- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Iyide biz ayni şehirde yaşamıyoruz 4 5 ay hiç konuşmamak nornalmi sizce
Whatsaplari var canim onu saymiyorlarİşte bu "aranma" merakı nedir cidden ben de anlamış değilim. Yani düşünün biz yanyana binalarda oturuyoruz , hatta eskiden camdan baksak el sallayabilir durumdaydık, bu kadar yakınken hala aramadın etmedin diye küsüyordu bana ,neyse çareyi teknolojide buldum, benim annem bile whats up kullanıyor aaa sen nasıl kullanmazsın anne deyip gaz verdim, şimdi çoğu işimi whats up tan görüyorum kv ile ordan haberleşiyoruz, size de tavsiye ederim.
GerekmiyorBiz 4 5 ayda bir görüşüyoruz sevmese bile hal hatir sormak için aramasi gerekmiyormu sizce
AyyyWhatsaplari var canim onu saymiyorlar
4-5 ay izine çıkamıyoruz ne demek anlamadım.
ben desenede bir kere cıkabılıyorum
calısan herkes 4-5 ayda bir izine mi çıkıyor
Görüşmek istemediğiniz biriyle görüşmek mecburiyetinde değilsiniz. O da değil.Iyide biz ayni şehirde yaşamıyoruz 4 5 ay hiç konuşmamak nornalmi sizce
Sen arayip bassagligini diledin ama o senin yakinin cenazesi için aramadi orda birakacak tin aramayi sen nie sik sik ariyorsun boswer sende arama zaten arkandan atip tutuyormus ve dip not eltigiller asla arkadas olamazlarrr asla iyi gecinemezlerr hayattada bazi gercekleri zorlamamak gerekBayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?