Eltim konuşmuş olabilir mi ? Yoksa hislerimde yanılıyor muyum

Blossam10

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
135
77
13
Selam kızlar. Ben eltime bir derdimi anlatmıştım hasssas bir konu neyse ortak tanıdığımız ama benım çok samimi olmadığım arkadaşıyla buluşmuşlar, bugun kız bana ınstagramdan benım konumla alakalı bir video atmış durduk yere. Bu kızla yaklaşık 1 ay önce konuşmuştuk ınstadan kilo vermıstı bende ne yaptın nasıl yaptın vs dıye sohbet oluşmuştu güzel olduğunu falan söylemiştim öyle konu kapandı ama benım mevzumdan haberi yoktu tabıkı.
Evvelsi gün benım konumla alakalı bir video atınca ondan önceki akşamda eltimle beraber olunca içimden bir ses bu birseyler öğrendi konuştular ve bana bu videoyu atma gereği duydu diye geçti . Sonrasında o sıra da eltimde video attı bende bahaneyle x abla bana böyle bir video atmış durduk yere benımle alakalı Birsey mı biliyor? Dedim . Görüldü attı cevap vermedi daha siz olsanız ne düşünürdünüz ? Sormakla hata mı ettim ?
Daha önce de böyle bir vaka yaşadım aynısı değil tabi o sıra konuştuktan sonra aklıma dank etti ama zaman geçtiği ıcın soramadım .tabi sonrasında ona göre mesafemı koydum çünkü benım ıcın önemli şeyler benım özelim yani neden baskarı bilsin ki . Bu sefer susmak değil sormak ıstedim ki farkında olduğumu ve rahatsız olduğumu anlasın diye.

Evet, anlatmış.
Bu kadar tesadüf saçma olurdu. Eltinizin görüldü atması da bunun ispati.
Sormakla hata edeceğiniz bir şey yok. Önemli olan soruş tarzınız.
Bilip bilmeden kalkıp bağıra çağıra "Sen ne biçim bir insansın, ben sana anlatma demiştim kimseye terbiyesiz" vs deseydiniz hata etmişsin derdim ama düzgünce sormuşsun işte.

Anlatmış olsun yada olmasın siz başkalarının duymasını istemeyeceğiniz şeyleri kimseyle paylaşmayın. Hele ki akrabalara...

bu konuyu çok önceden söylemiştim aradan zamann geçti. Ondan sonra da hiç konuşmadım aslında özel konuları zaten mesafeliyim neyse en azından farkında olduğumu anlamıştır.

O kişinin durduk yere böyle bişey atması normal değil.konu genel bişey miydi yani herkeste olan bı dertse belki tesadüftür.o kişi neden size video attı en ilginç kısmı orasi

Haklısınız. Anlattığım konu baya önceydi samimiyken sonrasında bunları farkettim ve uzaklaştım görüşsem bile yüzeysel şeyler konuşuyorum.

O kişinin durduk yere böyle bişey atması normal değil.konu genel bişey miydi yani herkeste olan bı dertse belki tesadüftür.o kişi neden size video attı en ilginç kısmı orasi
Konu kiloyla alakalı ve kilonun affedememekle alakalıydı attığı video. İşte bağırsak problemının asıl nedeni affedememek kabullenmemekmiş. Onla kilo konusunu konuştum ya zayıfladı diye ama aradan 1 ay geçmiştir. Dün de buluşmuşlar bugün de bana bu videoyu atmış

O zaman eltiyi suçlamayın sizin kilo sıkıntınız oldugunu biliyor daha öncede konusmussunuz zaten.bu çokta özel bı konu degil

O zaman eltiyi suçlamayın sizin kilo sıkıntınız oldugunu biliyor daha öncede konusmussunuz zaten.bu çokta özel bı konu degil
Yok siz yanlış anladınız eltime anlattığım benım özel konumdu affedememekle alakalıydı, yaşadığım sıkıntılardı.
Sonrasında bu kadınla da kilo konusunu konuştum.
Dün buluşmuşlar bugünde durduk yere bu konuyla alakalı video attı altına da kilo problemının sebebi yazmış , yani benımm birseylerş affedeceğimin travmam olduğunu bildiğini anladım ben. Bu zamana kadar neden atmadı da dün denn sonra attı

O zaman kesin o anlatmıştır.neden bı cevap yazmadı en azından inkar etseydi bari

Daha öncede paylaşmış nedn birdaha baska bir konu paylaşıyorsunuz,gidin dışarıda hiç bilmediğiniz birine anlatin eltiye anlatmayin... insanların iki kulağı varken elti, görümce, kayınvalide ve es tarafının 4 kulağı olur benden demesi

Duyulmasın istediğiniz bir durum varsa özellikle akrabaya anlatmayın derim. Geneli değil ama çoğu gider anlatır. Yabancıyla ilişkinizi keser ve bir daha görmezsiniz belki ama akraba bir yerlerden illaki çıkar kedi tüyü gibi temizlersiniz ama yine denk gelirsiniz.

Ayrıca iki yüzlülük bu eğer atlattıysa. Mahalleden bir arkadaşım var çok matrak bir kız ve ayrıca hiç ağzını tutamaz. Her zamanda söyler nolur bana sır vermeyin, dedikodu yapmayın gidip söylüyorum diye Ama bu kız bana hep masum gelir. En azından ikaz ediyor.

sadece affedememek demeyelim de "sindirememek" basit düşünün yani. duyguları yaşayıp aşamamak. hala dün olmuş gibi hissedip olduğun yerde saymak. vücut kendini korumak adına dıştan tabaka oluşturabiliyor bildiğiniz. ama bu sadece ruhsal kısmı, onun etkilediği hormonal kısım var, onun etkilediği yaşam alışkanlıkları var vs. duygusal/fiziksel istismarın yeme bozukluğuna sebep olduğu araştırmalarla bilinir. sizde yeme bozukluğu yoktur muhtemelen ama bilgi olsun. kök-sakral-solar çakra hastalıklarını araştırabilirsiniz..

o kişiyle aranızda daha önce kilo konusu geçtiği için atmış diyebilirdim ama eltinize yüzyüze sormalısınız belki muhabbet arasında konu açılınca x de bu sorundan yaşıyor şöyle böyle olmuş demiştir. siz de dersiniz ki bir daha böyle bir şey istemiyorum sana anlattığım sende kalır, anlatacak olsam ben anlatırım. eltiye de fazla detay vermeyin tekrar..

Konu aynı konu farklı değil yanlız. X’le uzun zamanıdır görüşmüyordu görüşünce anlatmış olabilir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…