- Konu Sahibi madeinheaven
-
zaten kaynınızın boşanmaya niyeti yok
Kayni bosanmak istiyormus ama kadin tabiri caizse donuna kadar alirim diye tehdit ediyormus
Entresan bir kadin ya
Sanirim psikolojisi bozulmus bu durumdan dolayi.
Yazik! Hem kendine hemde cocuklara iki arada onlarda eziliyordur
eltinin durumu çok acı kadın yuva kurtarma derdinde herkes farklı tepki verir olaylara..
belliki yediremiyo kendine işte...
psikolojısi bozulmuş...
yani kaynınız değilmi onu ohale getiren..
kadın çaresiz belli...
başka biri var dediginde o adamdan uzaklaşıp cocuklarıyla kösesine çekilip unutmaya calışıması gerekir o adamla nikahlı durulmaz ama eltiniz bunu hazmedemiyo değişik tavırlar sergiliyor yazık..
ALLAH kimseye vermesin böyle adamları...
sizde benim başım şişti bana anlatmasın dokunmasın ne hali varsa görsün diyosunuz ya onun yerinde siz olsaydınız...
yazık kadına kendine sıgınacak dal arıyo resmen...
Kayni bosanmak istiyormus ama kadin tabiri caizse donuna kadar alirim diye tehdit ediyormus
Entresan bir kadin ya
Sanirim psikolojisi bozulmus bu durumdan dolayi.
Yazik! Hem kendine hemde cocuklara iki arada onlarda eziliyordur
kadın donuna kadar almayı haketmiş zaten o densiz kocaya çocuk vererek
eltinde ne yapsın demek ki gideceği anlatacağı senden başka biri yok. onu da anlamak lazım ama seni de anlıyorum. benimde iş yerinde sürekli aynı şeyleri anlatan bir arkadaşım var. insana fenalıklar geliyor bir süre sonra.
sende ona güzel güzel bak uğraşma kendine yazık ediyorsun de, akıl ver biraz kendine bak ne bileyim zayıfla falan de ,spora yazılsın belki kafası dağılır böylece. bir kursa mesela ahşap boyama kursuna falan gitsin çok faydası olur. hem insanlarla konuşur kafası dağılır hem sende rahatlarsın.
yada arayıp geldiğinde bir yere gidicem de bir kaç kez böyle söylediğinde anlar herhalde o da ayağını keser bence.
o zaman en mantıklısı konuşmak.
eltine şöyle desene elticim de sen bunları bana anlatıyorsun ama sen gittikten sonra ben fena oluyorum aklıma takılıyor senin üzüntüne bende çok üzülüyorum falan de bari hani kırılmasın diye. nolur anlatma bana de. yıprandım artık falande
baktın anlamıyor arkadaş yeter yaaa dee :) ne bu sabah akşam kocan yıldım senden de :)
yada olmadı ona da birini ayarlayalım kurtulursun böylce
biliyorum çok çok zor bi durum ama çekmek zorunda değil ki.kendine çocuklarına ailesine yazık ediyo böyle davranarak anneside boşanma desede babasıyazık nasıl üzülüyo..valla kaynım ne yapıyo bende bilmiyorum oda bi tuhaf dava aç o zaman diyoruz en fazla 3 yıl sürer kurtulursun cevabı hep aynı ee aldattım sonuçta ben bu kadını her şeyimi alsın gitsin mi ben 15 yılımı verdim bu işlere bu yerler yurtlar kolay alınmadı filan deyim duruyo...öff ikiside çekilmez oldular artık kendi dertleri banane diyemiyosunuz sonuçta işler aynı evler yakın ee akraba en nihayetinde bilmiyorum hayırlısıyla halletselerde onlarda bizde kurtulsak
dava aç mı diyorsunuz ? bence kaynınızla eşiniz ve siz yada aile büyükleri konuşmalı yuvasına dönmesi çocuklarını eş,ini yarı yolda bırakmaması için ama siz dava aç boşa diyorsunuz?
bu davranışları çaresizliğinden psikolojisi bozulmuş eltinizin çok acil yardım alması gerek .. zaten psikolojik yardım aldığı zaman normale dönüp onu istemeyeni oda istemeyecektir...
destek olun çocukları var gitsin başımdan bıktık demekle olmaz akrabasınız siz... başınıza gelmeden onu anlayamazsınız ki.. oyüzden duyarlı olun ..
Çok haklısın ama o da zor durumda. Yani mantıklı düşünemediğinin farkındasındır. Yaptıkları yaşadıklarına bi nevi tepki ama yine kendine ve çocuklarına zarar veriyor.
Bence kaynınız blöf yapıyo. Boşanmak istedim boşanmadı ben aldatmadım vs demek için. Boşanmak isteseydi dava açardı. 1-2-3- en sonunda boşanırlardı.
Kolayını bulmuş adamda karım beni terketmez inattan, ben bu kızla gezer tozarım kız ayrılırsa pişman oldum derim nasılsa kabul eder, açık kapım var diyo.
Keşke cidden kız ayrılsa kaynınızda pişman olup dönse. Eltiniz tekmeyi bassa.
bu arkadaş olayı çok güzel özetlemiş kaynın gerçekten boşanmak isteseydi şimdiye kaç defa boşanırdı 5 yıl az değil adam ikisini de birarada yürütüyor işteeltine üzüldüm ama keşke mantıklı düşünebilse hırs yapmasa kocasını boşasa aslında kendisi de çocukları da daha mutlu olurlar.senin için de zor bir durum haklısın bence sen eltini alıp bir psikiyatra götür kadının şu an normal olmadığı sağlıklı düşünemediği ortada.psikolojik destek almasını mantıklı düşünmesini sağlayabilirsen hem kendine hem de ona büyük iyilik etmiş olursun
onu bu duruma sokan eşi ya beni benim ne suçum varda arada kalıyorum her seferinde tam 5 yıldır uğraşıyorum ben bu insanlarla banane der kapatırdım kapımı ama ben öyle yapmadım kendi evimdeki huzursuzluğa neden olsada yardımcı olmaya çalıştım aklı başında kendi ayakları üstünde duran bi kadın öyle yardıma muhtaç filan değil atlıyo arabasına doğru koca peşine düşüyo banada yazık artık biraz mantıklı düşünün lütfen hadi o kocasıyla uğraşıyo bişeyler düzelir sanıp peki ben neden uğraştım bunca sene..onun yerinde ben olsaydım o adamı 2 dk.tutmazdım nikahımda emin olun.kim ne ederse kendine ediyo bundan sonrasıda beni ilgilendirmiyo zaten aradım bugün gelecek alıcam karşıma konuşacam son kez kimsenin kendi inatları uğruna beni huzursuz etmeye hakkı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?