- 2 Ağustos 2018
- 176
- 132
- 103
- Konu Sahibi Uyeolmakistiyorum
-
Ben bu muhabbetten biz böyle iyiyiz üçüncü kişiyi istemiyoruz mesajı aldım.
Bence çok dinlemeyin mesafeyi koruyun içlerine girerseniz laf olur dedikodu çıkar başınıza falan kalır gereksiz tatsızlık çıkar.
Bir benzetme olarak kullandım, yani aramızda olan şeyi böyle hissettim :)Yahu ne cephesi büyütmeyin bu kadar. Samimi olmayın olsun bitsin, koyun mesafenizi.
Benim eltim yok henüz olursa da muhtemelen benden bin kat iyi davranacaklardır çünkü beni çocuk görüyorlar(evlenirken çocuk değildim şimdi çocuk gibi kale almıyorlar) ama benim canıma minnet takılsınlar benden uzak dama direk olsunlar.Ben biraz salağımdır insan ilişkileri konusunda ama sanırım yine de bu şekilde bir cevap beklemiyordum k.validemden.
Takdir de beklemiyordum tabi ama yalnız kalmış hissettim.
Ahahahaha :))Ne cephesi ayol, hain dusman alsa bir bonbe desene.
Kaynanan eltın ıcın ıyı araba kullanır dedıgınde, kac kez bindin anne arabasına de bir dahakine.
Eltıyle ne dusman ne muttefık ol, elti o.
Sana uzak, ıstedıgı yere yakın olsun.
Bir benzetme olarak kullandım, yani aramızda olan şeyi böyle hissettim :)
Samimi de değiliz tabi, benim sorum daha çok bir daha nasıl bu konuma düşmemekle alakalı.
Umarım olmazdı, susunca da kıymetin olmuyor. Konusurum, kıskanc desinler.Ahahahaha :))
Ya sanki ikisi ana kızmış da ben üveymişim gibi hissettim de diyebilirim, cephe sadece bir benzetmeydi.
Çok samimi olmasak da insani düzeyde bir ilişki istiyorum ve bir daha bu konuma düşmemek için ne yapmalıyımı soruyorum.
O benim de aklıma geldi, o cevap ama bu sefer de kıskanç mı olurum diye yuttum.
Mesela ne diyebilirdim ki?Sen fazla iyi niyetli davranmışsın, bir iki yerde bunları bozsaydın bu aşamaya gelmezdi. Eltinin seni ezmeye çalışmasına neden müsaade ediyorsun? Etme, çatır çatır cevabını ver ki, haddini bilsin.
Bazı insanlar fazla iyi niyetten anlamıyor, arada bir yerini bildirmek lazım.
Kayınvalıde o gelininden kazık yemeyecek, akıllanmayacakta. Akıllı zaten.Ay ne kadar safım 3 kere okudum kötü niyet sezemedim konuşmalarda demek beni de böyle böyle eziyorlar ben de ne lafları yutuyorum anlamayıpMeseleye gelince kv o gelininden kazık yiyince akıllanacak ahan da buraya yazıyorum
Lise mezunu ablam bayağı usta kullanıyor lisans mezunu ben tırtım bi ehliyetim bile yok. DuygulandımNe demiş ki acemisin alışırsın demiş. Kötü temenni mi bu. Acemi olduğunuzu kendiniz de söylüyorsunuz zaten. Önlisans mezuniyeti ile araba tecrübesi bağlantısını da hiç anlamadım. Eltinizin nasıl kullandığını görüp ona göre yorum yapsanız neyse ama şu aşamada sizin ki buluttan nem kapmak olmuş. Belki önceden öyle şeyler hissettiğiniz için böyle yorumlamış olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?