- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 53
Bir an konuyu benim eltim açtı sandım.Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorunda
Bayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorunda
Aileniz size yanlış öğretmiş, kimse kimseyi aramak sormak mecburiyetinde değil. Hem de hiç değil.
Bayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
Cevap yazmadan duramadım, sizinle %100 aynı düşünmekle birlikte, konu sahibine de hiç hak vermemekle birlikte, bu "arama sorma" meselesi de benim etrafımda çok laf oluyor ve ben de nefret ediyorum. Tüm aile büyükleri "aranmak" istiyor, misafirlik gelme gitme görüşme...Hiçbiri çalışmıyor ve ben deli gibi çalışıyorum yoğunum.
Geçende de kv laf soktu benim yanımda, ben çocuklarıma aram sorma öğrettim, kimisi de hiç öğretmiyor görgü vermiyor çocuklarına diye, taş bana geldi tabi, benim arayıp sormadığımı biliyor. Sırf laf etmesin diye istemediğim halde whats up tan yazıyorum, oysa dipdibe oturuyoruz yani 2 ay görmesem zaten her şeyi bilirim, ama yokkk illa sıkı fıkı olunacak. 15 gün kadar önce beraber tatile gidildi, yenildi içildi, dipdibe 2 gün geçirildi, üstünden 10 gün kadar geçti görüşemedik (canıma minnet) laf sokacağını küseceğini bildiğimden naber anne nasılsın falan die yazdım, hemen noldu görüşemedik yazmış
Aramamak için yoğun olmaya da gerek yokki, ben evdeyim çalışmıyorum ama aramıyorum aramak istemiyorum. Hele kv yi kp yi aramayı hiç istemiyorum. Elim gitmiyor içimden gelmiyor. Zaten telefonda konuşmayı sevmem bi de onlar hiç çekilmiyor. Her telefonda yok şu halını havalandir yok evini temiz tut tembel olma geç kalkma vs gibi akıl vermeler, direktifler, sıkıcı bi o kadar itici sohbetler... hoşlanmıyorum işte sohbeti lafı sözü sarmıyor beni aramak istemiyorum.
O kadar laf soktu açık açık söyledi aramıyorsun diye, evlendiğimden beri onca lafına rağmen hala mecbur kalmadıkça aramıyorum, sözlerinin şikayetlerinin hicbir hükmü yok, ama hala ısrarla aranmak istediğini belirtiyor, bu gurursuzluk değil mi ya? Bıktım artık ne zaman eşimi arasalar beni arasalar "zaten liona da bizi hic aramiyor sormuyor" diye başlıyorlar sikayete. Hayir aramiyorum işte daha kaç sene sikayet edeceksiniz böyle?
4-5 ay izine çıkamıyoruz ne demek anlamadım.Bayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
sen eltinden bahsediyorsunIyide biz ayni şehirde yaşamıyoruz 4 5 ay hiç konuşmamak nornalmi sizce
Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?