- 17 Mayıs 2023
- 1
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Yasemin1903
Anneler gününde ilk eşimin ailesine gittik, eltim orada değildi. Her neyse ben hem kayinvalideme hemde eltime çiçek aldım anneler gününde. 3-4 saat oturduktan sonra eşimle kalkmaya karar verdik ve kayinvalideme dedim ki ona zahmet eltime çiçeğini versin.. tamam olur dedi. 2 gün sonra kayinvalideme gittik ve baktım bana ağız burun yapıyor bende bozuntuya vermedim sonra gördüm ki eltime aldığım çiçek orada. Sonra esim sordu yengesi unutu mu diye, kayinvalidemde dedi ki bana sen neden onun anneler gününü kutlamadin oda bir anne bilmem ne ... yav insanlık hali unutmuş olabilirim ama sizce normal mi hem kayinvalidemin hem eltimin bana tavır koymalari? Artı eşimin de onlara hak vermesi...bana bi akıl verin
bence gidin kutlayın ama deyin ki "senin de anneler günün kutlu olsun ne de olsa tüm kötülüklerin anasısın"Anneler gününde ilk eşimin ailesine gittik, eltim orada değildi. Her neyse ben hem kayinvalideme hemde eltime çiçek aldım anneler gününde. 3-4 saat oturduktan sonra eşimle kalkmaya karar verdik ve kayinvalideme dedim ki ona zahmet eltime çiçeğini versin.. tamam olur dedi. 2 gün sonra kayinvalideme gittik ve baktım bana ağız burun yapıyor bende bozuntuya vermedim sonra gördüm ki eltime aldığım çiçek orada. Sonra esim sordu yengesi unutu mu diye, kayinvalidemde dedi ki bana sen neden onun anneler gününü kutlamadin oda bir anne bilmem ne ... yav insanlık hali unutmuş olabilirim ama sizce normal mi hem kayinvalidemin hem eltimin bana tavır koymalari? Artı eşimin de onlara hak vermesi...bana bi akıl verin
Yok artık çiçek bile almışsın. Ki kutlamak zorunda değilsin ben teyzemle yengemi bile aramadım bu yılAnneler gününde ilk eşimin ailesine gittik, eltim orada değildi. Her neyse ben hem kayinvalideme hemde eltime çiçek aldım anneler gününde. 3-4 saat oturduktan sonra eşimle kalkmaya karar verdik ve kayinvalideme dedim ki ona zahmet eltime çiçeğini versin.. tamam olur dedi. 2 gün sonra kayinvalideme gittik ve baktım bana ağız burun yapıyor bende bozuntuya vermedim sonra gördüm ki eltime aldığım çiçek orada. Sonra esim sordu yengesi unutu mu diye, kayinvalidemde dedi ki bana sen neden onun anneler gününü kutlamadin oda bir anne bilmem ne ... yav insanlık hali unutmuş olabilirim ama sizce normal mi hem kayinvalidemin hem eltimin bana tavır koymalari? Artı eşimin de onlara hak vermesi...bana bi akıl verin
Benim de anneler günümü kutlamadınız bana niye çiçek almadınız, analık hakkım haram olsun sizeAnneler gününde ilk eşimin ailesine gittik, eltim orada değildi. Her neyse ben hem kayinvalideme hemde eltime çiçek aldım anneler gününde. 3-4 saat oturduktan sonra eşimle kalkmaya karar verdik ve kayinvalideme dedim ki ona zahmet eltime çiçeğini versin.. tamam olur dedi. 2 gün sonra kayinvalideme gittik ve baktım bana ağız burun yapıyor bende bozuntuya vermedim sonra gördüm ki eltime aldığım çiçek orada. Sonra esim sordu yengesi unutu mu diye, kayinvalidemde dedi ki bana sen neden onun anneler gününü kutlamadin oda bir anne bilmem ne ... yav insanlık hali unutmuş olabilirim ama sizce normal mi hem kayinvalidemin hem eltimin bana tavır koymalari? Artı eşimin de onlara hak vermesi...bana bi akıl verin
Konu komşunun da kutlasaydın allasenAnneler gününde ilk eşimin ailesine gittik, eltim orada değildi. Her neyse ben hem kayinvalideme hemde eltime çiçek aldım anneler gününde. 3-4 saat oturduktan sonra eşimle kalkmaya karar verdik ve kayinvalideme dedim ki ona zahmet eltime çiçeğini versin.. tamam olur dedi. 2 gün sonra kayinvalideme gittik ve baktım bana ağız burun yapıyor bende bozuntuya vermedim sonra gördüm ki eltime aldığım çiçek orada. Sonra esim sordu yengesi unutu mu diye, kayinvalidemde dedi ki bana sen neden onun anneler gününü kutlamadin oda bir anne bilmem ne ... yav insanlık hali unutmuş olabilirim ama sizce normal mi hem kayinvalidemin hem eltimin bana tavır koymalari? Artı eşimin de onlara hak vermesi...bana bi akıl verin