Burda çocuk başkasının kucağında değil anne kucağında uyuyor fakat başı yada ayakları diğerlerinin üzerine düşüyor.annenin çocuğu toparlaması lazum.böyle bir durumda izin alınmaz ancak özür dilenir ama konu sahibinin eltisi ve kuzenler söz konusu .yani bir aile bunlar.aralarında böylr mevzu olmamalıÇocuğu başkasının kucağında uyuyunca müdahale etmeyen, izin almayan, rahatsız olmayan kadınlardan hoşlanmıyorum.
Ne farkeder ki? Başı, ayağı kimde olursa olsun rahatsız etmemek için kıpırdamamak gereken durumlarda bir şekilde çekinme olmalı. Ben kardeşimin dahi temasından hoşlanmazken kuzenmiş, dıdıymış sallamam mesela afakanlar basar. Üstelik ben yetişkin bir insanım da o küçük çocuk nasıl daralmasın? Anneler herkesi kendileri gibi düşünmemeli bence gayet rahatsız olunabilir bir durum.Burda çocuk başkasının kucağında değil anne kucağında uyuyor fakat başı yada ayakları diğerlerinin üzerine düşüyor.annenin çocuğu toparlaması lazum.böyle bir durumda izin alınmaz ancak özür dilenir ama konu sahibinin eltisi ve kuzenler söz konusu .yani bir aile bunlar.aralarında böylr mevzu olmamalı
sonuna kadar haklısınız böyle rahat insanları sevmem ve uyarırım daima toparlasın kendını hele rahat annelere katlanamam. bence aile içi normal değil kendine çeki düzen vermeli en azındna özür dilemeliArkdaşlar merhaba. Belki çok eleştiri alacağım ama içimde kalsın istemiyorum. Biz eltimlerle aynı arabada uzak bir yere gitsek ve eltimin 2 yaşındaki oğlu uyuduğu neredeyse her zamam ya çocuğun ayakları ya da kafası benim kızımın kucağında oluyor. Şuan kafası benim kızımda. Kızım 45 dakikadır ne onun oğlu uyanmasın diye doğru dürüst konuşamıyor bile. Benimde 15 aylık bir oğlum var, oda şuan sadece benim kucağımda yatıyor. Bir kısmı vaşkasının kucağında omacaksa bile ya büyük oğlumda, ya da kızımda omacak. Bu arada eltimin 2 yaşındaki oğlu hariç 1 abisi var ve 3 e geçti. Kim haklı? Not: kafasını koyavilir miyim diyede sormadı bize.
Hayır konunun içeriği bir tuhaf.birkereye mahsus ise hoşgörülebilir ama hayır sürekli ise nereye gidiyor bu insanlar cümbür cemaat.birde uzun yol demiş ,uzun yol ise yılda hadi 2 kez diyelim oda buraya konu açacak kadar kıymetli bir durum değil.Ne farkeder ki? Başı, ayağı kimde olursa olsun rahatsız etmemek için kıpırdamamak gereken durumlarda bir şekilde çekinme olmalı. Ben kardeşimin dahi temasından hoşlanmazken kuzenmiş, dıdıymış sallamam mesela afakanlar basar. Üstelik ben yetişkin bir insanım da o küçük çocuk nasıl daralmasın? Anneler herkesi kendileri gibi düşünmemeli bence gayet rahatsız olunabilir bir durum.