-
- Konu Sahibi dunyam esinim
Haber ıstemıyorum hani biz aileyizya bı il yani baskasi gibi gormeleri bemi uzuyor ben gitmek ıstemıyorum zaten ama ne biliyim bizde sunu aldik yaa kiz isteme olayimi bıle sakladilar sadece bı gun once gidicez dediler nisan yapilacak yarin yedide kiz evinde olun diyorlar normal mi sizce
Daha hbaer vermeden bu kadar takıyorsan,haber versler neler olur bilemedim.Ben uc yillik evliyim bide nisanli eltim var dugun olacak kaynanam ayrim yapiyor ve benden herseyi gizliyor altin alacaklar haber etmiyo aldiktan sonra duyuyoruz gelinlik aliyorlar sonra esya aliyorlar sonra duyoruz ayni mahallede oturuyoruz bemden herseyi sakliyorlar neden aceba ben ne yapıcam cok uzuluyorum bı akil vérin bana
Haber ıstemıyorum hani biz aileyizya bı il yani baskasi gibi gormeleri bemi uzuyor ben gitmek ıstemıyorum zaten ama ne biliyim bizde sunu aldik yaa kiz isteme olayimi bıle sakladilar sadece bı gun once gidicez dediler nisan yapilacak yarin yedide kiz evinde olun diyorlar normal mi sizce
ne kadar uzak olsalar o kadar iiiii !!!!Ben uc yillik evliyim bide nisanli eltim var dugun olacak kaynanam ayrim yapiyor ve benden herseyi gizliyor altin alacaklar haber etmiyo aldiktan sonra duyuyoruz gelinlik aliyorlar sonra esya aliyorlar sonra duyoruz ayni mahallede oturuyoruz bemden herseyi sakliyorlar neden aceba ben ne yapıcam cok uzuluyorum bı akil vérin bana