eltim olacak kişinin eşimde gözü olduğu için büyü yoluyla ayırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aman yaaaaaa.bu büyü saçmalığına gerçekten inanıyormusunuz....o büyücü bir büyü yapsın zenginlere bütün paralarını alsın ve rahatlık içinde yaşasın..
eşinizle olan dertlerinizi büyüye yormayın..
bir de üniversitede okuyan kişisiniz...sizlerde inanırsanız okumayan ne yapsın..
daha geçen gün bir sabah programına ünlü ve prof bir din bilgini katıldı ve büyü yapan kişi yoktur..kimse yapamaz dedi..hala millet inanıyor ya sinirlerim tepeme çıkıyor..sizler ilkokulu bile bitirmemiş yada zoraki bitirmiş bu insanlara inanın da prof a inanmayın bakalım..
zamannında skeçlere bile konu omadı mı..kadın kocasını eve bağlamak için büyücüye gidiyor..ya tacize ya tecavüze uğruyor.yada saçma sapan şeyleri kocasına yedirerek,içirerek kocasına illahlah dedittiriyor

bence eğer ortada bi büyü varsa büyüyü bozdurun ama eşinizin samsuna gelmesi için büyü falan yaptırmayın..Hem büyü yaptırmakta yapmakta çok günah biliyorsunuzdur..
Ayrıca büyüyle falan samsuna gelen adamdan ne hayır gelir..
Eğer büyü bozulrlrsa kendi iradesiyle gelmek isterse gelir zaten.

allah herkesinn kalbine göre verir zaten arkadaşımm
sen duanı eksik etmee rabbimm herşeydenn korurr
ahiretinii yıkan bir insandann herşey beklenirr zatenn

ya güzelim; iyi güzel hoş da diyelimki bu yapıldığına inandığın büyüyü bozdurdun... tabiki hoca da kaşın gözün hatrına yapmayacak bu büyü bozma işini... eeeee; sonra?

büyüyü yapan kişi eltin gene tutmadı bozuldu diyerek tekrar yapmayacak mı bu kötü büyüyü?

sonra sen gene bozuldu endişesiyle tekrar tamir ettirecen... o tekrar yaptıracak.. sonra gene sen...

tam bir kısır döngü içinde olacaksın bence...

eğer bu büyüler işe yarasaydı büyücüler kendilerine altın hazineler bulurlardı ama hepsi hikaye bence...

sen hocanın geçmişi bildiğinden dolayı inanmış olabilirsin lakin geleceği Allahtan başka kimseler bilemez... içini ferah tut ve sadece Allaha güven sadece Ondan yardım iste. eğer hakkında hayırlısıysa sana mutlaka dönecektir.. belkide hakkında hayırlısı budur..

Bence hocalara falan gitme,kendi duani kendin yap,senden daha içi yanarak kim dua edebilir allaha,senin derdin,ben evimde huzursuzluk olduğu zaman,çoğunlukla cuma günleri,bir suya,1 yasin,7 ayetel kürsi,7 felak,7 nas,7 ihlas,1 fatiha okurum,bu suyu evimin basilmiyacak yerlerine sürerim ve içtiğimiz suyada katarak çoğaltirim,rabbim görünür gözükmez kaza beladan,kötülükten sana siğinirim derim,ben huzur buluyorum,sende dene istersen.allah yardimcin olsun.

merhabalar benim içinden çıkamadığım bir konum var bana yardım ederseniz çok sevinirim şimdi ben boşanmak üzereyim 2 seneden beri babmın evindeyim konunun girişide burdan başlıyo zaten her gece rüyamda karanlık görüyorum ve sabahları elim kafamın üstünde bağlanmış bir şekilde kalkıyorum bu durum çok sıklaşınca herkez hocayı okunmamı söylediler.uzun zaman sonunda gittim.neyse gittim akıl almaz bişekilde hoca herşeyi bildi.eltim olacak kişinin adını söyleyerek 2 tane büyü yapıldığını bunlardan biri papapz büyüsü beni eşimden ayırmak için yuvamızın olmamısı için diğeri akrep büyüsü benim için basiretim kısmetim kapanması için bide eltim olacak kişinin eşimde gözü olduğu için bunu yaptığını söyledi yapılmış ben bunu duyunca şok oldu beynim uyuştu resmen bunu nasıl yapabilir nasıl yuvamı dağıtmak istedi ya ben ona hiçbişey yapmadım ne istedi benden bizden çok zoruma gitti bayağı bir zaman kendime gelemedim (eşim orduda yaşıyo ben samsunda yaşıyorum)neyse hoca bu büyülerin bozabileceğini eşinle bu büyü yüzünden ayrıldığını söyledi.bu büyü bozulursa mutlu bir evlilik görüyorum dedi.ama eşim orduda yaşıyo samsuna gelmesini istiyorum onların neyapacakları belli olmaz samsuna gelmesini istedim kabul etmedi.(hoca samsuna getirebilirim her istediğini yaptırırım diyo ama onuda yapmak istemiyorum) ben bu büyüleri bozdirimmi ne yapim neyapmam gerekiyo bilmiyorum şaşırdım
ablacim bana ulasirmisin rica etsem ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazacaklarımın hepsi bilimsel değil dinen yazılan şeylerdir, katılmak zorunda değilsinizdir. Öncelikle büyüden korunmanın yolları var bknz. Namaz kılmak, evinizi temizlerken viledanın suyuna biraz sirke koymak, gece uyumadan dua etmek gibi gibi... Büyü dinen var mıdır? Evet vardır. Yapana da yaptırana da lanet edilmiş sonsuza dek cennetin kapıları onlara kapatılmıştır, üstelik affı tövbesi de yoktur. Ama büyü kişinin yaşamını etkilese bile bu etki ömür boyu sürmez. Kaldı ki büyü yapılan kişi karattı görme, uyuyamama, ruhen sıkılma vs gibi şeyler hissederek zaten bir şeylerin normal olmadığını anlar... Eşinize yapıldıysa da bir süre sonra etkisi geçecek neticede (3 gün, 5 yıl, 10 yıl vs) ve o insanlardan da (Karma is a bitch!) çıkacaktır. Bence siz bir hocaya gitmek yerine namazınızı kılın ve dua edin. Neticede her şey Allah’ın elinde.

Büyü var hayatta. Bende bi hocaya çocuk dusuk yaptım. Onun için gittim o yoktu ama eşime yapılan buyuyle çıktım. Eski kız arkadası yaptırmış. Bozdurdum. Gecelerı uyumaz uzerınde buyu olan ve saat gece 10 ile sabah 5 arasında rahatsız ederler. Buyu bozulduktan sonra eşimin uyku düzeni yerine geldi ama bunun için iyi bi hoca bulacaksın. Bnm gittiğim ümmü sübyan yok ama bısey var dedı ve eşinin gözlerının net oldugu bı resımden anlattı kımın ne zmn yaptıgını ve kızın tipine kadar tarif etti.
İnsanlar kötü evet ve buyu yapanın yatcak yeri yok

Ayrıca 2 yıla bır tekrar etsın dıye yapılmış ve verdıgı tarıhler eşimle sıkıntılı oldugumuz adamın dengesızlestıgı tarıhlerdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X