Eltim canımı sıkıyor artık!!!

Bende aramam.sık sık eltim arar hatta benden 10 yas büyük.her aradığında kaynana tarafının aile içi şeylerini bana soyler samimiyet kurmak ister ama bunlara ihtiyaç duymuyorum.bizde onlardan uzaktayız.o aramasa ben hic aramam.cogu zaman aradığında da açmam çok dedikodu yapıyor.acmadigim gibi donmem de.sonra tekrar yine kendisi arar takıntılı mi ne?ne gerek var belli seviyede görüşün.yanyanayken güzel vakit geçiriyormuşsunuz yeter bence fazlası sıkıntı getirir.

Niye bunu kendine dert ettinki arasa nolur aramasa nolur yani sanki kardesinmi o herkesle muhattap olmayı sevmiyo demekki sende öyle ol bence eltin aramiyo diye dert etme kaynana öyle demesi sorun burda onuda ben ariyorum ki aramak zorunda değilim de aradığım halde böyle diyorsa bidaha da aramam de mecbur degilsin

ankaraya gidince ilgileniyolarmış daha napsınlar her dk sizi mi arasınlar? eltisiniz diye onların hayatında başrol değilsiniz ki insanların da farklı bi yaşantısı var. siz de aramayın sormayın eğer istemiyosanız. 4-5 ay izne çıkamamanızla onların ne alakası var herkes 4-5 ayda bir izne mi çıkıyor sanki, alakayı kuramadım.

ayrıca çocuk gibi kayınbabanıza şikayet etme fikri de çok saçma.

Boşver aramazsa aramasın yahu, sık sık arasa da rahatsız olursun bu sefer. Kendine başka uğraş bul, bul ki böyle şeyleri dert etme

Valla benim eltim olsa ben de aramam. Şu sıralar kv, kp görümce falan bile aramıyorum. Annemi her gün arıyorum aramayinca merak etmese onu da öyle sık sık aramam. Hiç sevmiyorum ya telefonla konuşmayı falan

Bunun için mi eltin çok canını sıkıyor? Allah aşkına bazısı gerçekten istiyor ya! Yahu kadının arama sorma tarafı zayıf demekki. Gittiğin zaman ilgileniyormuş yalan veya degil ne istiyorsun? Belki zırt pırt telefonda konuşmayı sevmiyor? Ben de sevmem mesela. Ne konuşacaksın sürekli sürekli? Iftira mi atıyor? Aileyi sana karşı dolduruyor mu? Sana durmadan laf mi sokuyor? Telefonda sıkı fiki canim cicim konuşup misafiri olduğunda dönüp yüzüne mi bakmıyor? Bunlar var çünkü. Kıymetini bil sızlanma. Herkes bitti etrafında elti askin mi bastı nedir? Birak allasen

Bunun için mi eltin çok canını sıkıyor? Allah aşkına bazısı gerçekten istiyor ya! Yahu kadının arama sorma tarafı zayıf demekki. Gittiğin zaman ilgileniyormuş yalan veya degil ne istiyorsun? Belki zırt pırt telefonda konuşmayı sevmiyor? Ben de sevmem mesela. Ne konuşacaksın sürekli sürekli? Iftira mi atıyor? Aileyi sana karşı dolduruyor mu? Sana durmadan laf mi sokuyor? Telefonda sıkı fiki canim cicim konuşup misafiri olduğunda dönüp yüzüne mi bakmıyor? Bunlar var çünkü. Kıymetini bil sızlanma. Herkes bitti etrafında elti askin mi bastı nedir? Birak allasen

Yani çok da şart değil araman, görüşmende şart değil, eşinde sorun etmiyorsa niye bunu dert edindin..
Boşverr eltin sonuçda, fazla samimiyete gerek görümüyorum ben

Ay var valla böyleleri, eltiyle samimi olmak istemiş, elti istemedi diye bozulmuş.
Kayınpeder ne yapacak onu anlamadım, eltiyle birbirinize mi yapıştıracak.
Git şikayet et, yine de seni sallayacağını sanmam

Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorunda

Yoo aramak zorunda degil. Sen de aramak zorunda degilsin. Icinizden gelmeyen bir seyi yapmak zorunda degilsiniz. Belki sizin boyle israrci bir yapiniz oldugu icin aramiyor? Daha da fazla artmasini istemiyor gibi geliyor bana. Mesafe istiyordur, yakinlik sevmiyordur, esinin tarafini sevmiyordur vs vs bu maddeler cogalir.

Eltinle 4 5 ay konusmamak evet normal. Cenazeniz olur aramazsa dersinki ben sana kirilsim şu sebepten. Yok ama hala bisey yokmus gibi ararsaniz adiniz arsiza cikar kusura bakmayin.

Çalışıyor musun?

Ne demek küçüklüğümü biliyorum ? Küçüksün diye aramak zorunda mısın ? Aramıyorsa aramanı da istemiyordur demek .. bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değilsin .eşine ne diye laf gelsin ? Bulunduğun zamandan çık , bizim yüz yıla gel ..buralarda öyle şeyler yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…