Hahahhaha ay cevabınız bir gece öncesi evde yükselen sesleri duyan meraklı karşı komşu gibi olmuşHayırdır inşallah neler oldu böyle
Benim eltim beni direk yok sayar sağolsun. Bırak karışmayı, yönlendirmeyi yüzüme bakmaz selam vermezMerhaba arkadaşlar...nedir bu eltilerin işlere karismasi yönlendirmesi ...sinir küpü oldum yeminle ...varmı yaşayan dertleşelim
Umrumda değilde işte malesef karşılaşıyoruz...iftara geldiler ..bı karışma etme işleri... sofraya otur yeHayat eltileri dert etmek için çok kısa. Hayatımda dert edeceğim son kişi bile olmazdıne yaparsa yapsın hiç umursamamak sizin için en iyisi.
Aman en güzeli...benimde goresim yokta arada oturmalar vs...iftara geldiler içeri girer girmez mutfağa gecti biseler getirmiş tabak ver koyim felan amma karışır cinsten...gec sofraya otur ye..bilirm ben ne yapacağımı...ayy ayyyBenim eltim beni direk yok sayar sağolsun. Bırak karışmayı, yönlendirmeyi yüzüme bakmaz selam vermez
Sorma. Karışıyor her seye cins bişe ama akraba isteeHayırdır inşallah neler oldu böyle
he yabancı değillerSorma. Karışıyor her seye cins bişe ama akraba istee
Kendi getirdiği şeyi koymak için mi tabak istedi? sadece buna sinir olmuş olamazsın bence. Bi mazi, yaşanmışlıklar var anlaşılan.Aman en güzeli...benimde goresim yokta arada oturmalar vs...iftara geldiler içeri girer girmez mutfağa gecti biseler getirmiş tabak ver koyim felan amma karışır cinsten...gec sofraya otur ye..bilirm ben ne yapacağımı...ayy ayyy
yaaHahahhaha ay cevabınız bir gece öncesi evde yükselen sesleri duyan meraklı karşı komşu gibi olmuş
Dimi ya bana da öyle geldiHahahhaha ay cevabınız bir gece öncesi evde yükselen sesleri duyan meraklı karşı komşu gibi olmuş
Aynen mazisi var ..her seye karışan tıp...isteyis şekli karışır cinsten sanki ben bilemem yapamam gibi...Kendi getirdiği şeyi koymak için mi tabak istedi? sadece buna sinir olmuş olamazsın bence. Bi mazi, yaşanmışlıklar var anlaşılan.
Yardım etmek istemiştir belki bak ben de şimdi bir ürktüm içeri oturup yardım etmemek mi lazım kiAman en güzeli...benimde goresim yokta arada oturmalar vs...iftara geldiler içeri girer girmez mutfağa gecti biseler getirmiş tabak ver koyim felan amma karışır cinsten...gec sofraya otur ye..bilirm ben ne yapacağımı...ayy ayyy
Urkmeyin canimYardım etmek istemiştir belki bak ben de şimdi bir ürktüm içeri oturup yardım etmemek mi lazım ki
Eee yardım etmek istemiş direkt gelip otursa da laf edilirdi.Aman en güzeli...benimde goresim yokta arada oturmalar vs...iftara geldiler içeri girer girmez mutfağa gecti biseler getirmiş tabak ver koyim felan amma karışır cinsten...gec sofraya otur ye..bilirm ben ne yapacağımı...ayy ayyy
Canım uygun bir dille ver cevabını geç. Bu verdiğin örnek gibiyse yaşananlar hep cidden kafaya taktığına değmez. Madem böyle sen yapamazsın edemezsin gibi üsten bir uslubu var, senin evine geldiğinde ve bir şey yapmak istediğinde “sen misafirsin yorulma, benim içime sinmez zaten başkasının yaptığı iş. Git keyfine bak” de gönder salona.Aynen mazisi var ..her seye karışan tıp...isteyis şekli karışır cinsten sanki ben bilemem yapamam gibi...
Aynen o şekil dedim..içimden sinir olup gulerek sen gecsene kiz içeri corbani iciver aciktin...eminmisin diyor hala...karışma huyu çok yardım değil deCanım uygun bir dille ver cevabını geç. Bu verdiğin örnek gibiyse yaşananlar hep cidden kafaya taktığına değmez. Madem böyle sen yapamazsın edemezsin gibi üsten bir uslubu var, senin evine geldiğinde ve bir şey yapmak istediğinde “sen misafirsin yorulma, benim içime sinmez zaten başkasının yaptığı iş. Git keyfine bak” de gönder salona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?