Aynı arabaya o kadar kişi nasıl sığıyorsunuz? Oturma şeklinize göre kimin kimin neresinde olacağı değişir. Nedense ben kadının o kadar cin fikirli bir hesap yaptığını düşünmedim. Araba dediğin ne kadarcık şey ki koca bir paragrag kim nasıl oturuyor anlatmışsın. Karavan falansa lafımız yok da o kadar insan küçük arabaya tıklık tıklım sığmaya çalışıp uzun yola niyetlenirseniz ne bekliyorsun ki?Arkdaşlar merhaba. Belki çok eleştiri alacağım ama içimde kalsın istemiyorum. Biz eltimlerle aynı arabada uzak bir yere gitsek ve eltimin 2 yaşındaki oğlu uyuduğu neredeyse her zamam ya çocuğun ayakları ya da kafası benim kızımın kucağında oluyor. Şuan kafası benim kızımda. Kızım 45 dakikadır ne onun oğlu uyanmasın diye doğru dürüst konuşamıyor bile. Benimde 15 aylık bir oğlum var, oda şuan sadece benim kucağımda yatıyor. Bir kısmı vaşkasının kucağında omacaksa bile ya büyük oğlumda, ya da kızımda omacak. Bu arada eltimin 2 yaşındaki oğlu hariç 1 abisi var ve 3 e geçti. Kim haklı? Not: kafasını koyavilir miyim diyede sormadı bize.
ben de anlamadım kimin kafası kimin bacağına değmiş ne olmuş anlamadımyok yok bende
ahaha ben de gördüm bunu bugünNette gezerken, yazdıklarına rastladım. Siteden alıntı yapılmış. Valla sanal alemde meşhur olmuşsun arkadaşım
Eki Görüntüle 1617145