Eltim canımı sıkıyor artık!!!

ne k.validemi ne eltimi bende aramam ne gerek var zaten artık sosyal medyadan mesajlaşma fotoğraf gönderme vs derken hep iletişim halinde insanlar ille aramak gerekmiyor

3 görümcem 1 eltim var bir tane görümcem çok yakın oturuyoruz öz ablam olsa o kadar severdim çok sık konuşur görüşürüz diğer ikisi memlekette ama aramazlar bende onları aramam kimse de sorun etmez eden olursa da cevabını veririm aramak zorunda falanda değil yapışma sende eltim diye benimde eltim yurtdışında sene de gelirlerse buyursun yer içer göndeririz ama aramızda aramadın muhabbeti hiç olmadi canin sıkılıyor belli ki hiç işin yok mu eltiden baska

Kimse diğerini aramak zorunda değildir. Siz gerekeni yapmıssınız, Karşılık bulamamışsınız Aramaya devam etmeyin.Konu bir gün önünüze gelirse aile içinde gündem olursa , Su an dusunduklerınızı soylersiniz.Benı aramadı etmedi diye şikayet etmeye gerek yok ki..

Whatsaplari var canim onu saymiyorlar

Sende benim eltim gibisin neden arıyorsun kimse kimseyi aramak zorunda değil birde buraya dert yanıyorsun bu konuyu cok saçma siz kardes degilsiniz ikinizde elsiniz aynı benim eltim gibi düsüncelerin

Ay niye ariyorsun ki beni kendi oz be öz anneannem bile fazla arayinca darlaniyorum asiri ilgili bir elti hayal bile edemiyorum

İşli güçlü kadın ağırlıyormuş. bir de Şikayet etmişsin. Duyarsa suratına bile bakmaz.

"Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. "derken bunu yazma gereğini niye düşündünüz. Yoksa bu nedenle mi arayıp sormadıklarını düşünüyorsunuz? Yani kendilerini üstün mü görüyorlar? Kayınvalidenize değil, bu durumu eltinize söylemeliydiniz." Abla veya x ben seni arıyorum ,merak ediyorum ,sen neden beni aramıyorsun? " diye. Belki aşırı yoğun çalışıyor, çoluk -çocuk fırsat bulamıyor? Mutlaka bir açıklaması vardır. Kasıtlı olmayabilir. Ama size değer vermediğini hissederseniz bir daha siz de aramazsınız.

Sen arayip bassagligini diledin ama o senin yakinin cenazesi için aramadi orda birakacak tin aramayi sen nie sik sik ariyorsun boswer sende arama zaten arkandan atip tutuyormus ve dip not eltigiller asla arkadas olamazlarrr asla iyi gecinemezlerr hayattada bazi gercekleri zorlamamak gerek

Siz hiç evinize davet ettiniz mi?

Belki kvalideye her geldiğinde ben onu ağırlıyorum, evi yok mu bir kez beni ağırlamadı demiştir de kadın bu şekil aktarmıştır..

Son düzenleme:
Tamamen karakter... Bende kimseyi bir şey söylemeyeceksem durduk yere aramam. çok tepkiler aldım aramıyor sormuyor diye. Art niyet değil huyu öyle olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…