- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
Biz 4 5 ayda bir görüşüyoruz sevmese bile hal hatir sormak için aramasi gerekmiyormu sizce
Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorunda
Bayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
Hayir gerekmiyor.Biz 4 5 ayda bir görüşüyoruz sevmese bile hal hatir sormak için aramasi gerekmiyormu sizce
Ne demek küçüklüğümü biliyorum ? Küçüksün diye aramak zorunda mısın ? Aramıyorsa aramanı da istemiyordur demek .. bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değilsin .eşine ne diye laf gelsin ? Bulunduğun zamandan çık , bizim yüz yıla gel ..buralarda öyle şeyler yok ..Ben eşime laf söyletmek istemiyorum. En azindan konu ortaya çıkarsa ben aradim demeye yüzüm olsun. Küçüklüğümu biliyorum iste. Ama madem soğuk olmak istiyo ankaraya gidince canimli cicimle kaynanamgilse gidince ses yok ne bu şimdi
Çok normal ..niye illa konuşmak zorunda hissediyorsun ? Bütün gününü bunları düşünerek mi geçiriyorsun ? Eminin eltinin aklına bile gelmiyorsundur ..Iyide biz ayni şehirde yaşamıyoruz 4 5 ay hiç konuşmamak nornalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?