• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elticikle sinir geçiriyorum

Selam herkese arkadaşlar!benim şöyle bir sorunum var ,kaynanadan çok çekmiş biriyim 6 yıllık evliyim.kaynana memlekete gitmiş ben elticiğimle kalmışım,önceleri çok severdim sonra hiç sevmedim 20 yaşta,ben 26.neyse,ben doktora gidecektim metroyla,bunun spor ayakkabılarını aldım ,güzel de giyindim,ebe dönünce bunun kendini şöyle garip davrandığını gördüm ,soru sorunca kırık cevaplar verirdi o gece hep böyle davrandı onunla kavga ettim,dedim seninle en iyisi konuşmamak!dedi konuşma.neyse hep beni sinirlendirmek modunda beni görünce kapıları çırpar,ya çatalları saygısızca atar,böyle sinirbozucu hareketler eder.nasıl yapayım acaba umursamayım?
Madem eltini sonradan sevmemeye başladın neden spor ayakkabılarını istedin anlamadım?
Bu hareketleri de 5 yaşındaki çocuklar bile yapmıyordur...

Sevmedigin birinin ayakkabılarına niye çöktün

Ayakkabınız mı yok niye giyiyorsunuz başkasının ayakkabısını.
Kadının ayakkabısını hiç etmişsiniz kızar tabi.

Nerden bilelim Türk olmadığınızı? Konuya yazın o halde yazım hatam olabilir dili iyi bilmiyorum diye. Yazdıklarınızdan bişey anlaşılmıyor, anlaşıldığı kadarı da komik çoluk çocuk işler
Türk değilmiş ama "elticik" demeyi öğrenmiş😂

Anladığım kadarıyla eltinin ayakkabısını giymek istediniz, o da vermek istemedi ama kırmamak için verdi. Sonradan tribini yaptı. İkiniz de hatalısınız. Siz ayakkabısını giymekle, o da baştan hayır dememekle. Başkasının ayakkabısı giyilmez, tarağı, makyaj malzemeleri kullanılmaz.

Söylemek ile izin almak aynı şey değil.Aldiktan sonra söylemenin ne manası var,izinsiz almışsınız işte.O da haklı olarak kendince tepki göstermii
Türkçenizden anladığım kadarıyla ayakkabılarını izinsiz giydiniz diye sinirlenmiş, çatal atmış. Haklı. Çok haklı.
İzin aldım sonra giyindim ayakkabı da ne ayakkabı ,doktor ayakkabılarımı çıkarmamı söyledi utancımdan çıkaramadım

Ayakkabınız mı yok niye giyiyorsunuz başkasının ayakkabısını.
Kadının ayakkabısını hiç etmişsiniz kızar tabi.
O zaten bir hiçti.doktor çıkar dedi ayakkabıları,ben utancımdan çıkartamadım

Anladığım kadarıyla eltinin ayakkabısını giymek istediniz, o da vermek istemedi ama kırmamak için verdi. Sonradan tribini yaptı. İkiniz de hatalısınız. Siz ayakkabısını giymekle, o da baştan hayır dememekle. Başkasının ayakkabısı giyilmez, tarağı, makyaj malzemeleri kullanılmaz.
Hayır,konu ayakkabılar değildi,güzel giyinmiştim bunun sanki hoşuna gitmedi

Back