Neden yaranmaya çalışıyorsunuz, siz kendi hayatınızı yaşayın olsun bitsin.Kaynim evlendim evleneli bizde kaliyordu 1.5 sene once evlendi evlenmez olaydi ya kadin burda hapsur aninda bire bin katip kocasina anlatiyo oda benim esime evde huzursuzluk cikiyo eve bi igne alsam ona goz dikiyo canimda bedirdi beni alt ust oturuyoruz ne yapcam bilmiyorum haftasonum onun yuzunden yine zehir oldu bu onsanlar neden boyle anlamiyorum geldi geleli her derdine kosuyorum yinede yaranamadim.iki yuzlu nankor insanlarla dolu etrafim deliricem artikk.
Kaynim evlendim evleneli bizde kaliyordu 1.5 sene once evlendi evlenmez olaydi ya kadin burda hapsur aninda bire bin katip kocasina anlatiyo oda benim esime evde huzursuzluk cikiyo eve bi igne alsam ona goz dikiyo canimda bedirdi beni alt ust oturuyoruz ne yapcam bilmiyorum haftasonum onun yuzunden yine zehir oldu bu onsanlar neden boyle anlamiyorum geldi geleli her derdine kosuyorum yinede yaranamadim.iki yuzlu nankor insanlarla dolu etrafim deliricem artikk.
kocanda karakter eksikliği varsa eltine hiç suç atma..kocan adam değil ki kardeşi ve karısı için seninle kavga ediyor.Yok canim bizim ustkatta oturuyo ben karistirmiyorumki ya mesela kizi hastalaniyo bunu doktora goturelim diyo benimde iki oglum var onlari birakacak yer yok diyorum.aninda kocasini ariyo kocasida benim esimi dolduruyo aksama evde fircayi ben yiyorum.
sknti esinde o zaman kusura bakma.. niye onlarin lafiyla seni kiriyo?Yok canim bizim ustkatta oturuyo ben karistirmiyorumki ya mesela kizi hastalaniyo bunu doktora goturelim diyo benimde iki oglum var onlari birakacak yer yok diyorum.aninda kocasini ariyo kocasida benim esimi dolduruyo aksama evde fircayi ben yiyorum.
Slm canımKaynim evlendim evleneli bizde kaliyordu 1.5 sene once evlendi evlenmez olaydi ya kadin burda hapsur aninda bire bin katip kocasina anlatiyo oda benim esime evde huzursuzluk cikiyo eve bi igne alsam ona goz dikiyo canimda bedirdi beni alt ust oturuyoruz ne yapcam bilmiyorum haftasonum onun yuzunden yine zehir oldu bu onsanlar neden boyle anlamiyorum geldi geleli her derdine kosuyorum yinede yaranamadim.iki yuzlu nankor insanlarla dolu etrafim deliricem artikk.
Her derdine koşma,yaranmaya çalışma,mesafe koyKaynim evlendim evleneli bizde kaliyordu 1.5 sene once evlendi evlenmez olaydi ya kadin burda hapsur aninda bire bin katip kocasina anlatiyo oda benim esime evde huzursuzluk cikiyo eve bi igne alsam ona goz dikiyo canimda bedirdi beni alt ust oturuyoruz ne yapcam bilmiyorum haftasonum onun yuzunden yine zehir oldu bu onsanlar neden boyle anlamiyorum geldi geleli her derdine kosuyorum yinede yaranamadim.iki yuzlu nankor insanlarla dolu etrafim deliricem artikk.
böyle yaparsan tepene çıkarlar işteYa aslinda hata birazda bende hayir demesini bilmiyorum belkide bu yuzden cok simarttim gurbettedir garibandir dedim ben biraz tepeme cikardim esimde bende hayir diyemiyoruz aman kirmayalim aman uzmeyelim diyoruz ama uzulende biz oluyoruz ya her insanin iyi kotu huylari var eltim ne olsa esine anlatiyo ve bende ne gorse istiyo benim yaptigimi yapiyo ben bisey yapayim o yapmis gibi anlatiyo sevdigindenmi kendine ornek aliyo yoksa kiskaniyomu cozemedim dogrusu