- 23 Aralık 2014
- 128
- 18
-
- Konu Sahibi dunyam esinim
Canım ya napcan sen onları sana haber vermeleri gerekmezki bende eltimden sonra evlendim bi düğünüme geldi sağolsun hiç karışmadı takma bunları kafana sen evlenirken yanlızdın bırak oda yalnız olsun üzme canınıBen uc yillik evliyim bide nisanli eltim var dugun olacak kaynanam ayrim yapiyor ve benden herseyi gizliyor altin alacaklar haber etmiyo aldiktan sonra duyuyoruz gelinlik aliyorlar sonra esya aliyorlar sonra duyoruz ayni mahallede oturuyoruz bemden herseyi sakliyorlar neden aceba ben ne yapıcam cok uzuluyorum bı akil vérin bana
tabıkı degil cnm sen de o ailedensin onlar istesin istemesin kaynananı onların akrabalarının yanında boz ki anlasın halaları olur yengeleri olur özellikle eltisi varsa istemez eltisinin sırrını bilmesini cünkü de bizede dün haber verdiler el gibi de anlasınHaber ıstemıyorum hani biz aileyizya bı il yani baskasi gibi gormeleri bemi uzuyor ben gitmek ıstemıyorum zaten ama ne biliyim bizde sunu aldik yaa kiz isteme olayimi bıle sakladilar sadece bı gun once gidicez dediler nisan yapilacak yarin yedide kiz evinde olun diyorlar normal mi sizce
Aileden biri oldugunuz icin saklamalari yanlış sonradan duyuncada insanda nişan düğün hevesi kalmaz yabanci degilsinizki ayip etmislerHaber ıstemıyorum hani biz aileyizya bı il yani baskasi gibi gormeleri bemi uzuyor ben gitmek ıstemıyorum zaten ama ne biliyim bizde sunu aldik yaa kiz isteme olayimi bıle sakladilar sadece bı gun once gidicez dediler nisan yapilacak yarin yedide kiz evinde olun diyorlar normal mi sizce
Ona alicaklari şeyleri sana söylemeleri gerekmiyor kiBen uc yillik evliyim bide nisanli eltim var dugun olacak kaynanam ayrim yapiyor ve benden herseyi gizliyor altin alacaklar haber etmiyo aldiktan sonra duyuyoruz gelinlik aliyorlar sonra esya aliyorlar sonra duyoruz ayni mahallede oturuyoruz bemden herseyi sakliyorlar neden aceba ben ne yapıcam cok uzuluyorum bı akil vérin bana
Haber ıstemıyorum hani biz aileyizya bı il yani baskasi gibi gormeleri bemi uzuyor ben gitmek ıstemıyorum zaten ama ne biliyim bizde sunu aldik yaa kiz isteme olayimi bıle sakladilar sadece bı gun once gidicez dediler nisan yapilacak yarin yedide kiz evinde olun diyorlar normal mi sizce