eşinde suç çocukları gelip sana mı bıraksaydım deseydinizYok canim bizim ustkatta oturuyo ben karistirmiyorumki ya mesela kizi hastalaniyo bunu doktora goturelim diyo benimde iki oglum var onlari birakacak yer yok diyorum.aninda kocasini ariyo kocasida benim esimi dolduruyo aksama evde fircayi ben yiyorum.
1 dk arayla benzer şeyleri yazmışız sizinle aklımız birmiş :)))eşinde suç çocukları gelip sana mı bıraksaydım deseydiniz
diğeri eşini nasıl savunuyor haksız olduğu halde sizinkide onların gazına gelip sizi üzüyor
Taşınma imkanın varsa taşın benim eltim farklı şehirde ama ordan bile bana yetiyordu en sonunda küstük çok şükür rahatımKaynim evlendim evleneli bizde kaliyordu 1.5 sene once evlendi evlenmez olaydi ya kadin burda hapsur aninda bire bin katip kocasina anlatiyo oda benim esime evde huzursuzluk cikiyo eve bi igne alsam ona goz dikiyo canimda bedirdi beni alt ust oturuyoruz ne yapcam bilmiyorum haftasonum onun yuzunden yine zehir oldu bu onsanlar neden boyle anlamiyorum geldi geleli her derdine kosuyorum yinede yaranamadim.iki yuzlu nankor insanlarla dolu etrafim deliricem artikk.