Eltim konuşmuş olabilir mi ? Yoksa hislerimde yanılıyor muyum

İlk zamanlar öyle değildi yani hiç görmedim duymadım bir şey anlattığını güvendim sonrasında zaten farkedince uzak durdum aslında anlattığı kısıler zaten ele verdi onu diyebilirim . Mesafeliyim o zamandan beri

Bir şeyi duyurmak istiyorsan ya eltine yada görümcene anlat demişler
Senin elti anlatmış bence

Konu ne çocuk meselesimi

işin içinde elti varsa şüphe serbest kuzum .. anlatmayacaksın bişey habersiz diyet yap okadar.

Ee siz zaten daha önce de farketmişsiniz ama şimdi tekrar anlatmışsınız. Pek mesafe koymamışsınız bence. Neyse olan olmuş bence artık konuşmayın bile.

Ee siz zaten daha önce de farketmişsiniz ama şimdi tekrar anlatmışsınız. Pek mesafe koymamışsınız bence. Neyse olan olmuş bence artık konuşmayın bile.
Daha önceki farkettiğim konu da aynı konuydu yanı sonrasında başka bir konu anlatmadım . O buluştuğu kişiyle uzun zamandır görüşmüyordu fırsatını bulup görüşünce de anlattığını düşünüyorum. Yanı ilk olayı farkedip yeni Birsey anlatmadım.

Himm şimdi anladım. Evet söylemiş olabilir. Mesajınıza bile dönmemiş sinir olurdum ben olsam.insan söylemese bile bir açıklama yapar. Neyse bu saatten sonra konuşmasanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…