eltim olacak kişinin eşimde gözü olduğu için büyü yoluyla ayırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samsun55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
7
0
86
43
Samsun
merhabalar benim içinden çıkamadığım bir konum var bana yardım ederseniz çok sevinirim şimdi ben boşanmak üzereyim 2 seneden beri babmın evindeyim konunun girişide burdan başlıyo zaten her gece rüyamda karanlık görüyorum ve sabahları elim kafamın üstünde bağlanmış bir şekilde kalkıyorum bu durum çok sıklaşınca herkez hocayı okunmamı söylediler.uzun zaman sonunda gittim.neyse gittim akıl almaz bişekilde hoca herşeyi bildi.eltim olacak kişinin adını söyleyerek 2 tane büyü yapıldığını bunlardan biri papapz büyüsü beni eşimden ayırmak için yuvamızın olmamısı için diğeri akrep büyüsü benim için basiretim kısmetim kapanması için bide eltim olacak kişinin eşimde gözü olduğu için bunu yaptığını söyledi yapılmış ben bunu duyunca şok oldu beynim uyuştu resmen bunu nasıl yapabilir nasıl yuvamı dağıtmak istedi ya ben ona hiçbişey yapmadım ne istedi benden bizden çok zoruma gitti bayağı bir zaman kendime gelemedim (eşim orduda yaşıyo ben samsunda yaşıyorum)neyse hoca bu büyülerin bozabileceğini eşinle bu büyü yüzünden ayrıldığını söyledi.bu büyü bozulursa mutlu bir evlilik görüyorum dedi.ama eşim orduda yaşıyo samsuna gelmesini istiyorum onların neyapacakları belli olmaz samsuna gelmesini istedim kabul etmedi.(hoca samsuna getirebilirim her istediğini yaptırırım diyo ama onuda yapmak istemiyorum) ben bu büyüleri bozdirimmi ne yapim neyapmam gerekiyo bilmiyorum şaşırdım

heralde yanı arkadasım buyu varsa bozduracaksın bunun baska caresı mı ar yazıklar olsun o eltıne de dua et sureklı ınsırah suresını sekıne suresını oku cok yardımcı olacaktır ınsallah hersey duzelır umudunu yıtırme Allahtan YARDIM DILE ..

Arkadaşım nolur yapmayın bu işleri..
Kendinizi iyi hissetmiyorsanız psikoloğa gidin..gamyoncuiremsu
Evde bunalınca bol bol dua edin Allaha..:Saruboceq:
Hayırlı değilse,büyü ile bağlancaksa olmasın zaten evliliğiniz.. Herkesin günahı kendi boynuna..

noktasına virgülüne katılıyorum

Nasıl yani elleriniz bağlı uyanıyorsunuz anlamadım ben.?

Bu arada büyücülere para kaptıran insanları da hatırlatmak gereği duydum biranda size..

Biraz sakin kafa ile düşünün, sorunlarınız neydi ki?

aynen katılıyorum....
zaten nıyetınde varsa gıdecekse kımse durduramaz bunuda buyuye yada baska bırseye baglanmasın....
boyle evlılık ve boyle eş olucagına olmasın...
bunu dert etmeyın.....evet eşiniz ama gozu kardesının eşinde olan bır adamdanda hayır gelmez...
bol bol dua edın....allaha yonelın...allha hava edın..

zaten karmakarışık bir evlilik...
zaten büyü gibi aşağılık işler dolaşan bir evlilik...
zaten saygısız bir çevre...
bi de yapılcak bir şey kalmamış sanırım...
ozaman ne diyelim allah kurtarmış galiba...

canım bu olayların bin beteri bizim başımıza geldi ...yengem de (amcamın karısı) bize olmadık işler yaptı (annem le babama) büyülermi dersin babama kadın bile ayarladı zavallı annemin gitmediği hoca kalmadı tam bozdurdum diyo karşı taraf boş dururmu onlarda bi daha yapıyo sonunda annemle babam ayrıldı tabii yengemde amcamdan ayrıldı sonuçta yuva yıkanın yuvası olmaz iki taraflı büyü yapılınca babam deli gibi bişi oldu dengesiz...öyleki ben evlendim iki çocugum oldu hiç birini görmedi ...sana tavsiyem bir iki deneme yap fazlada ileri gitme olacagın önüne geçemezsin hepimiz müslümanız ve kadere inanıyoruz....belki sen başkasıyla evlenseydin aynı şeyleri yaşayacaktın

İşin çok zor Allah yardımcın olsun canım.. Oldum olası hep korkarım bu büyü işinden o yüzden nas ve felak surelerini hep okurum onlar bizim şeytaniinsanlardan korunmak için rabbimin bize verdiği zırhtır... Senin durumundan çok eltinin durumu (/eğer yaptıysa) daha zor hem bu dünyada hem ahirette hep lanetlenecek. Ama kendi düşen ağlamaz hem yuva yıkıyor hemde büyü yapıyor...Sen içini rahat tut inşallah yaptırdığı büyü ters tepki yapıp kendisi görür zararını.. bu konuda sana, ne yaptır derim ne yaptırma vebali çok büyük canım ama senin için çok dua edicem..

Ne saçma şey bu ya, bence sizin evliliğiniz büyü falan yüzünden değil sizin saçma kuruntularınız ve şüpheleriniz yüzünden bozuluyor.
Bence kendinizi bir an önce toplayın bunları kafanızdan atın, çok kötüyseniz bir psikologtan yardım alın.

Arkadaşlar büyünün çağdışılıka falan ilgisi yok ve büyü gerçekten var..
Ancak yapılamsı çok büyük günah, lakin bir yuvanın dağılması yada kişinin sağlığı v.s. söz konusu ise yapılan büyü bozdurulabilir diye biliyorum..
Arkadaşım onu kendine bağlamak için yeni bir büyü yapma sakın ama ; eşin sana sırt çevirip yengesine gitmediyse
onu affedemiyeceğin bir şey yapmadıysa sana ve gerçekten büyü yapıldığını düşünüyorsan yapılan büyüyü bozdur.
Ve Allahtan hayırlısını dile...

saçma kuruntular olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki eltisinin, eşine karşı uygunsuz hareketlerini gördü..

Son düzenleme:
uzak dur bu tür işlerden.çok daha kötü etkilenirsin.zaten 2 senedir ayrıymışsın.düzelse de hayır getirecekm sana.kesinlikle geçmişine sünger çek.hepsini Alla a havale et.büyü kelimesini ağzına alma bile.
merak ettim bir de eşinle eltin arasında bir ilişki oldu mu.eltin de ayrıldı mı bu süre zarfında.

allah kahretsin bu tür saçma sapan işlerle uğraşanı bu ne rezilik bu ne utanmazlık ya allahım biz daha neler görcez duycaz yarabbim arkadaşım eşini seviyosan istiyosan bozdur

Ben büyüyede nazarada inanırım Kuran-ı Kerim'de yazan herşeye inanırım(büyü yazdığı ve haram kılındığı için söylüyorum). Bu nedenle olamaz böyle bir şey diyemeyeceğim; olabilir... Ancak sizin bu durumunuz büyüden mi onu bilemeyeceğim, yani kandırılıyorda olabilirsiniz.

canım bir şey dıyecem...
eltinin yaptığını nerden bılıyorsun...
gördunmu duydunmu...
yoksa hocamı dedi...
hoca sizin aileyi falan tanıyormuydu...

bence yardımı Allahtan isteyin...
emin olun ki,kötü niyetli insanların yaptığı kötülükler,
bir zaman sonra kendilerine döner...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

Neler yaşadınız eltinizle aranızda birşey geçtimi bilemiyorum ama eğer sadece gittiğiniz bir hocanın lafıyla eltinize iftira ediyorsanız çok günah...
Ben daha dün açtım konu buraya benim kaynım tutup hocaya gidiyormuş da büyü yapmışım ben eşime bağlılık büyüsü diye bunu duyduğumda nasıl kahroldum bilemezsiniz.
Ayrıca büyü falan diye birşeye neden inananırsınız. Ben kendi adıma söylüyorumki bunlar gerçeksiz ve insanların duygularını istismar etmektir..
Eğer kötü şeyler yaşıyorsanız önce dönüp kendinizde eşinizde arayın sorunu sonra başkalarında..
Mesela ben geçtiğimiz ramazan ayında orucumu açtıkdan sonra hep dua ettim el açıp rabbim bana düşmanımı tanıt kim oldğunu bileyim herkimse evimden eşimden benden uzak tut dedim...
Hem sağlığınızdan hemde paranızdan olmayın bence hocalara giderek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…