Eltim Kv evini temizlemeye mecbursun dedi kavga cikardi

Anneyim20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
794
437
Kizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum

O bebege cok kolay sahip olmussunuz gibi gidip temizlik yapiyosuniz ya size ne diyelim? Herkes kendi evini temizlesin temizlemeyen parasina kiysin temizlikci cagirsin siz hizmetcimisiniz surekli gidip temizlik yapiyosuniz eltiyle muhattap olmayin o kim size emir veriyor biraz kendi degerinizi bilin

Neden gidiyorsunuz ki?
Hamilesiniz yahu tedaviyle olmuş üstelik.
Sizin ilk önce bebeğinizi düşünmeniz lazım..
Elti kim ki sizde direktif verip birde üstüne hesap soruyor. Size paşa paşa gidiyorsunuz. 🤦

Eşinize de bravo,ne işin var temizlikte diyemiyor.

Hayır ben anlamıyorum kayınvalidenin evini temizleme olayını ilk defa bu sitede öğrendim.Çevremde gördüğüm bir şey değil.Niye temizlikçi gibi başka birinin evini temizleyeyim ki sırf kayınvalidem diye ? Çok yaşlıysa ve verecek parası yoksa temizlikçi tutarım.Asla temizlemem,temizle diyeni de fena bozarım.Bence sizde tavrınızı koymalısınız.Eşinize söyleyin parasına kıyıp annesine temizlikçi yollasın

Tup bebekler hamile kalmissiniz bende tup bebekle hamile kaldim elimi hicbir seye surmuyorum. Ne zorluklardan gectik. Elimi asla surmem karnindakine de yazik eltine de tavrini koy hic birsey yapma lutfen . Parasini versin birini tutsun hastaysa. Ayrica eltin kim de sana mecburiyet koyuyor. Asla asla yapma

madem tüp bebek neden temizliğe gittin.ben eltini hiç iyi niyetli bulmadım tüp bebek yaptırdığını biliyorsa.kaynananda gelme kızım diyebilirdi.keşke parasını verip adam tutsaydın.benim sagolsun eltim görümcem sırf tüp bebek diye birsene evimi temizlediler. aman bebeğe birşey olmasın diye. hepsinden Allah razı olsun.

Sen kendine neden eziyet ediyorsun ki? Tüp bebek gibi zorlu bir süreçle hamile kalmışsın üstelik. Hadi kendine acımıyorsun bebeğinede mi acımıyorsun. Bırak nasıl temizlenirse temizlensin. Tüm dertler bitti de kaynanın evinin temizliği mi kaldı yahu. Allah yardımcın olsun. Sağsalim kavuş yavruna.

Kizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
Açıkca da deseydin. Bana da geçenlerde o şekilde laf çarpıttı biri. Aynen senin durumun gibi çocuğuna bakıyor kv. Bu kadar senedir ben yapıyorum kimse yapmadı şimdi sıra siz de diye. Ben de söyledim artık. Çocuğuna bakılıyor tabiki de yapacaksın diye.

X