eltim.. nasil davranmaliyim?

Ve eltim bir gun bana dondu dedi ki sen de bana x gibi yardim et sana allah razi olsun diyim dedi. Yardim etyigim halde. Hastalandimi cocuklara kendisine bsktim ogynde bnm dgum gunumdu. Ailem cikmis gelmis oglen. Ertesi gunde eltimin annesi geldi. Ee sen dun yardim etmedinmi eltine dedi dun dogum gunumdu misafrm glnce cikamadim zaten eltimde bndeydi sonradan cikti dedim. Hiii dedi. Hayir ictenlikle yardim ediyorum fakat boyle killik cikinca icimden glerek yspasim glmiyor. Kendisi uzaniyor ee sunun altini degstr hadi 1 2 3 e bktim hep ayni..

Kayniniz ne kadar Terbiyesiz, Neden bukadar taviz veriyosunuzki verin agzinin payini birdaha sizinle oyle konusmaya cesaret etmesin.
Resmen iyi niyetinizden faydalaniyir bunlar .

Eltin baskalarina karsi dolduruyorsa esini , tabiki size karsida dolduruyor..
Araya mesafeyi koyun yavas yavas.
Muhatap olmayin.

Sanirim en iyisi mesafeyi korumak olacak. Daha fazla yuz goz olmanin bir anlami yok.
eltin doldurup üstüne mi salıyor acaba kaynını..allahım affetsin..acaba olabilirmi dedim..
kaynın sana karşı çok ileri gitmiş..fazlasıyla..bunun sonu iyi olmaz bir gün patlarsan ne olucak..
sonra kendi evini kendin temizzle..akrabayla okadar içli dışlı olunmaz..
çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler..sen eşin ve kendi adına mesafeyi koymalısın..

o mal kaynına bu cesaret nereden gelıyor? kaynın sana bır suru şey laf söyluyor ve sen de sesını bıle cıkar mıyorsun, melek mısın? ya da zamanla hakaretlerıne mı alıstın?
temızlık meselesıne gelırsek bence yanlıs yapıyorsun
o kadar iç içe olmak iyi degıl..ileride çocugun olur gıdemezsın kötü olursun ve arkandan demegıgını bırakmaz
hos yıne konusuyordur arkandan..
akraba ilişkilerinin daha iyi olmasını istiyorsan cılkı cıkmayacak ne mesafenın, ne saygının

1.eltin ve kayninin ilişkisine müdahil olma sakin..o haklı o haksız demek yerine ortada kal..
2.esin ve kayın ilişkisine de Karışma. .kusura bakma ama senin esin de az değil hani..sanki oda bbirseylerden dolmuş gibi davranıyor. .onlar öyle gelmiş öyle gider..sadece kendini ezdirme eltin ve kaynına sana hakaret ettiklerinde bunu yapmalarına izin verme..sen yardım etmek zorunda değilsin...istemediğin şeyleri yapma ki zaten o istese de senin ona yaptıklarının hepsini yapamaz ama o da iyi niyetli ise yine de az çok yardımı dokunur diye düşündüm. .ayrica insanları kullanan kişiler kendileri yaptırır ama kendileri yapmaz..
3.sen onu bunu boşver mesafeni koru taraf tutma ve en önemlisi esinle aranızdaki ilişki ki o da zaten belli senin yanında gibi duruyor o zaman salla gitsin canın ne istiyorsa öyle yap yalnız beklenti içinde olmadan yap yoksa üzülme ihtimalin var..

Bence eltinizle sizin aranızda sorun yok. Eşiniz kardeşinin karısına bağıracak kadar terbiyesiz, kayınbiraderiniz de size laf sayacak kadar terbiyesiz. Yani erkeklerinizde sıkıntı var.

kayına,eltiye saydırılırken koca unutulmuş

Gördüğüm en iyi anlaşan elti sizsiniz valla şükret :-D sadece kaynin çok terbiyesizmiş mesafe koy mutlaka :-\ benim elti ev hanımı ben öğretmenim.. Çalıştığım gözüne az gelmiş olacak ki yazın da kayinbabanin tarlasında çalış diye şaka yapıyor hatsiz hemen lafımı söylüyorum alttan almam hiç yoksa azar iyice.. Ben onu savunurken evde yoruluyor çocuklara bakmada bari abim yardım etsin diye onun ettiği lafa bak kıskanç işte yüz vermeye gelmez!!!

bu insanlarla helen neden muhattap oldugunuzu anlayamadım
adam size agzına geleni saymış yahu
ben olsam evini temizlemeyi bırak
kapısının önünden geçmem

Kusura bakma da,konuyu eltim diye açmışsın ama konu kaynın senin.Sen adama kendine bağırma laf söyleme hakkını verirsen böyle şamar oğlnaına dönersin.O san ao terbiyesiz lafları söylediğinde neden demedin ona haddini bil karşında kim var senin.Kocan niye laf demedi.Veya neden hala sıuratına bakıyorsun.Bir de şu temizlik meselesi.Herkes kendi evini temizlesin.İlişkilieriniz çok laçkalaşmış.Çok içli dışlısınız.Ne kimsenin çöpünü dök ne çocuğuna bak.Mesafeni koy ki herkes hatasını bilsin.

bizim için de doldurur mu ne demek adam durduk yere mi size söyleniyor cehenneme kadar yolunuz var diye

Birincisi kaynım bana bağıramaz haddi değil eşiniz hatalı ikincisi benim çocuğuma bakar mı sorusundan önce başka şeyleri dert ederdim , eltiniz sinsi kaynınız terbiyesiz ...

Bence sorun elt, değil kayın ..... Bulmuşsunuz iki salak birbirinizi diyen kaynın ağzının ortasına önce elimin tersi sonra da terliğin tersiyle yapıştırırım ben.

ÖFF OKURKEN İÇİM ŞİŞTİ siz tam elti doğacak kadınsınız vesselam habire kendinizi övüp eltinizi yermişsiniz
yahu bu kadar içli dışlı olmak neden arkadaşım....adı üstünde eltisiniz vıcık vıcık olaya devam ederseniz daha cok kaynınızdan laf duyup eltinizle yüz göz olursunuz söleyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…