merhabalar benim içinden çıkamadığım bir konum var bana yardım ederseniz çok sevinirim şimdi ben boşanmak üzereyim 2 seneden beri babmın evindeyim konunun girişide burdan başlıyo zaten her gece rüyamda karanlık görüyorum ve sabahları elim kafamın üstünde bağlanmış bir şekilde kalkıyorum bu durum çok sıklaşınca herkez hocayı okunmamı söylediler.uzun zaman sonunda gittim.neyse gittim akıl almaz bişekilde hoca herşeyi bildi.eltim olacak kişinin adını söyleyerek 2 tane büyü yapıldığını bunlardan biri papapz büyüsü beni eşimden ayırmak için yuvamızın olmamısı için diğeri akrep büyüsü benim için basiretim kısmetim kapanması için bide eltim olacak kişinin eşimde gözü olduğu için bunu yaptığını söyledi yapılmış ben bunu duyunca şok oldu beynim uyuştu resmen bunu nasıl yapabilir nasıl yuvamı dağıtmak istedi ya ben ona hiçbişey yapmadım ne istedi benden bizden çok zoruma gitti bayağı bir zaman kendime gelemedim (eşim orduda yaşıyo ben samsunda yaşıyorum)neyse hoca bu büyülerin bozabileceğini eşinle bu büyü yüzünden ayrıldığını söyledi.bu büyü bozulursa mutlu bir evlilik görüyorum dedi.ama eşim orduda yaşıyo samsuna gelmesini istiyorum onların neyapacakları belli olmaz samsuna gelmesini istedim kabul etmedi.(hoca samsuna getirebilirim her istediğini yaptırırım diyo ama onuda yapmak istemiyorum) ben bu büyüleri bozdirimmi ne yapim neyapmam gerekiyo bilmiyorum şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?