Iyi de birinden laf duymamışsınız, sizinle gelip konuşulmamış. Belki yanlış anlıyorsunuzdur. Kafaya takılacak günlerce düşünülecek bir şey göremedimşoyle
Şaka geliyor size ama gerçekten gozlerimk takip ediyorlar ve bu durum beni çok rahatsız ediyorSadece sizi "gözleriyle takip ettikleri" süphenizden buralara varmaniz cok ilginc. Burada yazdiklarinizdan baska bir sey olmadiysa bence kimseyle bu konuyu konusmayin. Komik duruma düsersiniz.
Çok güzel konuşmuşsun.esim tabi ilk başta kafası karışır onların gazına gelir sonrasında benim yanımda olur diye düşünüyorum ben çünkü gidip kaynima da sorsa o çocukta eşinin ne kadar kıskanç ve şüpheci olduğunu biliyordur herhalde diye düşünüyorum.ama olursa Birgül birsey duyarsam o zaman canlarını çok kötü yakarım.cunki bu iftiradır.bunu hazmedemem.zaten ondan sonra da ipler kopar.ama bu durum çok uzadı anlayacağınız Birgün benim canımı sikacaklar.Çok çirkin bir itham. Eşiniz ile paylaşsanız nasıl karşılar tamamen sizden yana mı olur yoksa sizden yana olsa da içten içe kuşkuda kalır mı? Eğer eşiniz her türlü sizden yana olacaksa hep bir aradayken dile getirin derdinizi anlatın, ipleri de koparın yok eğer eşiniz arkanızda durmayacaksa mademki bu tarz bir düşünceleri var o halde benim fikrimce hem bireysel ruh sağlığınız için hem de ailenizin sağlığı için iletişimi minimuma indirin.
Kv ve görümcenizle konuşun bakışlarınız rahatsız ediyor bir durum var deyin bakalım ne diyecekler size.Şaka geliyor size ama gerçekten gozlerimk takip ediyorlar ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
Şu an ne yapacagimi bilmiyorum öyle laçka değilim.onlar biraz benden farklılaşma kafin erkek diye ayırdılar aynı yerde oturmazlar. Biz öyle yetişemedik erkek kız diye ayrım öğrenmedik.hepsi insan yani erkek diye onu göklere çıkartacak değilim.dusman gibi de davranamaz.biraz kültür farkı var kayinvalidemlerle bizimLaçka olmayın sizde merhaba merhaba bitti. Sizin anlattığınız böyle... birde eltıyı dinlemek lazım. Kimsenin sizle konuştuğu yok yazdığınız kadarıyla görümce ve kayınvalidenin niye gözü üzerinizde ? Size oyle gelmiyordur.Kendi eşinizle ilgilenin olsun bitsin. Kuma kumaya dost olur,elti eltiye olmaz derler. Madem böyle bir sey hissettiniz sizde mesafe koyacaksınız
Ya onların kültüre uyacaksınız ya irtibatı keseceksiniz. Eltiniz,gorumcenizle vs bu konuyu konuştuysa buna eminseniz sizde konuşun bu vaziyet nedir diye. Care olacağını düşünmüyorum çünkü kültürleri böyle diyorsunuz.En iyisi eşinizle ilgilenin,abi diyeceksin diye vs darlamalari da normal değil.Kendi eşinizle konuşabilirsiniz çok kafaya takiyorsaniz.Şu an ne yapacagimi bilmiyorum öyle laçka değilim.onlar biraz benden farklılaşma kafin erkek diye ayırdılar aynı yerde oturmazlar. Biz öyle yetişemedik erkek kız diye ayrım öğrenmedik.hepsi insan yani erkek diye onu göklere çıkartacak değilim.dusman gibi de davranamaz.biraz kültür farkı var kayinvalidemlerle bizim
Ne demek istiyorsun sen? Diye açık açık sorsaydiniz ya?Söyle birsey söylediler eltim dedi ki senin benim eşime abi demen gerekiyor. Ben de ona dedim ki ben onun abisiyle evliyim.ayni zamanda nikah büyüğüm o nedenle o bana yenge diyebilir çünkü abisiyle evliyim .hayır dedi nolursa olsun senin abi demen gerekiyor.sonra düşündüm benim eşim hepsinden büyük eşime abi demeleri gerekirken demiyorlar benim karnıma abi dememi bekliyorlar.kensini benim eşime yada kocası eşime abi demiyor benim söylememi bekliyorlar
Aslında en doğrusu bu ama bunu söylemeye bile dilim varmıyor.Acaba size öyle geliyor olabilirmi. Kv ile konuşun. Açık açık sorun. X kocasından mı kıskanıyor diye. Kv evet derse sizde ne bayram ne ölüm ne düğün bir araya gelmeyin Bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?