Elticikle sinir geçiriyorum

Burdaki diğer elti kv konularından sonra bu beni kesmedi çok hafif geldi iki gün küser sonra barışırsınız shhssh

O zaten bir hiçti.doktor çıkar dedi ayakkabıları,ben utancımdan çıkartamadım
Hem kadının ayakkabısını giyiyorsunuz. Hem de ayakkabı çok kötüydü, utandım falan filan diyorsunuz.
Bence siz de ne söylediğinizi tam olarak bilmiyorsunuz.
Gerçek hayatta da böyle misiniz?
Söylediklerinizle, yaptığınızı söylediğiniz şeyler birbirini tutmuyor.
Hal böyle olunca, eltin çok haklıymış, demek geldi içimden.

İçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onun

Bir elti konusu yeni kapanmıştı oysa Bizde ergenlikte ablamla böyleydik ,geçer ama o doğurdu diye doğurmayin. Bide milletin ayakkabisini almayin ya hijyenik değil .

İçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onun
Ne demek KAYNANA BANA İZİN VERMEZ SPOR AYAKKABI GİYMEYE bu ne buraya yazmak için izin aldınız umarım konuyu kaynananız bassın istemeyiz mazallah

İenİçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onun
26 yasında kadınsınız ayakkabınızdan kayınvalidenize ne?Hayatınıza bukadar müdahale ettirmeyin cocuk değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…