• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kaldı delireceğim ne olur yardım edin?

Senelerdir vazgecmiyorum ama çok yoruldum artık çok... tek evlat ben miyim yeter artık diyorum bazen canıma tak dedi hastalıktan kurtulamaz oldum strese sokuyo beni anca
Seni cok iyi anliyorum canim. Ama yazdigim gibi yani. Kac kardessiniz? Sizin icin bu ornek gecerli degil belki ama kendimden örnek vereyim. 5 kardesiz. Iclerimizden bazıları cekilmez derecede annem babam 5 imizden 1 rini terk etmedi. 5 kisinin peşinden kostu. Yilmadi. Gun geldi gece yarilari sokaklarda aradim gun geldi sabaha kadar pencerelerde bekledim gun geldi kendi evinde ekmek yokken gitti çocuğuna ekmek aldi hepimizin pesinden ayri ayri kostururlarken bir gun bile bunlar beni cildirtti ben vazgectim artik tahamulum kalmadi demedi. 5 cocugina boyle bakan ve birgun mubtac oldugunda 5 eve sigmazsa olur mu hic?

Diyorum ya seninde kaderin oymus. Diger kardeslerin elbette sana destek olmali. Onlar basindan atmis anneni. Onlar tamda benim dedigimi yapmis. (Yapmamasi gerekeni)
Simdi annen senden bikmis olsaydi? Aksiliklerinden hircinliklarindan (olsaydi) ve bikmis olsaydi? Senden vazgecseydi?
Bazen ailelerimizin bizim ustumizde oldugu ve duydugu sorumluligu bizde onlarin uzerinde duymamiz gerek. Sen onu aksi cocugun gibi gormelisin. Nasil insan evladini hic bir kosulda birakmaz. O da senin cocugun artik. Oyle kabul edeceksin

abartmayın lutfen benım annemde aynısı dahada fazlasıydı hatta ,yasadıklarımı anlatsam halıne sukredersın .bende ne kactım ne uzaklasştım karsılıgındada mukafat olarak esımı cıkardı rabbım .annem tedavı oluyor simdi evlendım hergun ben arıyorum .bıkacgun gormesem ozluyorum memlekete gıttıler kacaydır goremıyorum ve sımdı hamıleyım annemle tartısınca derdıkı hep anne olunca anlarsın ,bende derdımkı senın bana davrandıgın gıbı davranırsam o evlat benı bırakıp gıtsın en kotulerinide yapsn derdım .daha anne olmadım adayım henuz ama ole zor gecıyokı hamılelegım anne anne anne sızlanıyorum her gece meger neler cekmıs dıyrum.senden baska kımsesı yok onuda anla kotulugunu asla ıstemez bır anne .tamam aılelerımızı secemıyoruz evet ama katlanılmazda degıl canım ne anneler var bı bılsen gecıcektır ,dekı anne bak ben tedavı olucam cok ıyı bır dr.arkdas buldum senınlede tanısmak ıstıyor de daha mutlu daha ıyı olucagız de ıkna edebılırsın ınan bana akıllı bırısın sen basarabılırsın

Kolay değil yasadiklariniz, tahammülümüz azalmış belli ki. Belki de bu yüzden söylediği en ufak bir şeye bile sinirleniyorsunuz, bu mesajdaki gibi.

Sessizliği denediniz mi ? Ona hediye almayı, , öpmeyi, saçlarını oksamayi, dertlesmeyi.
"Yılların hiç kolay geçmedi biliyorum, seni çok iyi anlıyorum ve çok seviyorum. Ne olur hayatımızı zorlastirmayalim. Sarilalim birbirimize. Artık dayanamıyorum. Anne şefkati istiyorum v.s şeklinde konuşsaniz ya da not bıraksanız.

Size çok üzüldüm ama şiddet gören , aldatılan annenize de üzüldüm. Çok uzucu, yıpratıcı, onur kırıcı.

Basınız sağ olsun.

İnanın bana denemediğim kalmadı. Tatile de göndereyim de dedim izin alamıyorum ben aday öğretmen oldugum için. Nereye istersen herseyi ayarlayim git gez dedim. Veya bi hafta sonu 2 günlük gidelim de dedim dışarı goturup gezdirmeyi sürekli söyluyorum ama benim ruhumu daraltan nere varsa oraya gitmek istiyo kapali alanda oturmayi sevmem ben ev oturmalarina goturuyo beni milletle muhabbet ediyo orda ben saf saf bekliyorum ben beraber biseyler yapalim gezelik diyorum benden 20 yaş buyuk insanlarin arasina sokuyo beni oturuyorum oyle keyif alacak aktivite yapamiyoruz beraber yani. Yoruluyorum diyo parka zor çıkarıyorum. Hastanede yatti yuksek sekerden doktoru diyo ki egzersiz yapcaksin tatli yemiceksin eve geldik goturuyo baklavalari aksama kadar uyuyo şeker 500 e çıkıyo sonra da bana diyo sen beni uzuyon. Dışarı cikmam, kedilerim, az yemek yemem, sacim makyajim herseyim onun sekerini çıkarmaya bi neden

Neden olmasin? Ne ogretmenisiniz? Hollandaya gelin :deli: belki bizim sinifa gelirsinizde notlarimda fark yaratirsiniz, ellerinizden operim hocam:dondurma:

Estağfurullah :D guldurdunuz :))) ingilizce ogretmeniyim o da ayni olacak inşallah atanirsa :) yani yurt dışı bizim için biçilmiş kaftan :)

Estağfurullah :KK70: guldurdunuz :))) ingilizce ogretmeniyim o da ayni olacak inşallah atanirsa :) yani yurt dışı bizim için biçilmiş kaftan :)

Ooooo ingilizce, en bi lazim olan:kızgın::kızgın:
Hollandaya gel sen hollandaya.
Kocanda ayni okula gelsin, birinizin sinifina dusmezsem digerine duserim, fingers crossed hocam:rapci:

Back