eltim olacak kişinin eşimde gözü olduğu için büyü yoluyla ayırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu hocalara ne diye gidersiniz. bir de onların söylediklerine inanırsınız. ya günah alıyorsanız. para kazanmak için bu hoca denen kendini bilmez kişiler her türlü iftirayı atarlar ....bence sizin bir psikoloğa ihtiyacınız var..eşinizden,ayrlmak üzere olduğunuzdan dolayı sinirleriniz yıpranmış.... psikolog size yardımcı olacaktır. lütfen şu hoca denen düzenbazlardan da uzak durun......

arkadaşım eltin yapmışsa büyü günahı onun boynuna Laale nin dediği gibi sen de bu hezimetin bu sorumlulugun altına girme büyüyle olacaksa olmasın..
büyüyü büyüyle bozarlar..
Allah katında affı yok bunu yaptırmanın dinimizde de yeri yok..
Herşeyi Allah'a havale et önüne bak lütfen.. ki zaten eltin anladıgım kadarıyla büyü yaptırmaya cesaret bulmuş devamıda gelecektir..
Kendinize yazık olur hayırlısı bu diyin ve Allah'a havale edin..

arkadasim esinle ayrilama asamasinda olmaniz cok kötü ama bir hocanin eltiniz icin dediklerine inanip o kisininde günahini almayin sonucta bu iftiraya girer..bu zamanda hoca diye gezen o kadar kisi var ki inanmak ne kadar dogru bilmiyorum.lütfen kendinizi buna inandirmayin..büyü vardir tabiki ama Allah izin vermezse olmaz fakat bu zamanda hocayim diyenlere pek güven olmuyor canim...kolay gelsin sana

bol bol dua et...
büyüymüs falan hic bulasma derim...
olmadi psikologa görün bunda cekinecek bisey yok ki...
yuva yikanlarida allaha havale et canim...
allah yardimcin olsun

büyü diye birşey var ama
ama buyu yapildigindan nasil emin olacaksiniz simdi
anlatiyorlar da hocalarin hepsi de buyu var diyor ilginc degil mi, buyu yapilmayan yok yani...
buyu yapabilen ve bozabilen kac kisi vardir herhalde turkiyede tek tuk vardir ya da gunumuzde belki hic yoktur...

Ben daha her hangi bir hocaya gidip de, o hocanın "sizde büyü var" demediğini görmedim, duymadım. Onlara kalsa sokakta büyüsüz gezen adam yok...

Dünya dua üzerine döner arkadaşım, dua edin bol bol, itimat etmeyin böyle şeylere, günaha girmeyin.
O hoca ne yapacak? Kuran'da olmayan dua mı okuyacak? Hayır.. Siz okuyun o zaman bol bol, Allah görür nasılsa.

Kadınlar tam bir şeytan.
Burdada çok var onlardan
Herzaman dikkat etmek gerekiyor çevredeki şahıslara...

Eşini hala seviyorsun benim anladığım.
Acaba içinden " büyü bozulursa eşimle barışırmıyız" diyemi geçiriyorsun.
büyüyü bozdurdun diyelim sonra ne olucak.
iki senedir ayrısın eşinden,eğer barışmak istiyorsan eşinle bir görüş,konuş.
Hocalarla,büyücülerle boşuna günaha girme.
Allah hakkında hayırlı olanı versin....

Boyle seylerden uzak durun lutfen
insani bogar boyle seyler
eger yapan olduysa, Allahin karsisina çikip hesap verecek o
aman siz boyle seylere karismayin
tamam belki buyu vardir bilemem, bozulsun yada bozdurun
ama sakin hocaya uyup da esinize buyu yaptirmayin
o hatalari yapmayin
2 sene olmus ayrilali...esiniz geri donmek isteseydi, donmezmiydi simdiye kadar ?

eltinize gelince, gunahi boynuna...
bilmiyorum, birseyler yakaladiniz mi, neden bosandiniz, neler oldu, ayrintilari bilemeyiz gerçekten
yanliz bir destek alsaniz çok iyi olur diye dusunuyorum...
bi doktordan yardim isteseniz ?

samsunlu arkadaşın sesi çıkmamış bir çok soru var ve cvp yok merak ettim noldu acaba allah yardımcın olsun ne dimki karışık bi durum ama bi muska felan varsa onu bozdur ve eşin için kesinlikle samsuna getirmek için muska yaptırma

sen bu büyüyü bozdurdun diyelim peki sen eşin samsuna gelsin mutlu bir evlilik olsun diye
büyü yaptırınca eltinden ne farkın kalıyor
''''''Peygamber efendimize büyü yaptılar. Ağır hastalandı. Cenâb-ı Hak, Felâk ve Nâs sûrelerini gönderdi, bunları okuyarak büyüden kurtuldu. Resûlullah efendimiz buyurdu ki: “Müslüman büyü yapmaz. Allah saklasın, îmânı gittikten sonra büyü te'sir eder.” ”Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'ân-ı kerîme inanmamış olur.”

Hayırlı iş yapmak için de haram işlemek (büyü çözmek için büyü yapmak) câiz değildir. Büyüden kurtulmak için, diğer hastalıklarda olduğu gibi sebeblere yapışmak lâzımdır.

ikincisi eltinin eşi yokmu neden senin eşine göz koymuş eşinin onun eşinden ne üstünlüğü var kiiCADIARZU

guzelim buyu varsa bozdur ama sakin sirinlik muskasi gibi yuvami yeniden kurarum diye abuk subuk muskalardan yaptirma, esin olacak insan eger sana muskayla buyu ile bagli kalacaksa hiç bagli kalmasin varsin yoluna gitsin, o eltinde Allah'indan bulsun, Allah'a inanan iman eden insana ne buyu nede muska gibi doga ustu seyler yarar, sen Allah'a sigin, Allah'tan hayirlisini iste...

İlk mesajımda yukarıda görüldüğü gibi büyünün yapılmasının çok büyük günah olduğunu fakat aile huzuru gibi önemli bir sebep söz konusuysa yapılan büyünün bozdurulmasında bir sakınca olmadığını sanıyorum...
ama yanılıyor olabilirim tabi konuyu tam anlamıyla bilen kişi bizi bilgilenirebilir mi?
aman kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayayım..

Ben su büyü işlerine inanıyorum baska bir arkadasımın basına da gelmişti benzeri bir olay o büyüyü bozdurmuştu ..
sana tavsiyem canım eşlini ve yuvanı geri istiyorsan bozdur derimm....

Ben mesajı iyi okuyamadım ya da okurken kafam karıştı..Rüyanızla eşinizle aranızdaki durum birbirine geçmiş gibi...kafamçokkarıştı

Büyü ile falan uğraşmaya gerek yok..karışık işler bunlar..Onunla bağlanacağına hiç bağlanmasın daha iyi....:dilcikar:

Hayırlısı olsun hakkınızda...Umarım gönlünüze göre gelişir herşey...

canim evet buyu diye bir sey vardir ve kuranda yaziyo.ama gunumuzde okadar sarlatanlar varki hangisine inanacagini bilemessin.bu hocanin senden para almak icin attigi buyuk bi yalan(iftira)dir belkide bilemessin.sen gozunle gordunmu yada hissettinmi boyle birsey eltinle kocan arasinda?bence gozunle gormedigin kullaginla duymadigin bisey icin baskasinin gunahini alma derim .hoca iyi niyetli bi insan olsa sana buyuyu tavsiye etmez (BUYU YAPAN VE YAPTIRANDA DINDEN CIKAR)

Kuran-ı Kerimde de büyünün varlığından bahsedilmiştir.kötü niyetli Allaha şirk koşmayı göze almış insanlar insanların özgür iradelerine etki etmeye çalışırlar.Bunların hepsı senın ıcın bır sınavdır yapanlar elbet cezasını bulacaktır bunlar ayetlerlede belırtılmıstır.senın yapacagın nas felak surelerını o hocaya cokca senın adına okutmak kendınde aynı zamanda okumak.kurandakı ayetlere ınternet uzerındende bakarsan nas felak surelerının okunmasının Allaha yonelmenın yeterlı olacagı belırtılmıs aksı takdırde yanlsı kısılerle yanlıs ıslerle ugrasmamanı tasıye ederım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…