Eltim beni hayattan soğuttu

zaten kaynınızın boşanmaya niyeti yok

Kayni bosanmak istiyormus ama kadin tabiri caizse donuna kadar alirim diye tehdit ediyormus

Entresan bir kadin ya

Sanirim psikolojisi bozulmus bu durumdan dolayi.

Yazik! Hem kendine hemde cocuklara iki arada onlarda eziliyordur

eltinin durumu çok acı kadın yuva kurtarma derdinde herkes farklı tepki verir olaylara..
belliki yediremiyo kendine işte...
psikolojısi bozulmuş...
yani kaynınız değilmi onu ohale getiren..
kadın çaresiz belli...
başka biri var dediginde o adamdan uzaklaşıp cocuklarıyla kösesine çekilip unutmaya calışıması gerekir o adamla nikahlı durulmaz ama eltiniz bunu hazmedemiyo değişik tavırlar sergiliyor yazık..
ALLAH kimseye vermesin böyle adamları...
sizde benim başım şişti bana anlatmasın dokunmasın ne hali varsa görsün diyosunuz ya onun yerinde siz olsaydınız...
yazık kadına kendine sıgınacak dal arıyo resmen...

Son düzenleme:

Kayni bosanmak istiyormus ama kadin tabiri caizse donuna kadar alirim diye tehdit ediyormus

Entresan bir kadin ya

kadın donuna kadar almayı haketmiş zaten o densiz kocaya çocuk vererek

onu bu duruma sokan eşi ya beni benim ne suçum varda arada kalıyorum her seferinde tam 5 yıldır uğraşıyorum ben bu insanlarla banane der kapatırdım kapımı ama ben öyle yapmadım kendi evimdeki huzursuzluğa neden olsada yardımcı olmaya çalıştım aklı başında kendi ayakları üstünde duran bi kadın öyle yardıma muhtaç filan değil atlıyo arabasına doğru koca peşine düşüyo banada yazık artık biraz mantıklı düşünün lütfen hadi o kocasıyla uğraşıyo bişeyler düzelir sanıp peki ben neden uğraştım bunca sene..onun yerinde ben olsaydım o adamı 2 dk.tutmazdım nikahımda emin olun.kim ne ederse kendine ediyo bundan sonrasıda beni ilgilendirmiyo zaten aradım bugün gelecek alıcam karşıma konuşacam son kez kimsenin kendi inatları uğruna beni huzursuz etmeye hakkı yok...

Entresan bir kadin ya

ben en çok çocuklara üzülüyorum zaten yazık onlarında psikolojileri bozuldu bunca zaman onlar bu olaylardan uzak dursun diye açtım kapımı okulları dersleriyle hep ben ilgilendim bi kaynanam bi bende kaldılar..kadın inadı uğruna çocukları gözü görmüyo ben elimden geleni yaptım ama artık uğraşamıyorum inanın

eltinde ne yapsın demek ki gideceği anlatacağı senden başka biri yok. onu da anlamak lazım ama seni de anlıyorum. benimde iş yerinde sürekli aynı şeyleri anlatan bir arkadaşım var. insana fenalıklar geliyor bir süre sonra.

sende ona güzel güzel bak uğraşma kendine yazık ediyorsun de, akıl ver biraz kendine bak ne bileyim zayıfla falan de ,spora yazılsın belki kafası dağılır böylece. bir kursa mesela ahşap boyama kursuna falan gitsin çok faydası olur. hem insanlarla konuşur kafası dağılır hem sende rahatlarsın.

yada arayıp geldiğinde bir yere gidicem de bir kaç kez böyle söylediğinde anlar herhalde o da ayağını keser bence.

kadın donuna kadar almayı haketmiş zaten o densiz kocaya çocuk vererek

aynen öyle hep diyorum aç davanı hakların belli al herseyini yolla gitsin ama yok inat edecek ya güya öbür kadına yenilmeyecek ya!!!... eltim o kadına kalmasın sürünsünler böyle diye açmıyo dava kaynım herşeyimi alır diye...çekilecek dertleri yok aslında

olmazmı kardeşleri hep yanında ama onlar bile bıktı artık..inanın o gelecek diye devamlı anneme kaçıyorum bende ama böyle olunca benimde düzenim kalmıyo eşimin gözüne batıyo artık ne bu böyle haftada 3 gün annendesin diye..2 sene önce annem ben kardeşlerim hadi dedik gel biz spora başlıyoruz senide yazdıralım kafanı dağıt uğraşma kimseyle bizimle birlikte en fazla 2 hafta gelmiştir sonra yine kocayı takip...her gittiğim yere getiriyorum kafası dağılsın diye ama hep aynı konu boğuluyorum artık atamıyo kafasından bi türlü..bugün konuşcam açık açık söylicem artık nasıl anlarsa...

o zaman en mantıklısı konuşmak.

eltine şöyle desene elticim de sen bunları bana anlatıyorsun ama sen gittikten sonra ben fena oluyorum aklıma takılıyor senin üzüntüne bende çok üzülüyorum falan de bari hani kırılmasın diye. nolur anlatma bana de. yıprandım artık falande

baktın anlamıyor arkadaş yeter yaaa dee :) ne bu sabah akşam kocan yıldım senden de :)

yada olmadı ona da birini ayarlayalım kurtulursun böylce

yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle ama artık anlamışsınızdır heralde senelerce neler söyleyip yolundan döndürmeye çalıştığımı..ama inat işte çocuklarını düşünmeyen kadın benim baş ağrımı düşünürmü işte ... aynen sizin yazdıklarınızı söylicem bakalım işe yarar inş.bulduğumuz insana acırım o kadar söyliyim size

dava aç mı diyorsunuz ? bence kaynınızla eşiniz ve siz yada aile büyükleri konuşmalı yuvasına dönmesi çocuklarını eş,ini yarı yolda bırakmaması için ama siz dava aç boşa diyorsunuz?
bu davranışları çaresizliğinden psikolojisi bozulmuş eltinizin çok acil yardım alması gerek .. zaten psikolojik yardım aldığı zaman normale dönüp onu istemeyeni oda istemeyecektir...
destek olun çocukları var gitsin başımdan bıktık demekle olmaz akrabasınız siz... başınıza gelmeden onu anlayamazsınız ki.. oyüzden duyarlı olun ..

bu olaylar bugün çıkmadıki ortaya 5 yıl bu her ikisiylede konuşmayan kalmadı önceleri herkes bu yuvayı dağıtmayın desede bu geçen zaman zarfı içinde ayrılmalarının en azından çocuklar için en iyisi olabileceğini düşünüyo..yardım aldığını dr.gittiğini söylüyo ama birlikte gidelim dediğimde istemiyo..ben ona karşı çok fazla duyarlı olduğumu düşünüyorum ama artık onların sıkıntısı benide çok geriyo son 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum ben tek sıkıntı onlarda değilki biri kadın derdine düşmüş diğeri inat ama olan bana ve eşime oluyo benim sıkıntılardan adet düzenim kalmadı normal yollardan hamile kalamıyorum bitane düşük yaptım zaten.ben yuvamı onların sıkıntılı günlerinde yardımcı olayım diye kurmadım benim bu kadar bebek sıkıntım varken bi kere dönüp halin ne demedi..bu olayın benimde başıma gelmemesi için uğraşıyorum ben eğer farkındaysanız..

bu arkadaş olayı çok güzel özetlemiş kaynın gerçekten boşanmak isteseydi şimdiye kaç defa boşanırdı 5 yıl az değil adam ikisini de birarada yürütüyor işteeltine üzüldüm ama keşke mantıklı düşünebilse hırs yapmasa kocasını boşasa aslında kendisi de çocukları da daha mutlu olurlar.senin için de zor bir durum haklısın bence sen eltini alıp bir psikiyatra götür kadının şu an normal olmadığı sağlıklı düşünemediği ortada.psikolojik destek almasını mantıklı düşünmesini sağlayabilirsen hem kendine hem de ona büyük iyilik etmiş olursun

diyorum ya kaynım ne yapıyo en ufak bi bilgim yok eşime söylede halletsin artık bu işler yürümez böyle diyorum..ama dava açamazmış beyefendi o halinden memnun heralde..ben çok denedim yardımcı olmayı dr. gitmeyi önerdim istemedi bundan sonrasında gerçektende yapacak bişeyim kalmadı artıkkendimi düşünme vakti geldide geçiyo bile..onun yuvası kurtulsun diye neler neler yaptık çözüm yok..şimdi kendim için bi doktor bulup bebek sahibi olmak istiyorum yoksa bi 5 yıl daha uğraşacak halim yok kimseyle..üzgünüm ama bu böyle

Eltinizin durumu zormuş ve açıkça durumuyla başetmekte zorlanıyor allah yardımcısı olsun bu konuda bir şey diyemem fakat nacizane önerim sizin çok fazla karışmamanız. Eltinizin sürekli gelmesi ve hayatınızın etkilenmesi konusunda ise bence bir kursa yazılın belediyelerin çoğunun ücretsiz kursları var el sanatları olabilir iş edindirme olabilir hem size meşgale olur, kafanız rahat olur hem de eltiniz gelmek istediğinde kursum var kusura bakma dersiniz benim aklıma bu geldi.

eltin geldiginde tut kolundan zorlada olsa bi psikologa götür. senin yapacagin en iyi iyilik bu olur ona suan. hem psikologa anlatir bundan sonra, hemde psikoloktan ne yapmasi gerektigine dair yardim alir, yol gösterir psikolok.

bu tür olay bizim yakınımızdada oldu....bende aynı durumdaydım...kadın boşanmam dedi geçti yine 4-5 yıl..bizim evde sadece onların konusu geçerde bunca zaman başka konu olmadı..gelirdi konuşma sonunda ağlar giderdi.yinede acırdım demekki beni daha yakın gördüğü için ...çoğu zamanlar takibe eşimide ğötürürdü....ama sonunda pes etti ve ayrıldılar....ama ben gerçekten suçlu olarak erkeği buluyorum...onlar değil mi kadınları bu hale getiren...kadın ne yapsın seviyordur...içini dökünce rahatlıyordur..seni daha yakın hissediyordur...ama kimse onu dinlemezse o kadınada yazzık..kolay değil..

bende ifade ettim normal degil eltin anlıyoruz.malisef akraba olunca banane diyemiyoruz hiçbirşeye.alın konuşun ya tedavi olsun yada inadını kendi başına devam ettirsin..ben yinede söylüyorum kadın durum analizi yapamıyo yada daha kötüsü böyle aksiyonlu hayat hoşuna gidiyo(düşük ihtimal)sonrasında bak kocamı bagladım diyecek olabilir ben artık şaşırmıyorum..

ama bir tarafımda o adamın(kaynının) kafasına taş vurmak geliyor yalan söyleyemem..

bi kere eltinizin durumuna çok üzüldüm..
ama adam söyleyeceğini söylemiş zaten en doğrusu tabiki boşanmak....
sende ikna etmeye çalış eltini..

Başlığı görünce ilk sandım ki eltiniz size hayatı zindan ediyor, sizinle uğraşıyor ama dert kendi derdiymiş..
Bunalmış olabilirsiniz belki ama onun ruh halini tahmin edebiliyorum..Yoksa hangi kadın aldatıldığını bile bile "ayrılmayacağım başkasına yar etmem" gibi bir düşünceye girebilir?
Onu buraya şikayet etmek yerine yardımcı olsanız? Mesela ilgilenip daha sağlıklı kararlar vermesine yardımcı olsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…