Eltim

Cocuklugunuzda sizede com ayak ve kafa koydular simdi kiziniza koyunca rahatsizmi oldunuz.sizde bir fesatlik seziyorum ne var 2 yasindaki cocuk kafasini ayagini koymus her cocuk oyle iki buklum annesinin kucaginda uyumaz.bazilari yayilarak yatmayi sever.eminimki cocugun ayagi geldiginde kizinizla birbirinizin gozlerinie de bakmissinizdir.cocuguda fesatlamanin bir anlami yok.eltiye sirf cocugunun ayaginini kizinin kucagina koydu die sinir olmaninda bir anlami yok.sizinki mazeret olmus kusurabakmayin.cocuk bile yapmaz sizin bu yaptiginizi.

o değilde siz kaç kişisiniz ya eltin sen onun çoçuğu senin kızın oğlun vs.. başlı başına yanlış zaten o çocukların araç koltuğunda oturup uyumaları lazım kucağınızda değil allah korusun kaza olsa ??

konu sahibi caps konusu olmuş bugün bi sitede gördüm bunu da büyük ihtimalle burdan biri kopyalayıp göndermiş bilginize..

Çocuk bu..
Herşey olabilir. .
Eğer hoşlanmıyorsanız da
bi araya gelmemeye gayret edin..

konu sahibi caps konusu olmuş bugün bi sitede gördüm bunu da büyük ihtimalle burdan biri kopyalayıp göndermiş bilginize..

Caps'i koyarmısın merak ettim :KK70: :KK70: Daha şimdiden gülme geldi. Konu çok komikti gerçekten..

Kızınız şikayetçi olduğunu veya mızırdansa anlarım o zaman kızınızı eltinizin yanına oturtmayın. Ya da aynı arabada yolculuk etmeyin.

Arkdaşlar merhaba. Belki çok eleştiri alacağım ama içimde kalsın istemiyorum. Biz eltimlerle aynı arabada uzak bir yere gitsek ve eltimin 2 yaşındaki oğlu uyuduğu neredeyse her zamam ya çocuğun ayakları ya da kafası benim kızımın kucağında oluyor. Şuan kafası benim kızımda. Kızım 45 dakikadır ne onun oğlu uyanmasın diye doğru dürüst konuşamıyor bile. Benimde 15 aylık bir oğlum var, oda şuan sadece benim kucağımda yatıyor. Bir kısmı vaşkasının kucağında omacaksa bile ya büyük oğlumda, ya da kızımda omacak. Bu arada eltimin 2 yaşındaki oğlu hariç 1 abisi var ve 3 e geçti. Kim haklı? Not: kafasını koyavilir miyim diyede sormadı bize.
Kızınız istediği gibi hareket etsin çocuk uyanırsa eltiye sert çıkın. Sen kendi çocuğunu düşünüyosan bende kendi çocuğumu düşünüyorum de

Arkadaş sırf konu açmış olabilmek için konu açmış annem sen diğer konu açanlara mi özendin yoksa günahh :KK45:

Arkdaşlar merhaba. Belki çok eleştiri alacağım ama içimde kalsın istemiyorum. Biz eltimlerle aynı arabada uzak bir yere gitsek ve eltimin 2 yaşındaki oğlu uyuduğu neredeyse her zamam ya çocuğun ayakları ya da kafası benim kızımın kucağında oluyor. Şuan kafası benim kızımda. Kızım 45 dakikadır ne onun oğlu uyanmasın diye doğru dürüst konuşamıyor bile. Benimde 15 aylık bir oğlum var, oda şuan sadece benim kucağımda yatıyor. Bir kısmı vaşkasının kucağında omacaksa bile ya büyük oğlumda, ya da kızımda omacak. Bu arada eltimin 2 yaşındaki oğlu hariç 1 abisi var ve 3 e geçti. Kim haklı? Not: kafasını koyavilir miyim diyede sormadı bize.

Bugün öğrendimde ne çok eltisinden çeken varmış.:63::63:

Arabada tikis tikis gidilmesi olayına acayip gicigim bi de coxuklarimin koltuklarini cikarip kucakta tasimayi teklif edene. Arkadas bi araba 5 kisilikse 5.kisi biner 15 aylikta olsa.kolyuga oturtulur.kemeri takilir.

face de bi sayfa paylaşmış, aynı zaman blog yazarı
Screenshot_2015-08-26-20-42-50.jpg

Bizim cevaplarımızı beğenmediniz madem siz bir şeyler yazsaydınız.
Benim aklımada aynısı geldi inanki burdakilere söylenmiş düzgün bişeyler söylememişsiniz diye kendiside hiç birşey yazmadan gitmiş bence laf olsun diye yazmış konuyu okuyuncada yorum yapacak bişey bulamamış :KK48:

Ben de araba da erkek kardeşimle seyahat ederken kendisi daha çok nefes alıp oksijeni azaltıyor. Her seferinde söylerim neden benden izin almiyorsun bunun için ne kadar dusuncesizsin diye ama tabi eltim değil kardeşim kiyamiyorum

X