Kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim eltim ise henüz 3 aylık suanda hamile kendisi nisanlilik ve tanışma süresini de katarsak bir yıldan fazladır tanışıyoruz farklı şehirlerde olduğumuz için pek sık olmasa da görüşüyoruz ama aile ortamında düğün vs ortamlarında . Birkaç gündür canı sıkkın olduğunu biliyordum ve de hamile olduğu için destek olmak amaçlı mesajlasiyordum bebek nasıl sen nasılsın cinsiyet belli mi gibisinden sohbet ediyorduk bugün bana kaynimla sorun yaşadıklarını hatta boşanma aşamasında olduklarını çok kötü olaylar yaşadığını falan anlattı yalnız mesajlaşırken bir mesajında kaynımin kumarda yüksek miktarda para kaybettiğini ve annesinin yani kayinvalidemin bunu bilmediğini ayrıca onu suçladığını yazdı sonra ben bu mesajı okuyup cevap yaziyorken sildi mesajı geri aldı sonrasinda da sözü çevirdi yani öyle değil aslında sonuçta o bir anne tabiki oğluna kızmaz demek istedim diyerek konuyu kapadı ben de bu mesajdan sonra kayinvalidemin adaletli birisi olduğunu bu konuda içinin rahat olması gerektiğini söyledim ve konuşma bitti .
Bunu ciddi anlamda söylüyorum her ne kadar gelin kaynana çatışması yaşadıysak da adaletinden şüphe etmem eşimin ailesinden hiçbir şekilde. Yalnız eşime bahsedince bu durumdan bana kızdı yani daha doğrusu sen girme bu olaylara ikisine de güvenme falan dedi . Eşim de beni bu sekilde uyarınca şüpheye düştüm bu mesajı neden yazdı ve neden geri çekti anlayamadım benim niyetim bu zamana kadar ona karşı kötü olmadı kendisini gerçekten beğenirim severim ama bugün yaşadığım şey bana tuhaf hissettirdi sizce bundan sonra nasıl davranmaliyim ?
Bunu ciddi anlamda söylüyorum her ne kadar gelin kaynana çatışması yaşadıysak da adaletinden şüphe etmem eşimin ailesinden hiçbir şekilde. Yalnız eşime bahsedince bu durumdan bana kızdı yani daha doğrusu sen girme bu olaylara ikisine de güvenme falan dedi . Eşim de beni bu sekilde uyarınca şüpheye düştüm bu mesajı neden yazdı ve neden geri çekti anlayamadım benim niyetim bu zamana kadar ona karşı kötü olmadı kendisini gerçekten beğenirim severim ama bugün yaşadığım şey bana tuhaf hissettirdi sizce bundan sonra nasıl davranmaliyim ?