Eltim canımı sıkıyor artık!!!

valla herkes tlf konusmayı sevmez...anasını babasını bu kadar uzun sure aramayan var...arasa bu seferde eltımın tlf bıktım dıye baslık acardınız:))))sızde aramayın olsun bitsin...niye bu kadar takdınız

Yanyana gelince iyi geçinmek ama arayıp sormamak bence kötü değil hatta en ideali.. güzel görüşmeler olsun gereksiz muhabbet olmasın işte ne güzel.. aramıyor demiş ama arıyorsunuz orayı anlamadım ama kv öylesine bile demiş olabilir..

Siz de az fena degilsiniz...
Kayinpeder sinirli biri olmasa koskoca kadini kayinpederine sikayet edeceksiniz yani?

Sizinle cok iletisim kurmak istemiyor. Benim eltim yok ama esimin kardes gibi buyudugu kuzeninin esiyle hic gorusmeyiz. Eslerimiz her hafta mutlaka gorusuruz surekli konusur. 3 bina aralikli oturuyoruz.
Hic evlerine gitmedim. Kendim de davet etmedim. Sevmiyorum samimiyeti. Hepsi bu.

Sizde bu kadar aramayın. İnsanları hakettiği değeri verin. Sizi ne kadar arıyorsa o kadar arayın. Kimseye iyi olmak zorunda değilsiniz.

Arasalar dert, aramasalar dert.. Bazen hemcinslerimi anlayamıyorum, burda kaç tane eltisi sık arıyor diye şikayet eden konu okudum sayısını hatırlamıyorum. Sonuçta aranızda bir sorun yok, gittiğiniz zaman gayet güzel ağırlıyormuş. Bırakın aramayıversin, sevmiyordur tlfonda konuşmayı belki. Sorun yokken sorun yaratmaya çalışıyorsunuz bence.

Sen de arama sorma aramıyorsa. Benim 5 görümcem var hiç birini aramişligim yok 6 yillik ewliligimde. Ewime gelirlerse güzelce ağırlarım gezdiririm ama sonra hiç aramam ben de. Ben de onlara gidersem prensesler gibi agirlarlar ama sonrasinda aramazlar(cenaze, doğum vs özel durumlar hariç)Bayramda bile arayıp konusmayiz birbirimizi
Eşim konusurken selam söyle derim o kadar. Kaynanamı bile aramam çok gerekmedikçe.kafanizi dinleyin rahatiniza bakın. Ewiniz yurdunuz ayrı şükredin. Içlerine içlerine girmeye çalışmanizi anlayamadim valla.Aramazsa aramasın. Siz gidip kaldiginiz için küsmesinden fln mi korkuyorsunuz?bence çalıştigi için iş yorgunlugundan hele de ewde çoluk çocuk varsa aramak aklına dahi gelmiyordur ben öyleyim. Boşuna ortaligi ayaga kaldirmayın.yok k.Babama söylesem sinirlenir vs...bence öyle bir şey yaparsaniz kendinizi kötü duruma dusurmuş olursunuz.
Aramiyorlar diye üzuluyorum diyomuş ya bi de orayı zaten anlamadim da. Çok üzülen arar sorar.özleyen arar duramaz, merak eden arar duramaz.Ayyy ne konuşuyoz biz yaa... Valla dertsiz başına dert arıyon başka da bir şey yok

Ben herkesle eltin gibiyim sanırım karşılaşınca inanılmaz güleryüzü uzakken kimseyi aramam,kimle fazla muhabbet kursam b.ku çıktı yeminle uğraşamıyorum,ha kimseye de kötü bi niyetim yok,iki yüzlü filan da değilim bence ama senin gibi algılayan da vardır demek ki

Bende hic kimseyi aramam. Telefon bebim icin hal hayir sorma degil, bir ihtiyactir. Eşim i ararim eve gelirken sunu al diye veya disardayimdir esim evdedir o zaman ararim geliyorum var mi bir istegin diye. Komsumu ararim musaitsen bir sey birakacam vs.. diye. Ornek veriyorum. Ama kimseyi nasilsin ne yapiyorsun diye aramam. Kimseden de beklemem. Eltiniz belki oyle birisidir ne biliyim fazla takilmayin bence. Ben bile cenaze durumunda arardim. Demek ki o da telefon konuşmalarina onem vermiyorZ takmayin hosverin.

Arama neden arıyorsun

Kaynanama beni aramiyorlar çok üzülüyorum diye dert yakiniyor ama halbuki aramayan o sonrada kaynanam arayin yengenizi diyo beni aramayan insani neden arayim diyorum bende
Muhtemelen kaynanan uyduruyor onun aramadığını bildiğinden siz bari arayında aranız açılmasın diye düşünüyor yani elti dert falan yanmıyordur

Bende şimdi aramiyorim canim ama kaynanamgilin yaninda o kadar iyi rol yapiyoki elti degil sanki abla oluyo hergum arayip soruyomus gibi davtaniyo ona sinirnoliyorum
Canım sende kaynananların yanında çok iyi ol sanki kardeş gibi böylelikle kimse sana bişey diyemez diyenin de laf arasında ver lafını

Amaan insanların size bir şey yaptığı yok, zorla sorun arıyorsunuz. Elti canını sıkıyormuşmuş, bence siz daha can sıkıcısınız o taraftan bakınca. İnsanları rahat bırakın. Sanki çok seviyorsunuz eltinizi de, sesini duymak için telefon bekliyorsunuz. Sorun çıkarmaya yer aramayın, kendi hayatınıza bakın.

Eltingil ve kaynanangilin bir yanlışını göremedim..kötü davranmıyorlar sonuçta gittiğinizde ilgileniyorlar..formalite olup olmaması kimseyi bağlamaz..siz "büyüyümdür" diye arıyorsanız, oda sizi "küçüğümdür" diye aramıyor..

Şu eltimgil,kaynanamgili bir kenara bırakında, "ailenizgille" ilgilenin.

Milletgil, napsamda kocamın ailesine kafayı taksam" diye yoktan dert ediniyor.

Sizi aramayan insanı niye ısrarla arıyorsunuz? Niye onu bu kadar takıyorsunuz? Sonra gidip niye eşinizin ailesine şikayet ediyorsunuz? Ne gerek var?

+10000000

Aynen böyleyim bende yüzyüzeyken gayet iyiyim. Asla aramam sormam. Bu şey demek. Sizi sevmiyorum ama katlanmak zorunda olduğum için yüz yüze böyle davranıyorum. Bence arama. Çünkü istemiyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…