elti ve kaynana

dunyam esinim

ASKKK......
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
128
18
Ben uc yillik evliyim bide nisanli eltim var dugun olacak kaynanam ayrim yapiyor ve benden herseyi gizliyor altin alacaklar haber etmiyo aldiktan sonra duyuyoruz gelinlik aliyorlar sonra esya aliyorlar sonra duyoruz ayni mahallede oturuyoruz bemden herseyi sakliyorlar neden aceba ben ne yapıcam cok uzuluyorum bı akil vérin bana

Sizden sakladıklarına emin misiniz? Yeni gelinin alışverişinde sizin ne işiniz var, merak ediyorsanız topluca yapıyolarsa bu alışverişlerini ben de geleyim deyin gidin o zaman. Ama altın gelinlik ve eşya almalarında bir sorun yok. Olması gereken şeyler bunlar, üzülme sebebiniz tam olarak ne, size alınmamış olması mı?

İyide tatlım niye sana haber versinler ki. Tam olarak ne tür bir beklentidesin anlayamadım ama şimdiden kendini bu kadar doldurma. Ayrım yapılıyo falan filan. Ayrıca sen ister miydin senin düğün hazırlıklarının her bir adımında eltinin olmasını? Gereksiz şeyler bunlar. Kafa yorulacak işler değil.

Kıskançlık yapacağınızı, dolayısıyla tatsızlık çıkacağını düşündükleri için gizliyorlardır sizden.

Son düzenleme:
Haber ıstemıyorum hani biz aileyizya bı il yani baskasi gibi gormeleri bemi uzuyor ben gitmek ıstemıyorum zaten ama ne biliyim bizde sunu aldik yaa kiz isteme olayimi bıle sakladilar sadece bı gun once gidicez dediler nisan yapilacak yarin yedide kiz evinde olun diyorlar normal mi sizce

Canım ya napcan sen onları sana haber vermeleri gerekmezki bende eltimden sonra evlendim bi düğünüme geldi sağolsun hiç karışmadı takma bunları kafana sen evlenirken yanlızdın bırak oda yalnız olsun üzme canını

ya kızlar sizde amma sosyetiksiniz bee
kaynanada eltide görücede böyle bisey oldugunda haber vermek zorumda bu kadar basiıt yok öyle elti uzak cok rahat bende görücem bakalım ne aldınız ne verdiniz

tabıkı degil cnm sen de o ailedensin onlar istesin istemesin kaynananı onların akrabalarının yanında boz ki anlasın halaları olur yengeleri olur özellikle eltisi varsa istemez eltisinin sırrını bilmesini cünkü de bizede dün haber verdiler el gibi de anlasın

Aileden biri oldugunuz icin saklamalari yanlış sonradan duyuncada insanda nişan düğün hevesi kalmaz yabanci degilsinizki ayip etmisler

Ona alicaklari şeyleri sana söylemeleri gerekmiyor ki

Canım benimde nişanlı eltim var ve aynı durumu yaşıyor gibiyim. Hatta k.valide arsa falan satıyo bende düşünüyorum bana yapmadıklarını ona yapıcak diye. Ama umrumda mı hayır. Keşke de yapsa..Takipteyim yaparsa bana bişey olmaz. Kendi kaybeder öyle bir mesafe koyarım ki o kuzey ben güney kutbu olurum. Boşver sende öyle yap kendileri kaybeder anan baban değil ki karalar bağlıyasın banane de geç git.. Yeni gelininle mutluluklar dersin..İşi düşünce kıymetli gelinine git dersin.

Benim 3 eltim vardi. Hicbir seylerimi ruhlari duymadi. Kaynanam bile duymafi gerci gelinligimi Kinaligimi mobilyalarimi. Hepsini biz hallettik. Ceyiz serilirken mobilyalara gelip baktilar. dugunde de kinalik ve gelinligimi gorduler.
SIZE niye haber vereceklerini ben de anlamadim. Herkesin kendi hayatı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…