- Konu Sahibi teacherr23
Seni cok iyi anliyorum canim. Ama yazdigim gibi yani. Kac kardessiniz? Sizin icin bu ornek gecerli degil belki ama kendimden örnek vereyim. 5 kardesiz. Iclerimizden bazıları cekilmez derecede annem babam 5 imizden 1 rini terk etmedi. 5 kisinin peşinden kostu. Yilmadi. Gun geldi gece yarilari sokaklarda aradim gun geldi sabaha kadar pencerelerde bekledim gun geldi kendi evinde ekmek yokken gitti çocuğuna ekmek aldi hepimizin pesinden ayri ayri kostururlarken bir gun bile bunlar beni cildirtti ben vazgectim artik tahamulum kalmadi demedi. 5 cocugina boyle bakan ve birgun mubtac oldugunda 5 eve sigmazsa olur mu hic?Senelerdir vazgecmiyorum ama çok yoruldum artık çok... tek evlat ben miyim yeter artık diyorum bazen canıma tak dedi hastalıktan kurtulamaz oldum strese sokuyo beni anca
Diyorum ya seninde kaderin oymus. Diger kardeslerin elbette sana destek olmali. Onlar basindan atmis anneni. Onlar tamda benim dedigimi yapmis. (Yapmamasi gerekeni)
Simdi annen senden bikmis olsaydi? Aksiliklerinden hircinliklarindan (olsaydi) ve bikmis olsaydi? Senden vazgecseydi?
Bazen ailelerimizin bizim ustumizde oldugu ve duydugu sorumluligu bizde onlarin uzerinde duymamiz gerek. Sen onu aksi cocugun gibi gormelisin. Nasil insan evladini hic bir kosulda birakmaz. O da senin cocugun artik. Oyle kabul edeceksin