- 4 Ocak 2011
- 110
- 1
- 116
- Konu Sahibi madeinheaven
Başlığı görünce ilk sandım ki eltiniz size hayatı zindan ediyor, sizinle uğraşıyor ama dert kendi derdiymiş..
Bunalmış olabilirsiniz belki ama onun ruh halini tahmin edebiliyorum..Yoksa hangi kadın aldatıldığını bile bile "ayrılmayacağım başkasına yar etmem" gibi bir düşünceye girebilir?
Onu buraya şikayet etmek yerine yardımcı olsanız? Mesela ilgilenip daha sağlıklı kararlar vermesine yardımcı olsanız?
evet eltim bana hayatı zindan ediyo her gün karşıma gelip devamlı dert yanması takipleri kocasına olan öfkesi benim bütün enerjimi alıp götürüyo..artık eşimlede kavga eder oldum benim gibi sakin bi insan bu duruma geldiyse gerisini siz düşünün artık..şikayet ?? o nasıl gelip bana sıkıntılarını anlatıyosa bende geldim burda yazarak içimi boşaltmaya çalışıyorum herkesin yaptığı gibi burdaki konular bunun için açılıyo sanırım..artık çevremde akıl alabileceğim kimse kalmadı eltimle ilgili annem bile bıktı beni dinlemez oldu,kayınvalidem zaten diğer kadını görmüş ziyarete gitmiş kabullenmiş durumda..eee herkes böyle bildiğini okurken bende artık karışmamaya karar verdim bugün aldım karşıma konuştum sanırım işe yaradı da bundan sonraki günlerde görecez bakalım.büyük ihtimalle kocasıyla uğraşmaya devam edecek ama en azından artık ben bu işlerin içinde olmayacağım inş.