bu kadar pasif kaliyorsunuz?

Yapımdan kaynaklı sanırım kendi ailemde yengelerimde ben görmedim böyle bişey ilk defa karşılaşıyorum bu tarz bi durumla eşim arkamda olsa cevap verebilirim ama eşim annesini ve o kadını savunuyor hep

Asıl problem zaten eşimde bir defasında konuşmayı denedim benimle bir ay konuşmadı eşim. Elimde net bi kanıt olmadan bu adam beni daha çok ezdırecek gibime geliyor
Kanit isi biraz zor bende sana diyorumki eltine ayni davran laf sok evine gidince kusur bul ama esin duyarsa inkar et yapmadm ben de tipki eltinin yaptigi gbi en azindan icin rahatlar

Kanit isi biraz zor bende sana diyorumki eltine ayni davran laf sok evine gidince kusur bul ama esin duyarsa inkar et yapmadm ben de tipki eltinin yaptigi gbi en azindan icin rahatlar
Bi patlasam içim o kadar rahatlayacak ki tüm birikimimi dökeceğim önüne ben ona bunu yapacagım o da aynı şekilde karşılık verecek bu böyle sürüp gidecek kalıcı bi çözüm bulamazmıyım acaba

Valla sana akil vermeye calistigima bakma sen bide benim eltiyi bilsen Allah dusmanima vermesin ama benim sansim esim eltimden nefret ediyor hatta kaynanamlarda inanilmaz agzi bozuk cunku Allahtan uzagiz ayda yilda bir gorusuyoruz mesafeli oluyorum ama gormek bile sinirimi bozuyor ne yalan soylim

Eşim istersen görüşme diyor bana. Hatta sen onla anlaşacak kafa yapısında olma diyor. Ben abimle görüşürüm sn görüşme istemiyosan diyor. Sagolsun bnde görüşmüyorum hiç

Eltinizin ağzına kürekle vurun.! Tövbeler olsun.. İyi ki eltim yok.! Şu yenge hastası adamları ben anlayamıyorum.. Ulan insan yengesi için karısına trip atar mı ya.? 1 ay konuşmamak ne demek? Tüm aileyi sindirmiş kadın.. Herkes bilir ne mal olduğunu da kötü bir insan olduğu için kimse uğraşmak istemez.. Eşinize bir daha size sormadan kimseyi kabul etmemesini, isterse gidebileceğini fakat kendinizin asla gitmeyeceğinizi velev ki geldiler kimsenin çocuğunun çişiyle uğraşmayacağınızı, her nereyi pislettilerse orayı eşinizin temizleyeceğini öğretmelisiniz.. Tırnaklarınızı gösterin biraz.. Eşinize haddini bildirmeniz gerek..

Ahh o eşim varya eşim bütün bu çektiğim sıkıntıların sebebi o yarın konuşacağım bakalım bir daha bana sormadan misafir davet etmemesi gerektiğini ve abisinin çocukları gelipte evi pisletirlerse ya engel olacagını ya da kendisinin temizleyeceğini

B
Eşim istersen görüşme diyor bana. Hatta sen onla anlaşacak kafa yapısında olma diyor. Ben abimle görüşürüm sn görüşme istemiyosan diyor. Sagolsun bnde görüşmüyorum hiç
Maşallah.. Ne kadar ince düşünceli bir eşr sahipsiniz. Keşke benim eşimde öyle olsa neler vermezdim bunun için. Çok şanslısınız kıymetini bilin

Bana uzak olsa yılda bi iki defa görüşsek belki idare edilir ama böylesi edilmiyor onun kadar eşimde de var suç

Ne gemisini yakacaksin esinle bu sebepten en en kötü herkesin içinde büyük kavga cikart. En kötü ihtimal bir kere esinle kötü olursun sonra bir daha yuz yuze gelmek zorunda kalmazsiniz esin de tek basina gidecekse gitsin sevgili yengesine...

Baştan alistrmissan cnm eşinin hatırı varda ben hep eşime söylerim annene babana kardeşlerine saygım sonsuz bı sorun olsa da susmasini bilirim ama eltiye hiçbir mrjburlugum yok ilk zamanlar bu konu yüzünden tartisiyodu baktı iyice onlarda arama mesafe koydum kesti sesini kimki yaa böyle bir şey yapsın edebiyle gelip otursun tmm illa elti eltiyi cekemezlik az çok herkeste oluyo ama bunu arkadan iş çevirme gıcık hareket ler yerini alıyor da işin rengi degisr yani yüz verme derim ezdirme kendini

Sorun değil ilk zamanlar bende sizin gibiydim. Teşşekür ediyorum yorumunuz için. Eşimi yaşadığım magduriyete bir inandirabilsem zaten sonrası benim lehime gelişecek.

Magdur olmayin yahu esiniz de inanmazsa inanmasin. İnanin benim eşim de cok küser kalbi kirilir surat asar. Ama hakliligima inanıyorsam asla barismaya ugrasmam o gelir barismaya calisir. Dedigimi tekrarliyorum bence herkesin icinde diyeceklerinizi deyin kötü olursaniz da olun sonrasinda kafaniz rahat olur.

Kafayı yiyeceğim eşimle konuşmayı denedim bir kaç defa bana cazlamalar bagırmalar işin içinden çıkamadım bir türlü hayır hep böyle sürmez ki ..

sen eşinden çekindiğin için cevap vermiyorsun ama eşine diyeceksin ki: "yengen mi önemli senin için ben yani eşin, aşık olduğun, sevdiğin, hayatını paylaştığın kadın mı? yengen kırılmasın diye benim kırılmama nasıl üzülmüyorsun? yengen abinin kıymetlisi ben de senin kıynetlinim, lütfen benim üzülmeme izin verme"

böyle bir konuşma yaptın mı daha önce? yapmadıysan bir dene bence...

bir de içinde tutma tepkini anında ver, hep yazıyorum böyle konularda sert bir dille değil de şakacı bir tavırla... o zaman gerçek mi şaka mı tartısında dengesiz kalıp susma ihtimalleri var... hem laf taşıyıp seninle ilgili bana boyle soyledi derse birine "amann ben takılmıştım demek o kötü niyetliymiş ki kötüye yormuş" diyebilirsiniz.

Iyi de al telefonu eşinin elinden bu evin hanımı benim eksigi gedigi evin musaitlik durumunu ben bilirim bundan sonra ara bana sor eşime değil diyebilirsin.
Tüm bunlara müsade eden sensin.
Bunca zaman sessiz kalmak niye bu kadından bu kadar korkmak niye?
Kv ye de eşe de ağzınin payını veririm ya elti kim oluyor da seni eziyorlar onun yüzünden.

En son bu şekilde konuştuğumda benimle bir ay boyunca hiç konusmadı benim ispat etmem gerek bazı şeyleri eşime
Pardon ama o 1 ay konusmadiysa siz 3 ay konusmasaydiniz eşiniz kendini ne sanıyor acaba gitsin pek kıymetli yengesiyle yaşasın o zaman mutlu mesut 3 günden fazla barindirir mi acaba evinde ???

Esin senin arkanda değilse sen ne yapsan boş bacım .. Ama yine de kendini ezdirme tabi ..

Esınle konusmayacaksın eltının yüzüne yüzüne söyleyeceksın kadın kadına hallolur esın napsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…