Ayakkabı berbatmış, utanmışsın o zaman sen de berbat giyinmişsin uyuştuğuna göre.Benim giydiklerimle uyuşuyordu diye
Dışı güzel içi yıpranmış diyorsunuz yani.Ayakkabının içi berbattı
Nerenizle okuyorsuNuz?içi berbattı dışı iyiydi,benim giydiklerim dışıyla uyuşuyordu içiyle değilAyakkabı berbatmış, utanmışsın o zaman sen de berbat giyinmişsin uyuştuğuna göre.
Evet kirli gibiDışı güzel içi yıpranmış diyorsunuz yani.
Yoksa kirli miydi ıyy
Nerenle anlatıyorsun?Nerenizle okuyorsuNuz?içi berbattı dışı iyiydi,benim giydiklerim dışıyla uyuşuyordu içiyle değil
Burdaki diğer elti kv konularından sonra bu beni kesmedi çok hafif geldi iki gün küser sonra barışırsınız shhsshSelam herkese arkadaşlar!benim şöyle bir sorunum var ,kaynanadan çok çekmiş biriyim 6 yıllık evliyim.kaynana memlekete gitmiş ben elticiğimle kalmışım,önceleri çok severdim sonra hiç sevmedim 20 yaşta,ben 26.neyse,ben doktora gidecektim metroyla,bunun spor ayakkabılarını aldım ,güzel de giyindim,ebe dönünce bunun kendini şöyle garip davrandığını gördüm ,soru sorunca kırık cevaplar verirdi o gece hep böyle davrandı onunla kavga ettim,dedim seninle en iyisi konuşmamak!dedi konuşma.neyse hep beni sinirlendirmek modunda beni görünce kapıları çırpar,ya çatalları saygısızca atar,böyle sinirbozucu hareketler eder.nasıl yapayım acaba umursamayım?
Tipik bir eltim beni kıskanıyor vakası da. Yabancılarda bile varmıymış bu özellik?Hayır,konu ayakkabılar değildi,güzel giyinmiştim bunun sanki hoşuna gitmedi
Hem kadının ayakkabısını giyiyorsunuz. Hem de ayakkabı çok kötüydü, utandım falan filan diyorsunuz.O zaten bir hiçti.doktor çıkar dedi ayakkabıları,ben utancımdan çıkartamadım
Nasıl yaniBiraz daha çalış olmamış bu sizden senarist olmaz
İçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onunHem kadının ayakkabısını giyiyorsunuz. Hem de ayakkabı çok kötüydü, utandım falan filan diyorsunuz.
Bence siz de ne söylediğinizi tam olarak bilmiyorsunuz.
Gerçek hayatta da böyle misiniz?
Söylediklerinizle, yaptığınızı söylediğiniz şeyler birbirini tutmuyor.
Hal böyle olunca, eltin çok haklıymış, demek geldi içimden.
Bakin bu kisim cok onemlineyse,ben doktora gidecektim metroyla,bunun spor ayakkabılarını aldım
Evet sonuncu parmağın derisi koptuBir elti konusu yeni kapanmıştı oysaBizde ergenlikte ablamla böyleydik ,geçer ama o doğurdu diye doğurmayin. Bide milletin ayakkabisini almayin ya hijyenik değil .
Bakin bu kisim cok onemli
Cocukca davraniyorsunuz ikiniz de, buyuyun
Nanik neKonu sahibi lütfen bu fikri değerlendirin
Ne demek KAYNANA BANA İZİN VERMEZ SPOR AYAKKABI GİYMEYE bu ne buraya yazmak için izin aldınız umarım konuyu kaynananız bassın istemeyiz mazallahİçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onun
Evet izin vermez,pantolon bile giydirmiyor,spor ayakkabı da o yüzden giydirmezlerNe demek KAYNANA BANA İZİN VERMEZ SPOR AYAKKABI GİYMEYE bu ne buraya yazmak için izin aldınız umarım konuyu kaynananız bassın istemeyiz mazallah
26 yasında kadınsınız ayakkabınızdan kayınvalidenize ne?Hayatınıza bukadar müdahale ettirmeyin cocuk değilsinizİenİçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onun
Yok kaynana ne derse o olur aksi halde kıyamet kopar oğluna kocasına herkese söyler26 yasında kadınsınız ayakkabınızdan kayınvalidenize ne?Hayatınıza bukadar müdahale ettirmeyin cocuk değilsiniz
Ya siz bizi keklemeye çalışıyorsunuz ya da çok fena eş ailesi tarafından keklendiniz.Evet izin vermez,pantolon bile giydirmiyor,spor ayakkabı da o yüzden giydirmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?