• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elticikle sinir geçiriyorum

Evet izin vermez,pantolon bile giydirmiyor,spor ayakkabı da o yüzden giydirmezler
Merak ettim nerelisiniz ? Hep birlikte yaşiyorsunuz, ayakkabınin dışı icin icini umursamayip giyiyorsunuz. Doktora gidip ayakkabi çikacaksa bunu giyerken görmediniz mi? Giymişken pantolonunu da giyseydiniz hazir kayınvalide yokken .

Merak ettim nerelisiniz ? Hep birlikte yaşiyorsunuz, ayakkabınin dışı icin icini umursamayip giyiyorsunuz. Doktora gidip ayakkabi çikacaksa bunu giyerken görmediniz mi? Giymişken pantolonunu da giyseydiniz hazir kayınvalide yokken .
Moskova’da yaşıyorum,pantolonum 20 yaşımdan olmadı :(

Yok kaynana ne derse o olur aksi halde kıyamet kopar oğluna kocasına herkese söyler
Zor olmuyormu böyle birine bağlı yaşamak?Aileniz nasıl müsade ediyor?Sanki 10 yasında cocuk gibisiniz.Benim 7 yaşında oğlum bile beğenmediğini yemez giymez.Sakın cocuk falan yapmayın yazık günah birilerine bağlı yaşarken onuda ziyan etmeyin.Sizde en kısa zamanda silkelenip kendinize gelin bu hayat böyle geçmez

Kimya ve biyoloji öğretmeni
Aylardır kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var köşesini üye olmadan takipteydim. Boşanma sürecimde çok desteğini gördüm.

Burda bir kaç fake konuya denk gelmiştim. Ve bununda fake olduğunu düşünüyorum. Gece gece gülmüş olduk :KK54:

Zor olmuyormu böyle birine bağlı yaşamak?Aileniz nasıl müsade ediyor?Sanki 10 yasında cocuk gibisiniz.Benim 7 yaşında oğlum bile beğenmediğini yemek giymez.Sakın cocuk falan yapmayın yazık günah birilerine bağlı yaşarken onuda ziyan etmeyin.Sizde en kısa zamanda silkelenip kendinize gelin bu hayat böyle geçmez
Evimiz geçen yıl mayısta alındı hala tadilat bitmiyorki...😡çocuğum da var 2 tane hem de

Aylardır kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var köşesini üye olmadan takipteydim. Boşanma sürecimde çok desteğini gördüm.

Burda bir kaç fake konuya denk gelmiştim. Ve bununda fake olduğunu düşünüyorum. Gece gece gülmüş olduk :KK54:
Yalansa başınıza gelsin

Benim fake hesap teorime uyuyor, fake olduğu ima edildiğinde anlamamış gibi yapmak başlıca delil.

İkinci delil de konuda kullanilan etiketler.
Neye inanmak istiyorsanız ona inanın,yalansa başınıza gelsin

Back