Eltim

Biri olumsuz bi yorum yazınca, arkasından hemen zincir halinde geliyorlar. Bir forum klasiği.

Hanimefendi uzun yolculuk boyunca kızının rahat olmayan bir şekilde yolculuk etmesine üzülmüş, gayet normal. Çünkü ana yüreği! Eltisi çocuğunu kucağına alabilirmiş, anladığım kadarıyla? Kızının yolculuk boyunca o şekilde gitmesiyle bacaklarının ağrıyacağını düşünüyor, ki haklı da. çünkü zamanla yorgunluk yapacaktır.

Sanırım kızınız küçük. Önce kızınıza sorun, "O şekilde rahat olmadın değil mi? Bacakların ağrır" deyin. Sonra da eltinize "kucağına alır mısın" ya da "başını kaldırır mısın?" deyin.

Kimse başkası yüzünden rahatsız olmak zorunda değil.

okumaktan sıkıldım....ne gereksiz bir konu ya alla alla bunumu takıyosunuz kafaya??töbe töbeee

Hay sen çok yaşa emi.ne güldüm ya..o zaman elti çocuğunun yanına siz oturun .kafası düştükçe.ayağı sürttükçe çekin ne diyim.ayrıca onun kucakta çocuk,sizin kucakta çocuk,onun diğer çocuğu hani şu 3e giden ,sizin kız siz ikiniz birde kocalar pardon kuzum siz bir arabaya kaç kişi biniyorsunuz.ne kadar tehlikeli biliyorsunuz değilmi.o ufak olanların araba koltuğunda gitmesi gerekli kucakta değil.eminim arkadaki kimsede de emniyet kemeri yoktur..sonra duyuyoruz işte haberlerdr aynı aileden 8 kişi diye..neyse derdinizdr dert değil yani bunuda söyliyim..

Çocuğu başkasının kucağında uyuyunca müdahale etmeyen, izin almayan, rahatsız olmayan kadınlardan hoşlanmıyorum.

Konu acmak icinmi konu actiniz pardon?

Deneme galiba.
Evet kkda konu acmayi basardiniz, su an yayinlandi konunuz. Asil sorununu varsa alalim.

Çocuğu başkasının kucağında uyuyunca müdahale etmeyen, izin almayan, rahatsız olmayan kadınlardan hoşlanmıyorum.
Burda çocuk başkasının kucağında değil anne kucağında uyuyor fakat başı yada ayakları diğerlerinin üzerine düşüyor.annenin çocuğu toparlaması lazum.böyle bir durumda izin alınmaz ancak özür dilenir ama konu sahibinin eltisi ve kuzenler söz konusu .yani bir aile bunlar.aralarında böylr mevzu olmamalı

Ben de konu sahibinin rahatsızlığına hak veriyorum. Onun çocuğuda çocuk yahu, şu yaşımda kıpırdayamadan uzun yolculuk yapmak bana bile zor gelir, o kızcazda çocuğun başı kucağında diye öylece duruyormuş, çocuğun annesini düşüncesizliği, üstelik konu sahibinin 15 aylık oğlu var, o oğlunu nasıl kucağında yatırıyorsa elti de yükü kendi üzerine alıversin. Ben arkadaşlarımla benim arabamla uzak bir yere misafirliğe gidecektik, araba tamamen doldu, oğlum birisinin kucağında gitmek zorunda kaldı, yol boyunca kaç defa arkadaşıma durum nedeniyle üzüldüğümü belirttim, sen de terlemişsindir şimdi, ya da yoruldun mu yada yaaa sana ağır gelmiştir falan dediğimi hatırlamıyorum araba kullanırken. İnsanda biraz mahcubiyet olmalı.

Burda çocuk başkasının kucağında değil anne kucağında uyuyor fakat başı yada ayakları diğerlerinin üzerine düşüyor.annenin çocuğu toparlaması lazum.böyle bir durumda izin alınmaz ancak özür dilenir ama konu sahibinin eltisi ve kuzenler söz konusu .yani bir aile bunlar.aralarında böylr mevzu olmamalı
Ne farkeder ki? Başı, ayağı kimde olursa olsun rahatsız etmemek için kıpırdamamak gereken durumlarda bir şekilde çekinme olmalı. Ben kardeşimin dahi temasından hoşlanmazken kuzenmiş, dıdıymış sallamam mesela afakanlar basar. Üstelik ben yetişkin bir insanım da o küçük çocuk nasıl daralmasın? Anneler herkesi kendileri gibi düşünmemeli bence gayet rahatsız olunabilir bir durum.

Arkdaşlar merhaba. Belki çok eleştiri alacağım ama içimde kalsın istemiyorum. Biz eltimlerle aynı arabada uzak bir yere gitsek ve eltimin 2 yaşındaki oğlu uyuduğu neredeyse her zamam ya çocuğun ayakları ya da kafası benim kızımın kucağında oluyor. Şuan kafası benim kızımda. Kızım 45 dakikadır ne onun oğlu uyanmasın diye doğru dürüst konuşamıyor bile. Benimde 15 aylık bir oğlum var, oda şuan sadece benim kucağımda yatıyor. Bir kısmı vaşkasının kucağında omacaksa bile ya büyük oğlumda, ya da kızımda omacak. Bu arada eltimin 2 yaşındaki oğlu hariç 1 abisi var ve 3 e geçti. Kim haklı? Not: kafasını koyavilir miyim diyede sormadı bize.
sonuna kadar haklısınız böyle rahat insanları sevmem ve uyarırım daima toparlasın kendını hele rahat annelere katlanamam. bence aile içi normal değil kendine çeki düzen vermeli en azındna özür dilemeli

eltiniz sadece kendi çocuğunun rahatını düşünüyor ve sizin çocuğunuzun rahat oturamamasını umursamıyorsa haklı olabilirsiniz.ama belki eltiniz rahatsız ettiğinin farkında değildir?düzgün bir dille uyarabilirsiniz.ve söylemeden geçemeyeceğim ben olsam böyle bir şey için burada konu açmak aklıma bile gelmezdi, arabada sıkış tıkış giderken rahat oturmak neredeyse imkansız zaten(bu arabadaki herkes için geçerli).

Ne farkeder ki? Başı, ayağı kimde olursa olsun rahatsız etmemek için kıpırdamamak gereken durumlarda bir şekilde çekinme olmalı. Ben kardeşimin dahi temasından hoşlanmazken kuzenmiş, dıdıymış sallamam mesela afakanlar basar. Üstelik ben yetişkin bir insanım da o küçük çocuk nasıl daralmasın? Anneler herkesi kendileri gibi düşünmemeli bence gayet rahatsız olunabilir bir durum.
Hayır konunun içeriği bir tuhaf.birkereye mahsus ise hoşgörülebilir ama hayır sürekli ise nereye gidiyor bu insanlar cümbür cemaat.birde uzun yol demiş ,uzun yol ise yılda hadi 2 kez diyelim oda buraya konu açacak kadar kıymetli bir durum değil.

eltinizde belkide araba onların ya o havalar vardır... çocugunun sizin çocuklarınızın üzerine yığılmasını hak görüyordur kendinde araba onların ya o açıdan :)

Bence eltinizin gözünüze batan başka çookça hareketleri var ve bu sizde birikmiş. Bir tek bu durum abartılacak birşey değil. Yol hali olabili yanı.

X