Büyü denen şey asla hurafe deildir,vardır gerçektir Kuran'da da geçmektedir,ama nitekim yapan da yaptıran da çok büyük günaha giriyor,o yüzden asla hiç birşey için büyü falan yaptırmayın,büyü Allah'a haşa şirk koşmak demek,ama eğer yapılmış büyü varsa üstünüze bozmak,bozdurmak caizmiş,günahı yokmuş,eğer gerçekten size yapılmış bi büyü varsa gidin bozdurun,oturun duanızı edin,ne bileyim 2 rekat bi namaz kılın,Allaha sığının çünkü duyduğuma göre büyüden korunmanın %100 çaresi yokmuş,Allah yapanın da yaptıranların da bin türlü belasını versin yaa,benim teyzem de 2 ay evli kalıp boşanmış ben doğmadan önce,adam teyzem için ölürmüş deli olurmuş,ama sebepsiz yere vururmuş,soradan nasıl yaptım anlamıyorum sanki onu yapan ben deildim,o anı hatırlamıyorum bile dermiş,daha sonra evinden,yorgan dolaplarından domuz yağı gibi kalıp kalıp bişeyler çıkmış,şok olmuş annemler,tersten yazılmış kuran yazıları çıkmış,hocaya göstermişler bu ters okuyamam bu büyü demiş adam,yani malesef antepte böle şeyler çok,hatta adanadan mersinden antebe büyü için gelenler bile var...