Eltim.kocasindan kiskaniyor cildircam yardımm

Böyle bir imayi yaptiklarini düşündüğünuz kişileri bir kere bile görmek istememeniz gerekir. Hiç görüşmem ben olsam yüzlerine bakmam

Kv ye ve görümceye öylesine sorsanız işte geçen bana dik dik baktığınızı gördüm noldu bişey mi oldu. Rahatsız oldum deyiverin.belki o zaman söylerler.yok bişey der geçiştirirlerse de merhaba merhaba olun bundan sonra çok samimiyete gerek yok.

Ben olsam açıkça söylemem, karşı taraf çirkefleşebilir. Kocası da dahil komple mesafe koyarım. Yarın bir gün kocası size mesafe koysa tamamen suç size kalır. Zaten kv'ye söyleyecek cesareti varsa ne olursa olsun eltinin gözünde suçlu olacaksınız.

Uzaydan gelen yeni fotoğrafları gördünüz mü ? Bir de kendi varlığımızı , hacmimizi , şu dünyada kapladığımız yeri düşünün …. Hah işte karıncanın ayağına yapışan toz zerresi kadar yokuz bu evrende . O yüzden bu tür konuları dert etmeyin . Açıkça konuşun , sonrasında da siz beni neyle suçluyorsunuz farkında mısınız deyin ve hiç biriyle görüşmeyin . Al kocanı da başına çal deyin .

Ee madem öyle deseydiniz ya madem öyle senin de benim eşime abi demen gerekir o durumda, sen neden demiyorsun diye?

Burada günlerce kardeşinin kocasına "kıyamam" dediği için kocamda gözü mü var diyen bir üyenin konusu konuşuldu. Bu konu da resmen diğer gözle olayların anlatımı gibi. Kadın korkusundan sohbet edemiyor bir tıynetsiz yüzünden.
Anlatılanda izlenecek bir şey görmedim ben. Algıda seçicilik yapmıyorsanız hepsinin ağzının payını yeri geldiğinde vermeniz şart. Sessiz kalırsanız elti hanım köpeksiz köyde eli değnekli gezebilir.

Abi demek koruyucu kalkanlık görevi mi yapıyormuş eltinizin zihniyetine göre, valla aslında en doğrusu hepsiyle görüşmeyi kesmeniz ama arada eşiniz olduğundan bunu yapamayacaksınızdır o zaman sizde eltiye ultimatom vereceksiniz, bundan sonra eşime abi diyeceksin, ismiyle hitap ettiğini duymayayım diyeceksiniz, siz de onun eşini görünce size hitaben konuşmadığı sürece konuşmayın, soru sorunca da cevapların sonuna abi lafını ekleyin, maalesef bazıları insanı zorla çileden çıkarır, kendi kötü düşünceleri yüzünden sinir ederler.

Son düzenleme:
Iyi de birinden laf duymamışsınız, sizinle gelip konuşulmamış. Belki yanlış anlıyorsunuzdur. Kafaya takılacak günlerce düşünülecek bir şey göremedim

Anneme söyledim durumu sorayım mı dedim.o da dedi bosver muhatap olma dedi

Bakışlarını yakalayıp şakayla karışık yahu ne öyle dik dik bakmalar birşeymi var diyip sorun bakalım dumur olurlar.

Hepsi sizin bir cikariminiz olmuş ama
Önce eltinizin kiskandigini düşünüp aman alışsın demişsiniz
Sonra KV ve gorumcenizin size baktığını düşünmuşsunuz
Sizin davranışlariniz fazla samimiydi de kendi kendinize başkalarinin böyle düşündüğünü düşünüyor olabilir misiniz?

Ortada direk söylenmiş bir itham yok anladığım kadarıyla. O bakmış bu bakmış ve bir takım düşünceler. Yani kaynınız görümceniz vs. sizin için çok mu mühim? Muhattap olmayın merhaba merhaba deyin kafi. Sanki arkadaş olup takılacaksınız aile bireyleri dışında. O da kardeşiniz olmayıversin. Arkadaş ortamı değil bu eş ailesi ortamı.

Yaş farkına göre değişir ne saçma abi demek zorunda mısın kendi abi desin o zaman kocana niye demiyor

Biraz abartmışsınız gibi geldi bana, bir derdi olan söyleşin söylemese de içinde saklasın.

Emin misin peki gerçekten seni kontrol ettiklerine. Belki sana öyle geliyordur. Eğer böyle düşündüklerin den emin olsam bırak selam vermeyi Bi daha i araya asla gelmem hiçbiriyle.
Evet eminim.ben zaten çok gidip gelmiyorum.cok gorusmuyoru..doğum günleri bayramlar dışında bıraraya gelmiyorum.her denk geldiğimde de maalesef ki ya eltim ya kayinvalidem yada gorumcemin bu tur bakışları ile karşılaşıyorum.eltim onlarla dah sıkı fıkı.birde ben eltimin kıskançlık yapısından kaynaklı kayinvalideminmi ve görümcemi etkilediğini düşünüyorum.yoksa kaç yıldır birlikteyiz daha önce hiç kv veya gorumcem tarafından böyle birsey hissettmedim.eltim biraz kendi kuruntusunu gerçekmiş gibi kayinvalide ve gorumcemle paylaştığı için onlarda hata arayan insanlara ddönüştürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…