artık o kadar doluyum ve sinirlerim bozuk ki sonunda bu konuyu açıp sizlerle dertleşmek ve benle benzer olaylar yaşayan var mı diye bu konuyu açmaya karar verdim..
Eşimle evleneli tam bir sene oldu,zamanla geçer düzelir dediğim eltimle ilgili problemler her geçen gün dahada buyumeye ve evde problemler yaratmaya başladı..
Gerçi ben ailedeki herkes uyarmıştı bu problemli sahısa karşı ama ben bu kadar terbiyesizlik yapacagını hiç tahmın etmiydum dogrusu!
düğünümüzle birlikte başladı kotuluklerını saçmaya once esimin eski sevgilisini bize sormadan düğüne çağırdı ondan oncesindede ortalık karıştırmak için herkese düğün yapamıycaklar olanakları yok gibi saçma sapan dedikodular yaymıştıki bu da olabilirdi sonucta ekonomik durumlar malum belki de yapamıycaktık gerçekten ama bunu herkese bu şekilde yayıp bundan zevk alması gerçekten cok uzucu..neyse bunlara guldum geçtim zaten düğünümüzden sonra butun aile bize moral olarak destek olurken bu insan surekli eşimi ve beni eleştirmeyi moral bozmayı kendine resmen görev edindi..kayın validemle aramı bozmaya çalışmalar,eşimi hergun arayıp benim bir gun halimi hatrımı sormamalar,evliliğimizle ilgili yorumlar,yalanlar karalamalar..ben her seferinde ona cevabını verdim saygı çerçevesi altında haddini bildirdim ama anlamadı ve anlamamaya devam ederek terbiyesizliklerini yapmaya devam etti..sonuc onu ne arıyorum ne

Kayınvalidemle 8 sene gorusmemiş,toplasan ona bu surede 4 kere torununu gostermiş,ailenin patronu oldugunu sanan patronluk ve ukalalık taslamayı seven 10 senelik ve benden sadece 3 yas buyuk bi eski gelinden bahsediyorum..Şu anda eşimle çocuk düşünüyoruz ve bu ona bile sanki onun fikrini soruyomusuz gibi yorumda bulundu,cocuk düşünüyomusunuz bilmiyorum ama bence daha düşünmeyin falan dedi hemde babamın kalp ameliyatı sonrasında hastanede..ben anlamıyorum bazı insanlar neden bu kadar insan hayaına bu kadar mudahaleyi,ozel hayata bu kadar burun sokmayı nasıl oluyoda kendine bu kadar hak olarak goruyo????bu arada eşime de ayy çocugunuz olursa ne sevinirim fln diyomus,eşime anlattıgımda inanamadı:) surekli kocamın eski sevgilisiyle dolaşıp bana o kadının ne kadar duzgun oldugunu fln anlatıyo (sürekli dediğim ayda bir gorustugumuzde mecburen) ama artık o ayda bir olan zoraki gorusmeler bile benim tahammul sınırlarımı aştı ne yazıkki..
Politiklik ve iyi niyet bi yere kadar dayanamıyorum artık laf sokmalarına ve sinsiliklerine!