Milletin ne güzel dertleri var valla insan imreniyor okuyunca. Bir arkadaş çocuğunuza söyleyin rahatsızlığını belirtsin demiş ama bence böyle bir şey yapıp çocuklarınıza şimdiden anlayışsızlığı hoşgörüsüzlüğü tahammülsüzlüğü sanki çok normal şeylermiş gibi aşılamayın. Otobüste falan bazen yanıma oturan kadının çocuğu olur beni rahatsız etmemek için çaba gösterir çocuk o derim biz rahat etmesek de olur yeter ki çocuk rahat etsin. İnsan yedi yabancıya bu anlayışı gösterebiliyor ama siz ailenize gösteremiyorsunuz. İnsan gerçekten hayret ediyor.Arkdaşlar merhaba. Belki çok eleştiri alacağım ama içimde kalsın istemiyorum. Biz eltimlerle aynı arabada uzak bir yere gitsek ve eltimin 2 yaşındaki oğlu uyuduğu neredeyse her zamam ya çocuğun ayakları ya da kafası benim kızımın kucağında oluyor. Şuan kafası benim kızımda. Kızım 45 dakikadır ne onun oğlu uyanmasın diye doğru dürüst konuşamıyor bile. Benimde 15 aylık bir oğlum var, oda şuan sadece benim kucağımda yatıyor. Bir kısmı vaşkasının kucağında omacaksa bile ya büyük oğlumda, ya da kızımda omacak. Bu arada eltimin 2 yaşındaki oğlu hariç 1 abisi var ve 3 e geçti. Kim haklı? Not: kafasını koyavilir miyim diyede sormadı bize.
bir çocuğun kafasıOlay ne ki anlamadım
Konu sahibinin fazla ustune gidildigini dusnuyorum
Kadin bisey sormus ne var dogru duzgun cevap verilse? Tek derdin bu mu diyeceginiz yere konu sahinin dusunmesini saglayacak bi laf etsin biride
Konu sahibinin fazla ustune gidildigini dusnuyorum
Kadin bisey sormus ne var dogru duzgun cevap verilse? Tek derdin bu mu diyeceginiz yere konu sahinin dusunmesini saglayacak bi laf etsin biride
Bizim cevaplarımızı beğenmediniz madem siz bir şeyler yazsaydınız.Konu sahibinin fazla ustune gidildigini dusnuyorum
aynı şeyleri yaşıyorum seninle yemin ederim o çocuklarını o kadar çok seviyordum ki çocuğu mc donalds çok seviyordu bende dedim bi gün sen bize gel amcana da benziyosun bizim oğlumuz ol ben seni ço seviyorum mc donalsa bundan sonra biz götürelim dedim ay beni lafımı almış içinde büyütmüş bir nefret iftira yumağına dönüştürmüş fesat beyninde demesinmi bana senin benim çocuğumun yediği hamburgerde gözün var onu götürelim diyosun şok şok şokkkk oldum ya iyi ki küsmüş bana ben ona küseceğime o bana küstü fesatlığından dayanamdı daha fazlaAy sen cok yaşa emi:) bak arkadasım elerimden nefret etmiyordum ama kıskançlığı ve imalı lafları yüzünden nefret ettim hep nispet eden biri ve dünya tatlısı iki tane cocuğu var ve benim derdim onunla ama çocuğuyla değil cok severim gelsinler basımın üstüne çıksınlar cocuk o çıkıyorlarda yarın büyüğünce annesinden dolayı beni sevmiycekler belkide ama olsun yerim ben onları birde cocuğum yok olmadı çabalıyorum ama olmuyor bunu bile nispet yapıyo bana düşün yani bosverrrrr onlar kuzenler yeri gelcek seni kovacaklar bile git arabadan diye böle küçük şeylere takılmanın tek sebebi senin eltini çekemiyor olman yapma dert etme