- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi dunyam esinim
Ben uc yillik evliyim bide nisanli eltim var dugun olacak kaynanam ayrim yapiyor ve benden herseyi gizliyor altin alacaklar haber etmiyo aldiktan sonra duyuyoruz gelinlik aliyorlar sonra esya aliyorlar sonra duyoruz ayni mahallede oturuyoruz bemden herseyi sakliyorlar neden aceba ben ne yapıcam cok uzuluyorum bı akil vérin bana
Ben uc yillik evliyim bide nisanli eltim var dugun olacak kaynanam ayrim yapiyor ve benden herseyi gizliyor altin alacaklar haber etmiyo aldiktan sonra duyuyoruz gelinlik aliyorlar sonra esya aliyorlar sonra duyoruz ayni mahallede oturuyoruz bemden herseyi sakliyorlar neden aceba ben ne yapıcam cok uzuluyorum bı akil vérin bana
Kıskançlık yapacağınızı, dolayısıyla tatsızlık çıkacağını düşündükleri için gizliyorlardır sizden.
Canım aynılarını yaşadım sıkma canını ilk yaşayan sen değilsin.Hiç birşeyine çağırılmadım muhtemelen karışırız ya da aldıklarından bizde isteriz diye mi bilmem hala çözemedim.Ama bildiğim bişey var mesafeli ol derim.Haber ıstemıyorum hani biz aileyizya bı il yani baskasi gibi gormeleri bemi uzuyor ben gitmek ıstemıyorum zaten ama ne biliyim bizde sunu aldik yaa kiz isteme olayimi bıle sakladilar sadece bı gun once gidicez dediler nisan yapilacak yarin yedide kiz evinde olun diyorlar normal mi sizce
Yanlis anlamisiniz kaynanam kiymetli degil sorun bir araya geldikmi kaynanamda gorumcemde kizi benden uzaklastiriyorlar nasil diceksin benimle araya mesafe koymalar kizla gorumcemi hadi siz gidin odada oturun démêler ben neyim burda essek basimiyim eltimle ayni yastayiz gorumcem bizden iki yas buyuk yani bende onlarla yasitim ama gorumcem cıdden gorumcelik yapiyoSeni ilgilendirdigini dusunmuyorlardir. Bence de sana rapor vermelerine gerek yok.
Aile derken, demek onlar bu derece yakin hissetmiyorlar seni.
Gorumce ve yeni eltinin kaynananla arani actiklarini dusunmen komik geldi. Allah askina kayinvalidene cok mu kiymet veriyordun, cok mu araniz superdi? Araya elti kiskancligi girince kayinvalide bile kiymete biniyor ya, komik cidden. :)
Bütün bunların mutlaka bir sebebi vardır. Bir de onlara sorsak ne derlerdi acaba...:)Yanlis anlamisiniz kaynanam kiymetli degil sorun bir araya geldikmi kaynanamda gorumcemde kizi benden uzaklastiriyorlar nasil diceksin benimle araya mesafe koymalar kizla gorumcemi hadi siz gidin odada oturun démêler ben neyim burda essek basimiyim eltimle ayni yastayiz gorumcem bizden iki yas buyuk yani bende onlarla yasitim ama gorumcem cıdden gorumcelik yapiyo