• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim olacak kişinin eşimde gözü olduğu için büyü yoluyla ayırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü denen şey asla hurafe deildir,vardır gerçektir Kuran'da da geçmektedir,ama nitekim yapan da yaptıran da çok büyük günaha giriyor,o yüzden asla hiç birşey için büyü falan yaptırmayın,büyü Allah'a haşa şirk koşmak demek,ama eğer yapılmış büyü varsa üstünüze bozmak,bozdurmak caizmiş,günahı yokmuş,eğer gerçekten size yapılmış bi büyü varsa gidin bozdurun,oturun duanızı edin,ne bileyim 2 rekat bi namaz kılın,Allaha sığının çünkü duyduğuma göre büyüden korunmanın %100 çaresi yokmuş,Allah yapanın da yaptıranların da bin türlü belasını versin yaa,benim teyzem de 2 ay evli kalıp boşanmış ben doğmadan önce,adam teyzem için ölürmüş deli olurmuş,ama sebepsiz yere vururmuş,soradan nasıl yaptım anlamıyorum sanki onu yapan ben deildim,o anı hatırlamıyorum bile dermiş,daha sonra evinden,yorgan dolaplarından domuz yağı gibi kalıp kalıp bişeyler çıkmış,şok olmuş annemler,tersten yazılmış kuran yazıları çıkmış,hocaya göstermişler bu ters okuyamam bu büyü demiş adam,yani malesef antepte böle şeyler çok,hatta adanadan mersinden antebe büyü için gelenler bile var...

büyünün varlığına,abilceğine inanıp ama asla yanından dahi geçmeyenlerdenim...
büyüyü bozdur yada bozdurma diyemem ama bence eltini filan bi araştır bakalım yinede ne olur ne olmaz hocada olsa kul sözüne uyup kimsenini günahına girmemek lazım..
ALLAH yardımcın olsun arkadaşım...

ruya gordunuz , hocaya gıttınız eltınız bozmak ıstıyomus yuvanızı
way bee hurafeye bak, bence once tıbbı yoldan bı psıkyatra gıdın ılaclarınızı ıcın, devam edıyorsa tabı hocalara da gıdın buyuculere de

Allah aşkına hangi devirdeyiz ya şu şarlatanlara hala para kaptıranlara inanamıyorum.. büyüyü bozan dualar şunlardır.. Yasin Suresi,Kalem Suresinin son 2 ayeti, Ayetel Kürsi, Felak ve Nas Sureleri defalarca,okuyabildiğin kadar oku ALLAHın izniyle ne büyü kalacak nede sorun ben asla bu dolandırıcılara inanmıyorum.. benim ayda bir kapımın eşiğinde tuhaf bir yağ buluyorum yani domuz yağı hemen bu duaları okuyorum çok şükür istedikleri olmuyor çünkü ben ALLAHıma sığınmışım para avcılarına değil...

Büyü kesinlikle hurafe degildir, Kurani kerimde bahsediliyor....
Yapanda yaptiranda cehennemliktir, ne bu dünyada nede ahirette yeri yoktur!!

Fakta ne olursa olsun öncelikle senin ruh sagligin önemli arkadasim!!
Piskolojik rahatsizliklarin varsa bir uzmana git, bol bol dualar oku manevi yönden güclenmek rahatlamak icin...kendine gel ve saglikli düsün!!:delphin:

Olan olmustur zaten bu yasananlardan sonra esinle tekrar beraber olsan ne olur olmasan ne olur!! Birak herkez yaptignin günahini cekecek zaten...
Eltin böyle birsey yapmissa eger ki bence yinede günahini alma, hoca sana böyle dedi diye hemen yüzde yüz inanma, cünkü seninde mutlaka bildigin gibi hocadan hocaya fark var!!:delphin:

Tabikide alim ve okumus zatlar derin hocalar var rabbimiz tarafindan lutuflandirip kalp gözleri acik bilen ve gören..fakat bunlar cok nadirdir!! Ama sartlatanlar coktur o yüzden dikkatli olmani tavsiye ederim...:kahve:

hocaya gidip de "sende büyü falan yok" diye bir cevap alan duymadım ben hiç, adcam tabi ki üstünde büyü var gel çözeyim diyecek başka bişey demesini bekleyemezsin...
bir de konuyu okurken ilk aklıma gelen; eltinin de aynı hocaya gidip büyü yaptımış olabileceği yoksa hoca herşeyi bu kadar detaylı bilemezdi bence...
bence kulak asma hocanın lafına, kendin dua et,üstünde bir kısmetsizlik vs varsa da Allah'a dua et.herşeyi düzeltebilecek olan o.araya hacıyı hocayı sokup da boşa para kaptırma...

benimde bu konuyla ilgili bildiklerim var ve anlatayım dilim döndüğünce. büyüye inanırım. Kur'an-ı Kerim' de geçen bir hadiseye inanmamak gibi bir lükse sahip değilim. hocadan hocaya fark var bi çok kişinin dediği gibi. dediklerinin doğru olup olmadığını test ettiniz mi, yani size şurda bir muska var dedi de onu buldunuz mu bu bir. yalnız sadece muska değil birşeyler yedirip içirerek de yapılıyor bunlar yada işte bi çok çeşidi olabiliyormuş. ikincisi de hiç bir hoca( gerçekten hoca) büyü yapanın kim olduğunu söylemiyormuş, insanlar arasına nifak sokmamak için. sadece tarif ediyorlarmış şu yaşlarda şöyle bir insan falan diye. benim bildiklerim bunlar o yüzden size eltinizin yapmış olduğunu söylemesi tuhafıma gitti. siz önce hocanın gerçek bi hoca olup olmadığına karar verin. belkide kadıncağızın günahını alıyorsunuz. kimseyi yönlendirmek ve mesuliyet almak istemem büyücüye gidip dediklerine inananın 40 gün namazı kabul olmazmış. büyüyü bozdurmayı bilmiyorum ama size dönsün diye büyü yaptırmanın günah olduğundan eminim. bi kere o insanın iradesini elinden alıyorsunuz, bu ne kadar sağlıklı bişey.

tekrarlıyorum yarım yamalak bildiğim ve bu kadar hassas bir konuda yönlendirmek istemem ama eltim yapmış dediğiniz için düzeltmek istedim. konu sahibi buralarda yok ama Allah yardımcısı olsun.

ne yanı senı kocandan ayırıp kaynıylamı evlencek eltın evt dınımızde buyu vardır arkadaslar bence buyu varsa ve sen esını sevıyorsan buyuyu bozdur derım

selam ilk önce gerçekten büyü kuranı kerımde yer almakta...büyü gerçekten de var hürafe demenız yanlıs bak arkadasım bence hacıdan hocadan önce NAS FELAK SURESINI OKU BUNU BUTUN HOCALAR DIYOOO PARALARINIZI YEDIRMEDEN ONCE BUNU BIR DENEYIN DERIM AYRICA YASİN SURESINI OKUYUNNN DERIM BEN HER KÖTÜLÜĞÜN ŞERRİNDEN KORUYAN DUALAR BUNLAR... De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,

2 yarattığı şeylerin şerrinden,

3 Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,

4 o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden

5 ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!"

UMARIM HERSEY YOLUNA GİRER a.s.

Allah a dua et yeterli arkadasım..kalbini temiz tut namazını kıl duanı et yeter ...

merhabalar benim içinden çıkamadığım bir konum var bana yardım ederseniz çok sevinirim şimdi ben boşanmak üzereyim 2 seneden beri babmın evindeyim konunun girişide burdan başlıyo zaten her gece rüyamda karanlık görüyorum ve sabahları elim kafamın üstünde bağlanmış bir şekilde kalkıyorum bu durum çok sıklaşınca herkez hocayı okunmamı söylediler.uzun zaman sonunda gittim.neyse gittim akıl almaz bişekilde hoca herşeyi bildi.eltim olacak kişinin adını söyleyerek 2 tane büyü yapıldığını bunlardan biri papapz büyüsü beni eşimden ayırmak için yuvamızın olmamısı için diğeri akrep büyüsü benim için basiretim kısmetim kapanması için bide eltim olacak kişinin eşimde gözü olduğu için bunu yaptığını söyledi yapılmış ben bunu duyunca şok oldu beynim uyuştu resmen bunu nasıl yapabilir nasıl yuvamı dağıtmak istedi ya ben ona hiçbişey yapmadım ne istedi benden bizden çok zoruma gitti bayağı bir zaman kendime gelemedim (eşim orduda yaşıyo ben samsunda yaşıyorum)neyse hoca bu büyülerin bozabileceğini eşinle bu büyü yüzünden ayrıldığını söyledi.bu büyü bozulursa mutlu bir evlilik görüyorum dedi.ama eşim orduda yaşıyo samsuna gelmesini istiyorum onların neyapacakları belli olmaz samsuna gelmesini istedim kabul etmedi.(hoca samsuna getirebilirim her istediğini yaptırırım diyo ama onuda yapmak istemiyorum) ben bu büyüleri bozdirimmi ne yapim neyapmam gerekiyo bilmiyorum şaşırdım

canısı hocanın dogru söledigine nasıl emin oldun???

FELAK SURESI

(20/113.sure)

Rahman ve Rahim Allah'ın adıyla...

1. De ki: "Yarılan karanlıktan çıkan sabahın Rabbine/yarılışlardan fışkıran oluşun Rabbine sığınırım!

2. Yarattıklarının şerrinden,

3. Çöktüğü zaman karanlığın/gelip çattığı zaman göz perdelenmesinin/tutulduğu zaman Ay'ın/battığı zaman Güneş'in/taştığı zaman şehvetin/soktuğu zaman yılanın/ümit kırdığı zaman musibetin şerrinden!

4. Düğümlere üfleyip tüküren üfürükçülerin şerrinden!

5. Kıskandığı zaman hasetçinin şerrinden..."

NAS SURESI

(21/114.sure)

Rahman ve Rahim Allah'ın adıyla...

1. De ki: "İnsanların Rabbine sığınırım!

2. İnsanların yöneticisine, yönlendiricisine,

3. İnsanların ilahına;

4. Kıvrılıp kıvrılıp saklanan, sinip sinip gizlenen vesvesenin/o sinsi, o aldatıcı şeytanın şerrinden,

5. İnsanların göğüslerine kuşkular, kuruntular sokar o;

6. Cinlerden de insanlardan da olur o!"

Kuranda açık ve net geçiyor yapanda -Yaptıranda lanetleniyor
Ben çok korkarım asla işim olmaz herzaman okuyarak korunurum
Sanada tavsiyem uzak dur arkadaşım bozulabiliyorsa bozdur ama asla aynı hataya sende düşme Mevladan dile o verecekse verir zaten.

yıllar önce kuzenime sağliğıyla ılgili buyu yapılmıştı.bır cami imamı anlayıp bozmustu.hıçbir ucret almadı. size soyleyen hocanın sizi kandırması vede gecimini böyle kazanma durumu olabilir.tabi tanimıyorum ama onu allah bilir sizi uyarmak istedim.

1-Eşinle neden ayrı şehirlerdesiniz merak ettim. Aranızda bir problem olup ayrıldınızmı yoksa iş gereğimi ayrısınız.
2- Evet büyü kuranda geçer ama kusura bakmayında günümüzde büyü yapacak kadar iyi hoca kaldığını sanmıyorum. Büyü yaptığını veya çözdüğünü söyleyen hoca, hoca değil soytarıdır. Birde meşhur papaz büyüsü diye söylerler hep.
3- Gittiğiniz hoca kendi bulunduğunuz muhitten ise sizi tanıma ihtimali yüksektir. İnsanlar zaten hocaya, falcıya giderken yarı inanmış giderler.
4- Bir densizin lafıyla eltinize böyle bir suçlama yüklüyorsanız bilinki vebalinden kurtulamazsınız.
5- Gittiğiniz hocaya ne kadar ödediniz merak ettim.
6- LÜTFEN SORUNLARINIZI KONUŞARAK ÇÖZÜN, BÜYÜ YAPTIRANDA YAPANDA ALLAH NEZDİNDE BÜYÜK GÜNAH İŞLER
7- Daha ne diyeyim ki yaaaaa gamyoncuiremsu

hocanın bir demesiyle hemen nasıl inandınız eltinizin bunda rolü olduğuna.yada önceden şüpheleriniz vardı.ben büyünün var olduğuna inanıyorum ama psikolojik olarak hiçbirşey bana zarar veremez duygusuyla yaşadığım için artık.hiçbir büyünün etkilerine inanmıyorum diyeyim.şimdi siz bişeylere inandıysanız.kafanızı rahatlatmak için bozdurun.ama başka bir büyü yaptırmayın.ay kurduğum cümle bile garip geldi.insanın kendi gücü gibi varmı.eşinizi geri kazanmakta bu kadar aciz olamazsınız.seviyorsanız savaşmaya değer birşeyler varsa kendi akıl ve iradenizle başarın bunu.büyü falan bunlar ortaçağ masalları.büyüsüz bir yaşam diliyorum size hepimize.kişinin kendi zekasından daha ileri bir büyü yok.:jeyyar:

cnm eşimle 2 senedir ayrıymışsın eğer bu büyü yüzünden ayrıldıysanız bozdurunca tamamen düzelecekmi yaptıran yine yaparsa evliliğin hep böyle büyü bozdurarakmı yaşıyacaksın,eltin seni eşinden ayırıp ta kendimi evlenecek olabilirmi böyle bişe yaa...herşeyden önce Allaha sığın arkadaşların dediği gibi felak,nas,ayetel kürsi,bildiğin duaları oku kalbini ferah tut ne istiyorsan Allahtan iste mutlaka alırsın karşılığını,öyle bişe yaptılarsa onları Allaha havele et zaten onlar bugibi büyü falan uğraşıyolarsa en büyük günahı işlemişler, yazık neden böyle yollara baş vuruyolarki ellerine ne geçecek gerçekten söyleyecek kelime yok....

yapanında yaptıranında kayyum kuyusuna atılacağını kuran-ı kerimde yeri olduğunu ve en büyük günahlardan birisi olduğunu bilirim ve korkarım....
Allahım sakınsın...
bence bolbol nas-flak-ayetel kürsi oku ve dua et Rabbimize sığın sakın olaki bir anlık gafletle ahiretini yakma....
başkasının vebalinede girme...
eltinin kocanda gözü olduğunu gözünle gördünmü sen....
sadece hocanın dediğine inanıyorsun...
ve bunu dile getirmekle onunda günahına giriyorsun...
çok tehlikeli şeyler bunlar...
Allahım saklasın....

Bozdurayimmi ne demek???? Tabiki ya bir an bile düsünmeden bozdurmalisin. Allah o eltini bildigi gibi yapsin yaaaaaaaaaaa deli oldum buirda okurken yaaaaaaaaaa offffffff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X