elti ve kaynana

Bazı arkadaşlar haber vermek zorunda değiller yazmışlar da bundan öncesi de önemli.
Yani bundan önce her şeylerini sizinle paylaşırlar mıydı?
Aranızdan su geçmiyor muydu?
Birden sadece alış-veriş zamanlarında size ne aldıklarını mı söylememeye başladılar?

Eğer öyleyse sana aldıklarından daha fazlasını alıyorlardır ve senin kıskanıp üzülmeni istemiyor olabilirler.

Kıskançlık yapacağınızı, dolayısıyla tatsızlık çıkacağını düşündükleri için gizliyorlardır sizden.

Ne kadar ayip birsey neden kiskansin ki ?

Benimde iki eltim var ve herseyimizi birbirimizle paylasiriz ben ortanci gelinim büyük eltime bir sorunumuz oldugunda danisiriz biride nisanli o da hep herseyini paylasir bizimle konu sahibi sadece aileyiz neden onuda dahil etmemisler diye iclenmis

Bence bosuna SIKMA CANINI belki vardir bir bildikleri nasil olsa cikar sonunda nedeni

Yaaa bızım birseyimiz olsa biz aileIz oluyor ama onlarà gelince agizlarini acmiyorlar evet kaynanam bana hıc bisey yapmadi benide kendi istedi zorla evlenmedim yani bide BoYle olaylarolmadan iyiyiydi ama yeni gelinle kaynanam ve bekar yirmi uc yasinda gorumcem aramiza giriyor yani benden uzaklastiriYorlar

arkadasin derdi el yerine konulmasi ve disaridaki insanlardan herşeyi öğrenmesi bence sana hak veriyorum ama bos ver huzurunu boyle şeyler için bozma

esinim, post: 39969881, member: 647105"]Yaaa bızım birseyimiz olsa biz aileIz oluyor ama onlarà gelince agizlarini acmiyorlar evet kaynanam bana hıc bisey yapmadi benide kendi istedi zorla evlenmedim yani bide BoYle olaylarolmadan iyiyiydi ama yeni gelinle kaynanam ve bekar yirmi uc yasinda gorumcem aramiza giriyor yani benden uzaklastiriYorlar[/QUOTE]
insanin en cok caninisıkan durumda bu ama üzgünümk kendini ona; herşeyi 4/4 luk yapacaklar konusuna hazirla canim bende 1 sene önce senin yasadigin şeylerin aynisini yasadim

Canım aynılarını yaşadım sıkma canını ilk yaşayan sen değilsin.Hiç birşeyine çağırılmadım muhtemelen karışırız ya da aldıklarından bizde isteriz diye mi bilmem hala çözemedim.Ama bildiğim bişey var mesafeli ol derim.

Eger nisani dugunu son anda soyledilerse ayıp etmisler ama alisverisi neden soylesinler ki bana gorgusuzluk gibi gelir her gun arayip sunu aldik bunu aldik demeleri.
Benim evime ne aldigimdan kayinvalidemin bile haberi yoktu. Arar ne yaptiniz diye sorardi, biz hallediyoruz sen bosver derdim. Degil ki eltime anlaticam

Gizlemek degilki bu , Yani anlamadigim sey sana neden haber versinler ?
Her carsi alisverisine sendemi gideceksin yoksa ?
Ne gerek neden bukadar isteklisin anliyamadim..

Rapor vermesi gerekmiyor bence, ayrıca hani sen bir daha bu siteye girmeyecek yazmayacaktın? Sırf eski sevgilini unutmak inat için evlendiğin adamın ailesinin yaptıkları seni ilgilendirmez bence dimi, hatta takmamalısın bile.

Seni ilgilendirdigini dusunmuyorlardir. Bence de sana rapor vermelerine gerek yok.
Aile derken, demek onlar bu derece yakin hissetmiyorlar seni.
Gorumce ve yeni eltinin kaynananla arani actiklarini dusunmen komik geldi. Allah askina kayinvalidene cok mu kiymet veriyordun, cok mu araniz superdi? Araya elti kiskancligi girince kayinvalide bile kiymete biniyor ya, komik cidden. :)

üzülmenize gerek yok. her gittikleri yeri size rapor edemezler. madem evlisiniz nişan telaşını bilirsiniz.bırakın rahat rahat yapsınlar alışverişlerini..sonuçta eltisiniz..

Yanlis anlamisiniz kaynanam kiymetli degil sorun bir araya geldikmi kaynanamda gorumcemde kizi benden uzaklastiriyorlar nasil diceksin benimle araya mesafe koymalar kizla gorumcemi hadi siz gidin odada oturun démêler ben neyim burda essek basimiyim eltimle ayni yastayiz gorumcem bizden iki yas buyuk yani bende onlarla yasitim ama gorumcem cıdden gorumcelik yapiyo

Ben gelinlik alirken kv 'nin haberi yoktu

Eltim yok, olsa da hayatta islerime karismasini, haber almasini , takip etmesini, beninle gelmesini istemezdim

Bütün bunların mutlaka bir sebebi vardır. Bir de onlara sorsak ne derlerdi acaba...:)

belki aranızda kıskançlık olmasın diye yapıyorlardı bu şekil çünkü şu şekilde söylim benim arkadaşımın nişan alışverişine eltiside geldi ve kavga çıktı siz yaparsınız demiyorum ama oluyor işte

Gayet acik bence,sana yaptiginin fazlasini yapiyor yeni geline,sende gorup niye bana eksik oldu,yada niye onunki daha iyi okdu diye dusunme,araya fesatlik girmesin diye,gizliden yapmaya calisiyor sevgili kaynanan.

Bence eltinize değilde kayınvalidenize falan sorabilirsiniz bunu şahsen bizde düğün ev hazırlığı yapıyoruz eşyasından tut düğün işlerine hep aldık ettik yaptık kimseye ne sorduk ne söyledik gelinliği de bittiğinde düğünde görürsünüz diyeceğim herkesin ortak olmasına görmesine gerek yok ki daha anlamlı aylarca eşyaları gelinliği düğünü falan konuşup gösterirsek bir süprizi farkı olmaz ki ben çeyiz serilirken eşyalarımın görünmesini istiyorum mesela önceden arkadaşlarıma bile net göstermedim nadir denk geldilerse yani bu kayınvalideye ya da eltiye yapılan birşey değil bana göre çiftler arasında kalmalı görmek isteyen ev serildiğinde düğün olduğunda görecek zaten Baştan samimiyet oluşmadı mı oluşmuyor bunun için kendinizi üzmeyin mesafe hep iyidir daha az sorun çıkar aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…