Eltim canımı sıkıyor artık!!!

Ne kadar elti düşkünüsünüz,aramıyor diye ortalığı velveleye vermeyin.Çok sesini duymak istiyorsanız aramaya devam edin.

Sende arama .
Çözüm basit yani .
Dert ettiğine değmez .

Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorunda
Bir an konuyu benim eltim açtı sandım.
Yav aramıyorsak aramıyoruz sanane kime ne??
Bir araya gelince iyi olmak iki yüzlülük mü?
Kötü mü olmak gerekir.
Aramak şart değil hal hatır sormak şart değil birine bişey olsa zaten anında kulağımıza geliyor.
Bırakın şu insanları.

Daha önce hiç aklıma gelmemişti ama belki de bana da çevrede ikiyüzlü diyorlardır, ikiyüzlülükle en ufak bir alakam bile yoktur oysa.Çok çok sevdiğim insanları bile yüzyüze gelmeden arayıp merak etme huyum yok maalesef.Bu çok önemli bir şey gibi gelmiyor bana, aramın iyi olduğu sevdiğim insan sırf aramıyorum diye böyle düşünecek kadar benim içimi bilmekten uzaksa keyfi bilir ayrıca.Nefret ediyorum bu tuhaf beklentilerden, ne aranmayı beklerim ne de birinin aramamı beklemesinden hoşlanırım, sırf bu yüzden tek bir arkadaş dahi edinmek istemiyorum, arkadaş ediniyorsunuz beklentiler gırla gidiyor, ongün oldu aramadı, bak araba aldım hayırlı olsun demedi, tatile gittim tebrik etmedi.Neden önemli ki bunlar gerçekten ben anlamıyorum.İkiyüzlülük yaptığımı da düşünmüyorum.Eltiniz de benim kafadadır belki.

Benim eltimlerde hic aramiyor, bebegim oldu ne olsa aramazlar bende hic aramiyorum vlla.eltin sana misafirlige gelse sende ilgilenirsin misafirperverlik ayri hal, hatir sormak apayri canim.Sende arama bnce kndini kucuk dusurme

Oncelikle sunu soyleyebilirim ki eltin yada gorumcen har ay yada daha sik ariyacak diye bi kaide yok. Boyle seyler samimiyetle alakali. Biseyler paylasabilirsen ararsin. Kucuklerin buyukleri aramasi bana gore bayramlarda olan bisey normal zamanda hal hatir konusunda buyyk kucuk kavrami olamaz. Madem oyle suclu konumuna dustunuz ben o an ne zaman beni aradin getir teline bakayim derim sonrada kendi telimdeki gecmisi goruntulerim. 3.sahislara sikayet etmek bence yanlis. Gitmezsin gorusmezsij olur biter herkes mesgul herkes yogun. Ben yogunum diye kaytaramaz kimse. Ve acikcasi cenazende de aramadiysa bunu one sur. Cenazemde bile arayip bi bassagligi dilemedi diye tavir yapabilirsin yada bosverip bundan sonra aramazsin. Esinde bu durumu gorup bosver diyosa bosverceksin. Bi laf denirse de cevabini esin vermeli.

Ben de telefonda konusmaktan nefret ederim. Kimseyi aramam annem ve kiz kardesim haricinde. Eltimi de aramam. Bi araya gelince iyi anlaşırız ama.

Eltinizi sürekli arayıp darlamaktan vazgeçin, kime sikayet ederse de etsin cok mu önemli sanki? Ben arıyorum diye kendinizi ispatlamaya bile çalışmayın.

Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorunda

Aileniz size yanlış öğretmiş, kimse kimseyi aramak sormak mecburiyetinde değil. Hem de hiç değil.

Aileniz size yanlış öğretmiş, kimse kimseyi aramak sormak mecburiyetinde değil. Hem de hiç değil.

Cevap yazmadan duramadım, sizinle %100 aynı düşünmekle birlikte, konu sahibine de hiç hak vermemekle birlikte, bu "arama sorma" meselesi de benim etrafımda çok laf oluyor ve ben de nefret ediyorum. Tüm aile büyükleri "aranmak" istiyor, misafirlik gelme gitme görüşme...Hiçbiri çalışmıyor ve ben deli gibi çalışıyorum yoğunum.

Geçende de kv laf soktu benim yanımda, ben çocuklarıma aram sorma öğrettim, kimisi de hiç öğretmiyor görgü vermiyor çocuklarına diye, taş bana geldi tabi, benim arayıp sormadığımı biliyor. Sırf laf etmesin diye istemediğim halde whats up tan yazıyorum, oysa dipdibe oturuyoruz yani 2 ay görmesem zaten her şeyi bilirim, ama yokkk illa sıkı fıkı olunacak. 15 gün kadar önce beraber tatile gidildi, yenildi içildi, dipdibe 2 gün geçirildi, üstünden 10 gün kadar geçti görüşemedik (canıma minnet) laf sokacağını küseceğini bildiğimden naber anne nasılsın falan die yazdım, hemen noldu görüşemedik yazmış

Ne mi yapmalısınız ?
Kesinlikle işinize bakmalısınız.
YAni çok mu önemliydi ?
Armasın kendi bilir
Evimdeyim eşimleyim mis

Aramamak için yoğun olmaya da gerek yokki, ben evdeyim çalışmıyorum ama aramıyorum aramak istemiyorum. Hele kv yi kp yi aramayı hiç istemiyorum. Elim gitmiyor içimden gelmiyor. Zaten telefonda konuşmayı sevmem bi de onlar hiç çekilmiyor. Her telefonda yok şu halını havalandir yok evini temiz tut tembel olma geç kalkma vs gibi akıl vermeler, direktifler, sıkıcı bi o kadar itici sohbetler... hoşlanmıyorum işte sohbeti lafı sözü sarmıyor beni aramak istemiyorum.
O kadar laf soktu açık açık söyledi aramıyorsun diye, evlendiğimden beri onca lafına rağmen hala mecbur kalmadıkça aramıyorum, sözlerinin şikayetlerinin hicbir hükmü yok, ama hala ısrarla aranmak istediğini belirtiyor, bu gurursuzluk değil mi ya? Bıktım artık ne zaman eşimi arasalar beni arasalar "zaten liona da bizi hic aramiyor sormuyor" diye başlıyorlar sikayete. Hayir aramiyorum işte daha kaç sene sikayet edeceksiniz böyle?

İşte bu "aranma" merakı nedir cidden ben de anlamış değilim. Yani düşünün biz yanyana binalarda oturuyoruz , hatta eskiden camdan baksak el sallayabilir durumdaydık, bu kadar yakınken hala aramadın etmedin diye küsüyordu bana ,neyse çareyi teknolojide buldum, benim annem bile whats up kullanıyor aaa sen nasıl kullanmazsın anne deyip gaz verdim, şimdi çoğu işimi whats up tan görüyorum kv ile ordan haberleşiyoruz, size de tavsiye ederim.

4-5 ay izine çıkamıyoruz ne demek anlamadım.
ben desenede bir kere cıkabılıyorum
calısan herkes 4-5 ayda bir izine mi çıkıyor

ben de küçük eltiyim.
kaynanam eltimi ve kendisini aramam konusunda cok istekliydi. onlar da arardı ben de
ama ben telefonda konuşmayı da sevmiyorum elti muhabbetini de.
2. yıla giriyor evliliğim. şimdi ne ben ararım ne o. whatsuptan yazıyorum bisi olunca o da. bayram seyranda görüşünce bi sorun olmadan merhaba merhaba görüşürüz çocuklarına hediye alırım eşim adına.
ama aramak ZORUNDA DEGILIM
SEVMEK SAMIMI OLMAK ZORUNDA DEGILIM
O beni her gün arasa da samimi olmak zorunda değilim .
insanlardan beklenti içine girmeyin
istemedikleri samimiyeti beklemeyin.
kaynananız da beklemesin
zorla güzellik olmaz
kendi aile büyüklerinizi arayın sorun arkadaşlarınızı arayın
eltiniz sizi arayıp sormak zorunda değil
sizin büyükleriniz öyle öğretmiş olabilir ama bunu herkesin yapmasını beklemeyin. hem siz rahat edin hem insanları rahat bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…