- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem eltini sonradan sevmemeye başladın neden spor ayakkabılarını istedin anlamadım?Selam herkese arkadaşlar!benim şöyle bir sorunum var ,kaynanadan çok çekmiş biriyim 6 yıllık evliyim.kaynana memlekete gitmiş ben elticiğimle kalmışım,önceleri çok severdim sonra hiç sevmedim 20 yaşta,ben 26.neyse,ben doktora gidecektim metroyla,bunun spor ayakkabılarını aldım ,güzel de giyindim,ebe dönünce bunun kendini şöyle garip davrandığını gördüm ,soru sorunca kırık cevaplar verirdi o gece hep böyle davrandı onunla kavga ettim,dedim seninle en iyisi konuşmamak!dedi konuşma.neyse hep beni sinirlendirmek modunda beni görünce kapıları çırpar,ya çatalları saygısızca atar,böyle sinirbozucu hareketler eder.nasıl yapayım acaba umursamayım?
Bihter neyi itiraf edicek Firdevs Hanım? Behlülle ilgisi var? Aklıma bu replik geldi offaynı evde mi yaşıyorsunuz anlamadım.. sormadan spor ayakkabılarını mı aldınız? güzel giyinmiş olmanızla konunun ne alakası var?
Söylemek ile izin almak aynı şey değil.Aldiktan sonra söylemenin ne manası var,izinsiz almışsınız işte.O da haklı olarak kendince tepki göstermişHayır söyledim
Türk değilmiş ama "elticik" demeyi öğrenmişNerden bilelim Türk olmadığınızı? Konuya yazın o halde yazım hatam olabilir dili iyi bilmiyorum diye. Yazdıklarınızdan bişey anlaşılmıyor, anlaşıldığı kadarı da komik çoluk çocuk işler
cımbızla laf alıyoruz ayol bugun konu açanların ağzındanBihter neyi itiraf edicek Firdevs Hanım? Behlülle ilgisi var? Aklıma bu replik geldi off
Söylemek ile izin almak aynı şey değil.Aldiktan sonra söylemenin ne manası var,izinsiz almışsınız işte.O da haklı olarak kendince tepki göstermii
İzin aldım sonra giyindim ayakkabı da ne ayakkabı ,doktor ayakkabılarımı çıkarmamı söyledi utancımdan çıkaramadımTürkçenizden anladığım kadarıyla ayakkabılarını izinsiz giydiniz diye sinirlenmiş, çatal atmış. Haklı. Çok haklı.
Ne hareketi ya?Madem eltini sonradan sevmemeye başladın neden spor ayakkabılarını istedin anlamadım?
Bu hareketleri de 5 yaşındaki çocuklar bile yapmıyordur...
O zaten bir hiçti.doktor çıkar dedi ayakkabıları,ben utancımdan çıkartamadımAyakkabınız mı yok niye giyiyorsunuz başkasının ayakkabısını.
Kadının ayakkabısını hiç etmişsiniz kızar tabi.
Hadi git biTürk değilmiş ama "elticik" demeyi öğrenmiş
Eee akıllardaki tek soru niye giydiniz o zaman?O zaten bir hiçti.doktor çıkar dedi ayakkabıları,ben utancımdan çıkartamadım
Gitmem eltini çekiştireceğiz beraber.Hadi git bi
Hayır,konu ayakkabılar değildi,güzel giyinmiştim bunun sanki hoşuna gitmediAnladığım kadarıyla eltinin ayakkabısını giymek istediniz, o da vermek istemedi ama kırmamak için verdi. Sonradan tribini yaptı. İkiniz de hatalısınız. Siz ayakkabısını giymekle, o da baştan hayır dememekle. Başkasının ayakkabısı giyilmez, tarağı, makyaj malzemeleri kullanılmaz.
Çorabınız mı delikti ki?O zaten bir hiçti.doktor çıkar dedi ayakkabıları,ben utancımdan çıkartamadım
Benim giydiklerimle uyuşuyordu diyeEee akıllardaki tek soru niye giydiniz o zaman?
Ayakkabının içi berbattıÇorabınız mı delikti ki?