Ee madem öyle deseydiniz ya madem öyle senin de benim eşime abi demen gerekir o durumda, sen neden demiyorsun diye?Söyle birsey söylediler eltim dedi ki senin benim eşime abi demen gerekiyor. Ben de ona dedim ki ben onun abisiyle evliyim.ayni zamanda nikah büyüğüm o nedenle o bana yenge diyebilir çünkü abisiyle evliyim .hayır dedi nolursa olsun senin abi demen gerekiyor.sonra düşündüm benim eşim hepsinden büyük eşime abi demeleri gerekirken demiyorlar benim karnıma abi dememi bekliyorlar.kensini benim eşime yada kocası eşime abi demiyor benim söylememi bekliyorlar
Abi demek koruyucu kalkanlık görevi mi yapıyormuş eltinizin zihniyetine göre, valla aslında en doğrusu hepsiyle görüşmeyi kesmeniz ama arada eşiniz olduğundan bunu yapamayacaksınızdır o zaman sizde eltiye ultimatom vereceksiniz, bundan sonra eşime abi diyeceksin, ismiyle hitap ettiğini duymayayım diyeceksiniz, siz de onun eşini görünce size hitaben konuşmadığı sürece konuşmayın, soru sorunca da cevapların sonuna abi lafını ekleyin, maalesef bazıları insanı zorla çileden çıkarır, kendi kötü düşünceleri yüzünden sinir ederler.Söyle birsey söylediler eltim dedi ki senin benim eşime abi demen gerekiyor. Ben de ona dedim ki ben onun abisiyle evliyim.ayni zamanda nikah büyüğüm o nedenle o bana yenge diyebilir çünkü abisiyle evliyim .hayır dedi nolursa olsun senin abi demen gerekiyor.sonra düşündüm benim eşim hepsinden büyük eşime abi demeleri gerekirken demiyorlar benim karnıma abi dememi bekliyorlar.kensini benim eşime yada kocası eşime abi demiyor benim söylememi bekliyorlar
Iyi de birinden laf duymamışsınız, sizinle gelip konuşulmamış. Belki yanlış anlıyorsunuzdur. Kafaya takılacak günlerce düşünülecek bir şey göremedim
Anneme söyledim durumu sorayım mı dedim.o da dedi bosver muhatap olma dediKv ye ve görümceye öylesine sorsanız işte geçen bana dik dik baktığınızı gördüm noldu bişey mi oldu. Rahatsız oldum deyiverin.belki o zaman söylerler.yok bişey der geçiştirirlerse de merhaba merhaba olun bundan sonra çok samimiyete gerek yok.
yani madem gördünüz iyi bayramlar dediğinizde size bakıyor hayırdır ne bakıyorsun niye demiyorsunuz anlamadım.o an içimden geçirdim söyleyeyim soylemeyeyimmi diye sonra vazgeçtim sonra vazgeçtim keşke sorsaydim
Umarım uyedirEltinizin burada üyeliği olabilir mi? "Kocamla eltimin samimiyeti" şeklinde konular vardı burada.
Yaş farkına göre değişirSöyle birsey söylediler eltim dedi ki senin benim eşime abi demen gerekiyor. Ben de ona dedim ki ben onun abisiyle evliyim.ayni zamanda nikah büyüğüm o nedenle o bana yenge diyebilir çünkü abisiyle evliyim .hayır dedi nolursa olsun senin abi demen gerekiyor.sonra düşündüm benim eşim hepsinden büyük eşime abi demeleri gerekirken demiyorlar benim karnıma abi dememi bekliyorlar.kensini benim eşime yada kocası eşime abi demiyor benim söylememi bekliyorlar
Biraz abartmışsınız gibi geldi bana, bir derdi olan söyleşin söylemese de içinde saklasın.Merhaba arkadaşlar 11 yıllık evliyim.esim 3 kardeşler en büyükleri eşim.simdi ben 3 yıllık evliyken kaynim da evlendi.bitane kızları oldu.kizlari şu an 5 yaşında.eltim benimle sürekli yarışıyor her konuda ben de onun gibi davransam kavga ederiz bu nedenle ona genelde he diyip geçiyorum.ilk zamanlar bu şekilde davrandığında kişiliği böyle diye düşünmüştüm fakat artık böyle dusunmuyorum.her neyse kocası benim kaynim aynı zamanda kardeşim sayılır.ben erkek kadın diye ayırmam insanları.o da insandır en nihayetinde ben konuşkan biriyim.kaynimla çok samimi değilim de ama eltim benim sürekli konuşurken gözümü takip ediyordu bende diyordum ki kendi kendime yeni evli kıskanıyor herhalde ama onun buna alışması lazım.yavas yavaş tanıyacak sonuçta biz bir aile olacağız. Neyse zama geçti sonra sürekli bakışlarimi konuşmamı hal ve hareketlerimi takip etmeye başladı.artik o akilsiz kafasından ne geçiyorsa....neyse sonra bir baktım kaynanam ve gorumcemle konuşmuş herhalde onlar da beni takip etmeye başladılar.sonraa bakıyorum eşine de bazen sinir oluyor anlıyorum ama ne denilebilir ki çıldırıyorum hicbirsey diyemiyorum. Sonra kendi kendime dedim ki uzak dur kayın gelince muhatap olma Allah korusun ya öyle bir durum ki sucsuzken suçlu konumuna düşmek var.ama çıldırıyorum nasıl böyle birsey dururlar nasıl olurda kazananlar gorumceme böyle birsey de söyler onlarda beni incelemeye alır.cildiriyorum.biraz da geri kafalılar zaten neyse bayramda kayinvalidemem gittim eşimle birlikte akşam üstü kaynim geldi bizde mutfaktaydik. İyi bayramlar sağol sahada iyi bayramlar dedim.o sıra gorumc gözlerini açmış dikmiş bana bakıyor abisiyle konuşurken.cildirdim.cildirdim resmen ya ya ne arıyorsunuz.ne bekliyorsunuz.o da benim kardeşim ya Allah cezanızı versin sizin .delirdim.eve geldim iki gündür bu nü düşünüyorum.neden beni takip ediyorlar ne zannediyorlar ne olabilir dilim varmıyor söylemeye o benim kardeşim ya allin cezaları nasıl böyle düşünürsünüz.yani bu durumdan artık çok rahatsızım lütfen bana birseyler önerin ben ne yapayım.nasil davranalım sorayım sormiyayimmi lütfen fikrinizi yazin
Evet eminim.ben zaten çok gidip gelmiyorum.cok gorusmuyoru..doğum günleri bayramlar dışında bıraraya gelmiyorum.her denk geldiğimde de maalesef ki ya eltim ya kayinvalidem yada gorumcemin bu tur bakışları ile karşılaşıyorum.eltim onlarla dah sıkı fıkı.birde ben eltimin kıskançlık yapısından kaynaklı kayinvalideminmi ve görümcemi etkilediğini düşünüyorum.yoksa kaç yıldır birlikteyiz daha önce hiç kv veya gorumcem tarafından böyle birsey hissettmedim.eltim biraz kendi kuruntusunu gerçekmiş gibi kayinvalide ve gorumcemle paylaştığı için onlarda hata arayan insanlara ddönüştürdü.Emin misin peki gerçekten seni kontrol ettiklerine. Belki sana öyle geliyordur. Eğer böyle düşündüklerin den emin olsam bırak selam vermeyi Bi daha i araya asla gelmem hiçbiriyle.
Ya onların kültüre uyacaksınız ya irtibatı keseceksiniz. Eltiniz,gorumcenizle vs bu konuyu konuştuysa buna eminseniz sizde konuşun bu vaziyet nedir diye. Care olacağını düşünmüyorum çünkü kültürleri böyle diyorsunuz.En iyisi eşinizle ilgilenin,abi diyeceksin diye vs darlamalari da normal değil.Kendi eşinizle konuşabilirsiniz çok kafaya takiyorsaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?