• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim canımı sıkıyor artık!!!

Bi an eltim konu açtı beni şikayet ediyor sandım :KK49: kayinvalideme şikayet etmiste ben hiç aramıyormuşum diye, ne yapacaksa benle görüşüp görüşüp :KK45:
Arkadaş şu arama muhabbetini ben anlamıyorum benim eltim afedersin ama sıcsa sıctığını anlatıyor bana özeli denen bsy yok ben bunu duymak istemyorım 1 saat telefonla konusmak istiyor ben konusmayı sevmiyorum anlatma deyincede ben ynede anlatcam sen yorum yapma diyor telde hiç aramıyorum bu eltiler neden böyle ya jiç sevilmiyorlar

E biz de öyleyiz farklı şehirlerdeyiz. Gelince misler gibi ilişkimiz gidince sadece whatsaptan aile grubu içerisinde mesajlar. Cenaze haricinde de konuşmadık 4 yıllık tanışıklığımızda bence gayet ideal. Herkes çalışıyor günün telaşında eşine işine ancak vakit ayırıyor telefonda birileriyle konuşmak zul geliyor.

Arkadaş şu arama muhabbetini ben anlamıyorum benim eltim afedersin ama sıcsa sıctığını anlatıyor bana özeli denen bsy yok ben bunu duymak istemyorım 1 saat telefonla konusmak istiyor ben konusmayı sevmiyorum anlatma deyincede ben ynede anlatcam sen yorum yapma diyor telde hiç aramıyorum bu eltiler neden böyle ya jiç sevilmiyorlar
Aynı benimki de öyle allah iyiliğini versin 😂 o gün ne yaptı ne yemek yaptı vs, arayamazsa mesaj yazar, bi ara darılmış bana işte kayinvalideme şikayet etmiş hiç aramiyor diye hayır bi de aileye daha yeni girdi 1ay olmadi evleneli ben de sinir oldum evlenir evlenmez beni şikayet etmeyi mi bekliyormuş diye 😒 şimdiden şikayet eden sonra neler yapmaz ya da hep böyle mi olacak gel bana söyle di mi hiç aramıyorsun diye arkamdan sikayetlenmek neden :KK43: ben de artık inadina aramıyorum, kayinvalidem hadi yine bana ara desin bakalım neler oluyor :63:

Aynı benimki de öyle allah iyiliğini versin 😂 o gün ne yaptı ne yemek yaptı vs, arayamazsa mesaj yazar, bi ara darılmış bana işte kayinvalideme şikayet etmiş hiç aramiyor diye hayır bi de aileye daha yeni girdi 1ay olmadi evleneli ben de sinir oldum evlenir evlenmez beni şikayet etmeyi mi bekliyormuş diye 😒 şimdiden şikayet eden sonra neler yapmaz ya da hep böyle mi olacak gel bana söyle di mi hiç aramıyorsun diye arkamdan sikayetlenmek neden :KK43: ben de artık inadina aramıyorum, kayinvalidem hadi yine bana ara desin bakalım neler oluyor :63:
Vallah ne kadar koca ağaz bunlar benim ki birde kocama mesaj atıyor aksam ne yemek istersin vs. Kaynanamn üst katında oturyorlar kocama yazıyor gitceğimiz zaman ramazanda huhuu sahur sati uyandın mı o ağzını bir yırtıcam vaalla:KK34:

Niye illa arıyorsun?
Yakın olmak zorunda mısın?
Araba hadi neyse de cenazede de bi arayıp başın sağolsun diyemiyorsa yere batsın öyle elti sevgisi yani.
Buna rağmen hala araman kaynanana konuyu açman falan, sende tuhafsın hakkaten.
Öyle güzel yorum yapıyorsun ki okumadan beğeni atıyorum hakikaten aramayan aranmaz yani :super:

Sende benim eltim gibisin neden arıyorsun kimse kimseyi aramak zorunda değil birde buraya dert yanıyorsun bu konuyu cok saçma siz kardes degilsiniz ikinizde elsiniz aynı benim eltim gibi düsüncelerin
Yoksa senin eltin mi :KK53:

Nimet gibi hediye gibi seyleri nasıl dert ediyorsunuz neden dert ediyorsunuz anlamiyorum.
Eltının aramaması normal, aramaz yanı elti. Sizi merak etmek zorunda degıl.

Siz neden habıre arıyorsunuz buyuk dıyıp o kısım enteresan. Yaşa saygıyı bırakır, hakeden insanlara göstermeye baslarsanız ki aramak saygılı olmak degıl kesınlıkle.
Bence sizde uzulmezsınız

Bı de kayınpeder cok sınırlı söylemiyorum demıssınız, soylenız ne olur. Kayınpederın heryer sinir olsa ne olur.
Isını gucunu eline almıs kocasıyla cekırdek aile olup hayatına bakan kadına ne diyebilir kayınpeder, ne sanıyorsunuz?
Bence kayınpedere soyleyın ve hıcbısey yapamayacağını gorun.

Amannn eski konuymus ya 😂😂

uzakligin getirisi oluyor bu sanırım,
ben de bir süredir uzakta yaşıyorum , düzenli olarak annemi arıyorum sadece
gerisi bakıyorum , ben oradayken gayet samimi, oraya gidelim, sunu yapalım diye arıyorlar
uzaktayken ses seda cikmiyor , baktım oncesinde de hep ben arayip soruyormuşum..
insanlar ve insanlık anlayisi, görgü , ahlak, hepsi tuhaflasmis vesselam..
siz de takmayın bile boşverin. esinize ben arıyorum geri dönüş alamıyorum, artık aramayacağım haberin olsun deyin. herkes yerinde sag olsun , görüşünce de ' selam sabah " fazlasına müsaade etmeyin ..
mutlu, huzurlu günler olsun ...

Ne kadar ilginç bir düşünce yapınız var. Ben de herkesi sürekli aramam ama evime geldiklerinde gayet samimi ve misafirperver şekilde ağırlarım. Bu ikisi arasında bir bağ yok bence.

Ayrıca kayınpedere şikayet etmek nedir? Çocuk değilsiniz ki. Rahatsız oluyorsanız siz de aramayın. Biri bir laf ederse “o beni aramıyor, ben de onu.” der geçersiniz. Hoş bunun açıklamasını kimseye yapmak zorunda değilsiniz zaten.

Ekleme; eski konuymuş.

Eltiniz(gilin) işsiz bi insan degildir belki. Bugun kımleri aramalıyım kı ıkıyuzlu oldugumu sanmasınlar dıye dusunup rehber karıstırmıyordur. Belkı yapacak işlerş vardır.aklına gellmıyordur.işten kalan bos vakıtlerınde kendıyle esıyle ılgıleniyordur falan fıstık.

Bayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
Arama. Bırak konuştuğu bari gerçek olsun evet aramıyorum de .

Back