Benimkide oyle. Ben o sayede 4 senedir yengem her seyi cok guzel yapiyor yaaahhh diye diye sulale toplantilarindaki tum isleri yaptiriyorum eltime yeterki ayni ortama düselim. Kendimde yayilip oturuyorum bebemle oh mis. Az politik olun kullanin firsatlari bosverin onu bunu.
Ben yıllardır gitmiyorum iftara hatta normal zamanlarda ...çağırmıyorum da kendiliğinden arada ugrasada yüz vermiyorum eski konularımdan bilenler bilir...cok özveri gösterip karşılığında nankörluk gorenlerdenim..aynı binadayiz bu arada ...yaptıklarına katlanmaktansa yokluğuna katlanmak çok daha iyi bence
Geçen mesaj atmış bayramda yemeğe gelin diye bakarız deyip salladım..ilk kez bayramda yemeğe çağırıyor kendileri 22 yıldır...kendi ailesini çağırır bizi kaale almazdı..onlardan darbe yedikçe onlardandan da uzaklaştı ..ama bizim için cok gec kaldı...şimdi melek olsa gözümde yok
kayinvalidemler Tokat'ta koydeler...ama ona kesin söylemiştir zaten ona yaranmak için yapıyor kendince
Onlar memelekete gitmeden tartıştılar k.validem de ona açtı ağzını yumdu gozunu..bizi disladigini kendi ailesini baştacı yaptığını falan söyledi...ondan herhalde bizi çağırması...eşime söyledim dün ne boş insanlar bunlar falan dedi bizi cagirsa ne cagirmasa ne bu saatten sonra ...ben yorum yapmadım gidelim derse gider yemeğimi yer dönerim evime ha ben onları çağırırmiyim asla isim olmaz .uzak olsun
Ben yıllardır gitmiyorum iftara hatta normal zamanlarda ...çağırmıyorum da kendiliğinden arada ugrasada yüz vermiyorum eski konularımdan bilenler bilir...cok özveri gösterip karşılığında nankörluk gorenlerdenim..aynı binadayiz bu arada ...yaptıklarına katlanmaktansa yokluğuna katlanmak çok daha iyi bence
AdChoices
ADVERTISING
Geçen mesaj atmış bayramda yemeğe gelin diye bakarız deyip salladım..ilk kez bayramda yemeğe çağırıyor kendileri 22 yıldır...kendi ailesini çağırır bizi kaale almazdı..onlardan darbe yedikçe onlardandan da uzaklaştı ..ama bizim için cok gec kaldı...şimdi melek olsa gözümde yok
kayinvalidemler Tokat'ta koydeler...ama ona kesin söylemiştir zaten ona yaranmak için yapıyor kendince
Onlar memelekete gitmeden tartıştılar k.validem de ona açtı ağzını yumdu gozunu..bizi disladigini kendi ailesini baştacı yaptığını falan söyledi...ondan herhalde bizi çağırması...eşime söyledim dün ne boş insanlar bunlar falan dedi bizi cagirsa ne cagirmasa ne bu saatten sonra ...ben yorum yapmadım gidelim derse gider yemeğimi yer dönerim evime ha ben onları çağırırmiyim asla isim olmaz .uzak olsun...
Aman en güzeli...benimde goresim yokta arada oturmalar vs...iftara geldiler içeri girer girmez mutfağa gecti biseler getirmiş tabak ver koyim felan amma karışır cinsten...gec sofraya otur ye..bilirm ben ne yapacağımı...ayy ayyy
Bunda ne sorun var anlamadım. Kadın eli boş gelmemiş, yardım olsun diye tabak istemiş. Al şunu tabağa koy diyerek geçip otursa bu seferde hiç bir şeye elini sürmedi bir de iş buyurdu mu diyecektiniz? Şimdi gelir yüzlerce detay, şunu da yaptı bunu da yaptı vs ama bu konuya özel sizde sorun var bence.
Sevmediğiniz arkasından konuşacağınız insanları niye evinize iftara davet ediyorsunuz? Kapıyı çalıp biz iftara geldik demediler değil mi, siz çağırdınız.
Elti ne ya yılan hamileliğini gizledi sonrada doğumda benden tebrik göz aydınlığı beklemiş kaynanama söylüyormuş beni arasın diye oldu canım enayi vardı
Ya elti bu alt tarafı. Neden takıyorsun?
Sen hayatına ne kadar dahil etmek istersen o kadar olur.
Verseydin istediği tabağı,koysun çekilsin köşesine. Ne var bunda ?
Annemlerin bir lafı vardı, elti eltinin ne öldüğünü istermiş, ne güldüğünü...
O hesap olmuş sizinki bence.
Benim de eltim ile aram iyi değildir.
Ama ne yapar ne eder bilmem, o kadar mesafe var aramızda.
Bayramda denk gelmeyelim diye kayınvalideme bayramın ilk günü gitmez mesela.
Benim de işime geliyor.
Ne kadar uzak, o kadar iyi.
Çok rahatsız oluyorsanız, koyun mesafenizi, sadece zorunlu durumlarda görüşün olsun bitsin.
Kendinizi ne yıpratmaya değer, ne de üzmeye.
Bunda ne sorun var anlamadım. Kadın eli boş gelmemiş, yardım olsun diye tabak istemiş. Al şunu tabağa koy diyerek geçip otursa bu seferde hiç bir şeye elini sürmedi bir de iş buyurdu mu diyecektiniz? Şimdi gelir yüzlerce detay, şunu da yaptı bunu da yaptı vs ama bu konuya özel sizde sorun var bence.
Sevmediğiniz arkasından konuşacağınız insanları niye evinize iftara davet ediyorsunuz? Kapıyı çalıp biz iftara geldik demediler değil mi, siz çağırdınız.
Anlattığın olayda hiçbir sorun göremedim. Buna konu açan kişi sorun çıkarıyor olabilir diye düşündüm hatta. Yazasın gelmediyse niye konu açtın, konu sadece buysa sorunlu elti sensin üzgünüm