- 4 Ocak 2011
- 110
- 1
- 116
- Konu Sahibi madeinheaven
-
ohoo neler neler yaptım o anlatırken ilgilenmedim iş yaptım tv bile seyrettim düşünün ama yok kadın ısrarla dinle dinle baakk diye diye ömrümü yedi amin valla allah sabır versin bana..tabi açık açık gelme diyemesemde aklını başına al kocanın döneceği varsada dönmez seni böyle kimse çekmez bak diyorum senin çenenden benim başım ağrıdı adam ne yapsın yok anam yok kadın yine bildiğini okuyo diyorum ya çocukları bırakıyo benim kapıya doğruu adamın peşinegülermisin ağlarmısın
size geldiğinde
''uğraşma kendine yazık ediyosun
bu kadar rezillikten sonra sana dönse ne olur gurulu ol''
deseniz ,,
belki gerçekleri duymak iyi gelebilir
işe yaramazsa da size gelmeleri azaltır...
diyorum gururundamı yok boşver gitsin seni mağdur da etmeyecek ailenin yanına filan gitme otur evinde çocuklarını büyüt hayatına devam et diyorum ama..önce tamam filan diyo sonra bi bakıyorumm vazgeçmiş ' ne gururu ya bu adam bende gururmu bıraktı benimçocuklarım babasız büyümeyecek' diyo. o kadın kötüymüş adam nasıl olsa anlayacakmış onun ne olduğunu dönecekmiş geri
gülmeyin çünkü kadın acınacak durumda
gidecek yeri filan yokmu mecburmu eşine
anlamak zor değil eltinizi
bir kadın için çok onur kırıcı bişey
elinden bişey gelmeyincede size dert yanıyo
abartmış olabilir ama biraz yol gösterici davranın
bile bile bu evliliği sırf inat için sürdürmemesini söyleyin
belkide yapacağınız tek şey budur
eltinizin gidecek yeri yokmu, calismiyormu? inat ettigi icinmi yoksa mecbur oldugun icin mi ayrilmiyor?
herkese merhaba arkadaşlar..boğulmadan önce size anlatıp rahatlamak istedim biraz uğraştığım kendi sıkıntılarım olsa neyse bu eltim beni hayatımdan soğuttu yemin ederim.bi insan bu kadar problem olabilirmi yaa..konuyu şöyle kısaca anlatmaya çalışayım eltim yaklaşık 5 yıldır eşi tarafından aldatılıyo malesef kaynım başka bi hanıma ev açmış onunla birlikte karısından korkusuna geceleri kalamasada gündüzleri kızın yanındaymış.eşim ve kaynım birlikte iş yaptıklarından hergün birlikteler bu dumunu fırsat bilen eltim sağolsun devamlı sorgu sual peşinde yok abiniz bugün iştemiydi yok kaçta çıktı telefonda kiminle konuşuyo ayyy eşimin çektiklerinimi anlatayım benim çektiklerimimi gün aşırı çocuklarını bana bırakıp kocasını takibe gidiyo yaklaşık 5 senede 5 baskın vermiştir kadının evine bizimki bastıkça onlar hoopp başka eve..eltimle kaynım zaten çok anlaşabilen bir çift değillerdi devamlı kavga halindeydiler ne zamanki kaynımın hayatına o kadın girdi ortalık hepten savaş alanına döndü.önceleri üzülüyodum durumuna çocuklarıda var kaynımın yaptığı iş değil diyodum ama yok anacım bu kadınla uğraşılmaz valla.adam aldı bunu karşısına insan gibi anlattı anlaşamıyoruz ayrılalım yalan söylemicem hayatımda biri var ama gel anlaşalım çocuklarda daha fazla üzülmesin bitirelim bu işi dedi.ama yok kadın inat neymiş o kadına yar etmezmiş kocasını nasılolsa bıkacakmış kız sonunda adamda buna geri dönecekmiş..eltim hergün bende her gün aynı mevzu bıktım artık içim şişti akraba sonuçta gelme git de diyemiyorum mucbur o anlatıyo ben dinliyorum senaryolar üretiyo aklında nasıl baskın veririm ne yaparım kocamı eve tekrar nasıl bağlarım falan filan.yardımm edin bana kafayı yiyecem sonunda.eşime diyorum onun hali benden beter abisinin dertleri hergün oda bıktı çıkamadım işin içinden kızlar anlatayımda rahatlıyayım biraz dedim.uzun oldu biraz ama k.bakmayın artık
herkese merhaba arkadaşlar..boğulmadan önce size anlatıp rahatlamak istedim biraz uğraştığım kendi sıkıntılarım olsa neyse bu eltim beni hayatımdan soğuttu yemin ederim.bi insan bu kadar problem olabilirmi yaa..konuyu şöyle kısaca anlatmaya çalışayım eltim yaklaşık 5 yıldır eşi tarafından aldatılıyo malesef kaynım başka bi hanıma ev açmış onunla birlikte karısından korkusuna geceleri kalamasada gündüzleri kızın yanındaymış.eşim ve kaynım birlikte iş yaptıklarından hergün birlikteler bu dumunu fırsat bilen eltim sağolsun devamlı sorgu sual peşinde yok abiniz bugün iştemiydi yok kaçta çıktı telefonda kiminle konuşuyo ayyy eşimin çektiklerinimi anlatayım benim çektiklerimimi gün aşırı çocuklarını bana bırakıp kocasını takibe gidiyo yaklaşık 5 senede 5 baskın vermiştir kadının evine bizimki bastıkça onlar hoopp başka eve..eltimle kaynım zaten çok anlaşabilen bir çift değillerdi devamlı kavga halindeydiler ne zamanki kaynımın hayatına o kadın girdi ortalık hepten savaş alanına döndü.önceleri üzülüyodum durumuna çocuklarıda var kaynımın yaptığı iş değil diyodum ama yok anacım bu kadınla uğraşılmaz valla.adam aldı bunu karşısına insan gibi anlattı anlaşamıyoruz ayrılalım yalan söylemicem hayatımda biri var ama gel anlaşalım çocuklarda daha fazla üzülmesin bitirelim bu işi dedi.ama yok kadın inat neymiş o kadına yar etmezmiş kocasını nasılolsa bıkacakmış kız sonunda adamda buna geri dönecekmiş..eltim hergün bende her gün aynı mevzu bıktım artık içim şişti akraba sonuçta gelme git de diyemiyorum mucbur o anlatıyo ben dinliyorum senaryolar üretiyo aklında nasıl baskın veririm ne yaparım kocamı eve tekrar nasıl bağlarım falan filan.yardımm edin bana kafayı yiyecem sonunda.eşime diyorum onun hali benden beter abisinin dertleri hergün oda bıktı çıkamadım işin içinden kızlar anlatayımda rahatlıyayım biraz dedim.uzun oldu biraz ama k.bakmayın artık
Çok haklısın ama o da zor durumda. Yani mantıklı düşünemediğinin farkındasındır. Yaptıkları yaşadıklarına bi nevi tepki ama yine kendine ve çocuklarına zarar veriyor.
Bence kaynınız blöf yapıyo. Boşanmak istedim boşanmadı ben aldatmadım vs demek için. Boşanmak isteseydi dava açardı. 1-2-3- en sonunda boşanırlardı.
Kolayını bulmuş adamda karım beni terketmez inattan, ben bu kızla gezer tozarım kız ayrılırsa pişman oldum derim nasılsa kabul eder, açık kapım var diyo.
Keşke cidden kız ayrılsa kaynınızda pişman olup dönse. Eltiniz tekmeyi bassa.
Çok haklısın ama o da zor durumda. Yani mantıklı düşünemediğinin farkındasındır. Yaptıkları yaşadıklarına bi nevi tepki ama yine kendine ve çocuklarına zarar veriyor.
Bence kaynınız blöf yapıyo. Boşanmak istedim boşanmadı ben aldatmadım vs demek için. Boşanmak isteseydi dava açardı. 1-2-3- en sonunda boşanırlardı.
Kolayını bulmuş adamda karım beni terketmez inattan, ben bu kızla gezer tozarım kız ayrılırsa pişman oldum derim nasılsa kabul eder, açık kapım var diyo.
Keşke cidden kız ayrılsa kaynınızda pişman olup dönse. Eltiniz tekmeyi bassa.
O kadına yar etmezmiş lafa bak adam zaten gitmiş o kadının haberi yok. Böyle diyen kadınları da duyunca hak ediyorlar artık diyorum ki kimse hak etmez elbette aldatılmayı ama bu kadar da geniş olunmaz ki artık ya biraz onur, gurur olur insanda adam açıkça demiş ayrılalım daha neyin peşinde bu zihniyette kadınlar anlamıyorum hayır mı gelir başkasının olmuş adamdan sana dönse nolur dönmese nolur sen bitmişsin onun için zerre kadar önemin yok karşındaki nisanın gözünde bunu anlamak kabullenmek bu kadar mı zor. Allah kadınlarımız artık biraz akıl fikir versin ne diyelim.
biliyorum çok çok zor bi durum ama çekmek zorunda değil ki.kendine çocuklarına ailesine yazık ediyo böyle davranarak anneside boşanma desede babasıyazık nasıl üzülüyo..valla kaynım ne yapıyo bende bilmiyorum oda bi tuhaf dava aç o zaman diyoruz en fazla 3 yıl sürer kurtulursun cevabı hep aynı ee aldattım sonuçta ben bu kadını her şeyimi alsın gitsin mi ben 15 yılımı verdim bu işlere bu yerler yurtlar kolay alınmadı filan deyim duruyo...öff ikiside çekilmez oldular artık kendi dertleri banane diyemiyosunuz sonuçta işler aynı evler yakın ee akraba en nihayetinde bilmiyorum hayırlısıyla halletselerde onlarda bizde kurtulsak
kesinlikle katılıyorum size hep duyarız ya adam aldatır karısına hayatı zahir eder ne boşanmaya yanaşır ne kadını rahat bırakır bu öyle bi durum değil işte adam boşanmak için elinden geleni yapıyo ama yok kadın inat azıcık gurur yapar insan bunda o yok..her gün kavga gürültü çıkıp balkonlarda bağırır bu beni aldatıyo diye adam senelerdir az uğraşmadı..ne bileyim ne olacaklar bakalım yaşayıp görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?