- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
Arama neden arıyorsunBayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
Muhtemelen kaynanan uyduruyor onun aramadığını bildiğinden siz bari arayında aranız açılmasın diye düşünüyor yani elti dert falan yanmıyordurKaynanama beni aramiyorlar çok üzülüyorum diye dert yakiniyor ama halbuki aramayan o sonrada kaynanam arayin yengenizi diyo beni aramayan insani neden arayim diyorum bende
Canım sende kaynananların yanında çok iyi ol sanki kardeş gibi böylelikle kimse sana bişey diyemez diyenin de laf arasında ver lafınıBende şimdi aramiyorim canim ama kaynanamgilin yaninda o kadar iyi rol yapiyoki elti degil sanki abla oluyo hergum arayip soruyomus gibi davtaniyo ona sinirnoliyorum
Sizi aramayan insanı niye ısrarla arıyorsunuz? Niye onu bu kadar takıyorsunuz? Sonra gidip niye eşinizin ailesine şikayet ediyorsunuz? Ne gerek var?
ayyyy gerçekten çok banel yaaa. hiççççç aramam sormam o da aramasın umurumda olmaz. bayramdan bayrama görüşmek candır.hatta bayramlarda bile görüşmeyip tatile gitmek candır.çok şükür eltim yok :)
Biz 4 5 ayda bir görüşüyoruz sevmese bile hal hatir sormak için aramasi gerekmiyormu sizce