eltim çürük yumurta çıktı

eltim, ben ve bana lafı getiren kişi ile çocukluk arkadaşıyız kendimi bildim bileli yanımdalar. Aynı sokakata büyüdük.
ama dikkat ederim,yinede konuşma ve tavırlarına.
Valla istersen dikkat etme, eltin de o kisinin cocukluk arkadasi ama onun lafini sana tasiyor. Senin lafini niye ona tasimasin? Elbette ki tasiyodur.

Lafı getiren arkadaş da çocukluk arkadaşım. şoyle soyliyim biz bir,mahallede 6 kızdık aynı yaşlarda kendimi bildim bileli hep onlarlayım. yani birini diğerinden ayırt edemiyorum. ama eltimin bariz,yalan soyleyio annesi ablasıyla değilde arkadaşla buluşmuş olması falan laf getiren arkadaşa daha çok inanmamı sağlıyor.

eltin seni yanlış anladı deyip üzülüyodun gönlünü alma planları yapıyodun, o arkandan kuyunu kazıyomuş. bundan sonra ona göre davranırsın, neti hala kullanıyolarmı

konuyu tam okumadınız heralde. Kimsenin yardımını talep etmedim. Kimseye bana yardım et de demedim. Onlar geldiler. Acil bir alışverişi yokmuş arkadaşla buluşup kahve içmişler gezinmişler zaten. Babannesi çocukla ilgilenemeyeceğini ananesine bırakmasını söylediğinde de annesini de onunla geleceğini soyluyor. Ama annesinin onunla gittiği falan yok. Yani benim anladığım tek amaç çocuğu ayak altına bırakmak. Çocuk benim için sorun değil. Oynadık ettik zaten kendi çocuğuna yazık ediyor masum saatlerce ağladı.

kayınvalide görümce kötü de olsa bi yerde bir iyi niyet ararım ama eltide aramama arayamam.. aranmaz............ kendimden biliyorum tüm iyi niyetim suistimal edilmiş bulunmakta.. hatta annemin hatta babamın hatta eltime abisinden kardeşinden çok daha yakın olmuş eşime.. eşinin işini bulmuş babama bile nankörlük etmiş eltime güvenmem.. boşver iyi niyeti falan... kes ilişkiyi.. bence kayınvalidenin sana karşı iyi niyetini bile çekemiyor.. bir gün yeri gelince çarp lafı aaa geçende annenler ekmiş seni arkadaşla buluşmuş iyide kaynatmışsın de gözünün içine bakarak otursun içine ..

malesef şu hayatta herşeyi becerebilşyorum ama kocamdan bişey saklayamıyorum. gerek de duymuyorum nedense. sonradan bişey patlak verdiğinde neden bana zamanında soylemedin demesindense şimdiden bilsin diye duşunuyorum.

Konu sahibi ne anlatıyorrr, sen ne anlıyorsun pes doğrusu.
Özellikle alakasız olan yerimi seçip yorum yapma sebebinizi merak ettim açıkçası?

Eltinle arana bir mesafe koy .Eskisi gibi her şeyini paylaşmazsın işlerine de koşturmazsın olur biter.

Konu sahibi ne anlatıyorrr, sen ne anlıyorsun pes doğrusu.
Özellikle alakasız olan yerimi seçip yorum yapma sebebinizi merak ettim açıkçası?
İki alttaki mesajımı okumamışsın sen de. Olayın gidişatı değişmese yine aynı yorumumda ısrar ederdim. Yapacağım yorumlar hakkında kimseden izin almam gerekmiyor ayrıca.

Haaa al benden de o kadar...bendeki eltiler de anca bu kadar olur..daha yeni hamileyim kziim.var yurtdisindayim..4 5 gundur hastayim.yatiyorum bir neyin var demedi...yanima gelsede ayak ustune ayak.atar oturur..hicbir sekilde yardim etmez..ama.ben salak olan ben evlendiginde he rzaman yanindaydim..herkes yuz cevirirken kendisine destek oldum..babasi vefat etti yanindaydim..ama degmezmis..ne arar ne sorarim..elbet kendi de hamile kalir bende hicbirsekilde sormam..bu zamanda kimseye guvenme elti dedigin kiskanc kendini bilmez biridir ne kadar iyi olursan o kadar degrrsizlik goruyorsun

Ben inanamadım şeye: Lafı getiren arkadaşa bu kadar açık anlattığına.
İnternet faturasi olayini o arkadaşa kendin anlatmış olabilir misin? Kalanını kendi tamamladiysa falan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…