eltim beni delirtiyo

hep bı eltım olsun ısterdım ama okuduklarım hevesımı sönduruyor.....

Neden yaranmaya çalışıyorsunuz, siz kendi hayatınızı yaşayın olsun bitsin.

korkunuz neki eltinizden
karsiniza alin acik acik konusun
sonra küserse küssün küsmesse bakarrsiniz olayin gidisatina

bosuna dememisler akilli olup dünyanin kahrini cekecegine biraz deli ol dünya senin kahrini ceksin..

Derdiniz neden millete yaranmak? Bırakın elalem size yaranmak için uğraşsın siz neden uğraşıyorsunuz? Umursamayın, görmezden gelin. Evinizin huzurunu kaçıracak değeri vermeyin şu insanlara

Gidip gelme, muhattap olma anlatacak bişey bulamaz. Annemin tekniği

Evlendiğinden beri kaynın nasıl sizde kalır ya?
Burada suç eşinde.
Ne demek erkek kardeşi gelip evinde kalıyor o kadar uzun süre.

Aynı binada oturup hiç muhatap olmayanlar da var.
Taşınma imkanın yoksa sen de mesafe koy.
Yine de en kesin çözüm taşınmak olur.

Karıştırma evine, yalnızken koyma. Koşturma da. Nankörse nankör sende yardımcı olma.

mesafeyi bilmezseniz böyle olur niye insaları tepenize çıkarıyorsunuzki.evinize huzursuzluk veriyor birde buna sebep olanda sizsiniz mani olması gerekende bire bin katıyorsa görüşmezsiniz olur biter.

Yok canim bizim ustkatta oturuyo ben karistirmiyorumki ya mesela kizi hastalaniyo bunu doktora goturelim diyo benimde iki oglum var onlari birakacak yer yok diyorum.aninda kocasini ariyo kocasida benim esimi dolduruyo aksama evde fircayi ben yiyorum.
kocanda karakter eksikliği varsa eltine hiç suç atma..kocan adam değil ki kardeşi ve karısı için seninle kavga ediyor.

Yok canim bizim ustkatta oturuyo ben karistirmiyorumki ya mesela kizi hastalaniyo bunu doktora goturelim diyo benimde iki oglum var onlari birakacak yer yok diyorum.aninda kocasini ariyo kocasida benim esimi dolduruyo aksama evde fircayi ben yiyorum.
sknti esinde o zaman kusura bakma.. niye onlarin lafiyla seni kiriyo?

Slm canım
Ne alaka, ne karışıyormuş hanımefendi sizin eve. Ağırlığını koy diş göster haddini bilsin, otursun kendi evinde, ona birşey sorulmadık sürece de sussun. Çek köşeye ikaz et. Sanırım sen yaşca ondan .

Ama tatlişlerim anamadığınız birşeyler var o kız ona muhtac cunki gurbette kimsesi yok ama aynı zamanda kurnaz aslında fark etse ki eltisi o da uzaklaştığını eminim mesafeyi ke di koyar

Her derdine koşma,yaranmaya çalışma,mesafe koy

Ya aslinda hata birazda bende hayir demesini bilmiyorum belkide bu yuzden cok simarttim gurbettedir garibandir dedim ben biraz tepeme cikardim esimde bende hayir diyemiyoruz aman kirmayalim aman uzmeyelim diyoruz ama uzulende biz oluyoruz ya her insanin iyi kotu huylari var eltim ne olsa esine anlatiyo ve bende ne gorse istiyo benim yaptigimi yapiyo ben bisey yapayim o yapmis gibi anlatiyo sevdigindenmi kendine ornek aliyo yoksa kiskaniyomu cozemedim dogrusu

böyle yaparsan tepene çıkarlar işte
bir daha seni eşine şikayet ettiğinde falan söyle bakayım nedir senin derdin de
eşine de aranızda ki meseleye çok müdahil olduğu için kız bir daha yapmamasını iste arada bir cinnet iyidir

Senin koca koca değil anacim. yenge, kardeş gazina gelip Kariya dir dir eden koca da ne bileyim çünkü yaramaz yani. Bidaha size eşiniz onlarla Ilgili bişey söylerse "maşallah onun karısı pek kıymetli gelip sana bile anlatıyor bizim Kocamiz kıymet vermiyor el kızı doldursun salsin üstüme tabi hakkıdır" tarzı konuşun. Sinirlendim.

Ben pek konusamiyorum icime atiyorum ondan kaybediyorum herhalde ama dun esime anlattim sizinde dediginiz gibi cinnet gecirdim resmen icimi doktum esimde baya sasirdi ben seni kirmak istemedim ona uyma cahil o kavgaya girme bosver dedi benide biktirdilar diye oda ne yapsin sizin aranizda olani bize yansitmayin diyo kadinlar arasinda olandan bize ne uyar onu sen buyuksun onu sen ada et birazda sen uyanik ol diyo ben ona kiziyorum diyo hakli aslinda kadin hic okumamis ama okusa dunyayi yonetirdi valla acayip uyanik nasil ediyosa kimse ona ne hayir diye biliyo nede laf soyleyebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…