- 4 Ocak 2011
- 110
- 1
- 116
- Konu Sahibi madeinheaven
herkese merhaba arkadaşlar..boğulmadan önce size anlatıp rahatlamak istedim biraz uğraştığım kendi sıkıntılarım olsa neyse bu eltim beni hayatımdan soğuttu yemin ederim.bi insan bu kadar problem olabilirmi yaa..konuyu şöyle kısaca anlatmaya çalışayım eltim yaklaşık 5 yıldır eşi tarafından aldatılıyo malesef kaynım başka bi hanıma ev açmış onunla birlikte karısından korkusuna geceleri kalamasada gündüzleri kızın yanındaymış.eşim ve kaynım birlikte iş yaptıklarından hergün birlikteler bu dumunu fırsat bilen eltim sağolsun devamlı sorgu sual peşinde yok abiniz bugün iştemiydi yok kaçta çıktı telefonda kiminle konuşuyo ayyy eşimin çektiklerinimi anlatayım benim çektiklerimimi gün aşırı çocuklarını bana bırakıp kocasını takibe gidiyo yaklaşık 5 senede 5 baskın vermiştir kadının evine bizimki bastıkça onlar hoopp başka eve..eltimle kaynım zaten çok anlaşabilen bir çift değillerdi devamlı kavga halindeydiler ne zamanki kaynımın hayatına o kadın girdi ortalık hepten savaş alanına döndü.önceleri üzülüyodum durumuna çocuklarıda var kaynımın yaptığı iş değil diyodum ama yok anacım bu kadınla uğraşılmaz valla.adam aldı bunu karşısına insan gibi anlattı anlaşamıyoruz ayrılalım yalan söylemicem hayatımda biri var ama gel anlaşalım çocuklarda daha fazla üzülmesin bitirelim bu işi dedi.ama yok kadın inat neymiş o kadına yar etmezmiş kocasını nasılolsa bıkacakmış kız sonunda adamda buna geri dönecekmiş..eltim hergün bende her gün aynı mevzu bıktım artık içim şişti akraba sonuçta gelme git de diyemiyorum mucbur o anlatıyo ben dinliyorum senaryolar üretiyo aklında nasıl baskın veririm ne yaparım kocamı eve tekrar nasıl bağlarım falan filan.yardımm edin bana kafayı yiyecem sonunda.eşime diyorum onun hali benden beter abisinin dertleri hergün oda bıktı çıkamadım işin içinden kızlar anlatayımda rahatlıyayım biraz dedim.uzun oldu biraz ama k.bakmayın artık