- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Kimya ve biyoloji öğretmeniYa siz bizi keklemeye çalışıyorsunuz ya da çok fena eş ailesi tarafından keklendiniz.
Birşeyi merak ediyorum eğitim durumunuz nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimya ve biyoloji öğretmeniYa siz bizi keklemeye çalışıyorsunuz ya da çok fena eş ailesi tarafından keklendiniz.
Birşeyi merak ediyorum eğitim durumunuz nedir ?
Merak ettim nerelisiniz ? Hep birlikte yaşiyorsunuz, ayakkabınin dışı icin icini umursamayip giyiyorsunuz. Doktora gidip ayakkabi çikacaksa bunu giyerken görmediniz mi? Giymişken pantolonunu da giyseydiniz hazir kayınvalide yokken .Evet izin vermez,pantolon bile giydirmiyor,spor ayakkabı da o yüzden giydirmezler
Memnun oldukKimya ve biyoloji öğretmeni
Moskova’da yaşıyorum,pantolonum 20 yaşımdan olmadıMerak ettim nerelisiniz ? Hep birlikte yaşiyorsunuz, ayakkabınin dışı icin icini umursamayip giyiyorsunuz. Doktora gidip ayakkabi çikacaksa bunu giyerken görmediniz mi? Giymişken pantolonunu da giyseydiniz hazir kayınvalide yokken .
Çok mu komik ,komik olanı söyle ben de güleyimMemnun olduk
Zor olmuyormu böyle birine bağlı yaşamak?Aileniz nasıl müsade ediyor?Sanki 10 yasında cocuk gibisiniz.Benim 7 yaşında oğlum bile beğenmediğini yemez giymez.Sakın cocuk falan yapmayın yazık günah birilerine bağlı yaşarken onuda ziyan etmeyin.Sizde en kısa zamanda silkelenip kendinize gelin bu hayat böyle geçmezYok kaynana ne derse o olur aksi halde kıyamet kopar oğluna kocasına herkese söyler
AnlamadımCavidan??
Olmaz bana ne bana neee tek başıma güleceğimÇok mu komik ,komik olanı söyle ben de güleyim
Aylardır kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var köşesini üye olmadan takipteydim. Boşanma sürecimde çok desteğini gördüm.Kimya ve biyoloji öğretmeni
Elticik giyiyormuş? Onun izin belgesi var mı?Evet izin vermez,pantolon bile giydirmiyor,spor ayakkabı da o yüzden giydirmezler
Evimiz geçen yıl mayısta alındı hala tadilat bitmiyorki...çocuğum da var 2 tane hem deZor olmuyormu böyle birine bağlı yaşamak?Aileniz nasıl müsade ediyor?Sanki 10 yasında cocuk gibisiniz.Benim 7 yaşında oğlum bile beğenmediğini yemek giymez.Sakın cocuk falan yapmayın yazık günah birilerine bağlı yaşarken onuda ziyan etmeyin.Sizde en kısa zamanda silkelenip kendinize gelin bu hayat böyle geçmez
Yalansa başınıza gelsinAylardır kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var köşesini üye olmadan takipteydim. Boşanma sürecimde çok desteğini gördüm.
Burda bir kaç fake konuya denk gelmiştim. Ve bununda fake olduğunu düşünüyorum. Gece gece gülmüş olduk
Elticik görümcesinin torunuElticik giyiyormuş? Onun izin belgesi var mı?
A
Anlamadım
Nasıl yani
Anladığınız dilden konuşalım mı?Moskova’da yaşıyorum,pantolonum 20 yaşımdan olmadı
Hmm spor ayakkabı giymede bile liyakat yok demekki. Adam kayırmacılık her yerde.Elticik görümcesinin torunu
Neye inanmak istiyorsanız ona inanın,yalansa başınıza gelsinBenim fake hesap teorime uyuyor, fake olduğu ima edildiğinde anlamamış gibi yapmak başlıca delil.
İkinci delil de konuda kullanilan etiketler.
Okurken bile mantar oldum ahhahahhahahNerenle anlatıyorsun?
Giyme sen de milletin pis ayakkabısını.
Kiraya çıkın kayınvalidede ne arıyorsunuz?Cocukta varmıs onlarda Allah bilir kayınvalide ile yatıyordurEvimiz geçen yıl mayısta alındı hala tadilat bitmiyorki...çocuğum da var 2 tane hem de