elti ve kaynana

Haber ıstemıyorum hani biz aileyizya bı il yani baskasi gibi gormeleri bemi uzuyor ben gitmek ıstemıyorum zaten ama ne biliyim bizde sunu aldik yaa kiz isteme olayimi bıle sakladilar sadece bı gun once gidicez dediler nisan yapilacak yarin yedide kiz evinde olun diyorlar normal mi sizce

Sizde ona göre davranın. Belki kız tarafı istemeye az kişi gelsin dedi, nerede biliyorsunuz? Siz evlenmişsiniz artık bırakın geride kalanlar neyi nasıl yapmak istiyorlarsa yapsınlar. Karışmayın. Gelinliğini almışlar size haber vermemişler. Eee ne var bunda? Altın alacaklarmış, siz mi ödeyeceksiniz ücretini? Ya da siz mi beğeneceksiniz modelini? Herşeye bu kadar dahil olmaya çalışmayın, sonra eltiden boş yere uzak dur demezler.

Size ne yani geline ne aldıklarından. Altın alırken neden seni götürmek zorundalar ya da gelinlik alırken ben şehsen eltimi istemem yanımda. Hadi altın almaya gidiyoruz gel, gelinlik almaya gidiyoruz gel neden yani siz mi seçeceksiniz, kız seçecek. Fazla alırlarsa onların işi siz eşinizle mutluysanız ona fazla bana az yapıldı demezsiniz hem zaten boynunda kolunda göreceksiniz anlarsınız az mı çok mu yapıldı. Benim eltim yurt dşından kaynım orada ve orada evlendi buraya geldiler yemek oldu kaynanam ona da takılar almıştır vermiştir hiç merak etmedim çağırmadı da verirken bende ne yaptı ne verdi bilmiyorum merak da etmiyorum banane yani evet hep ben yanındayım kız gelemiyor bile oralardan ama bana azverdi ona çok verdi hiç ilgilenmiyorum eşimle ilişkime bakarım ben.

Konularınıza baktım da iki ayda dünyanın konusunu açmışsınız kaynananızla ilgili. Doğumgünü kutlanmasını bile istememişsiniz, hediye almak içinizden gelmemiş, kağıt üzerinde d.günü gerçek d.günü değil diye ayrıca daha 2 ay önce başka sevgilinizin olduğunu ona inat 1 ay içinde kuzeninizle evlendiğinizi ve mutlu olmadığnızı söylemişsiniz. Kaynanan da zaten onlara yakın davranmıyorsun, gelip gitmek istemiyorsun, soğuksun diye haber vermek istememiş olabilir.

Ben uc yillik evliyim bide nisanli eltim var dugun olacak kaynanam ayrim yapiyor ve benden herseyi gizliyor altin alacaklar haber etmiyo aldiktan sonra duyuyoruz gelinlik aliyorlar sonra esya aliyorlar sonra duyoruz ayni mahallede oturuyoruz bemden herseyi sakliyorlar neden aceba ben ne yapıcam cok uzuluyorum bı akil vérin bana
Daha hbaer vermeden bu kadar takıyorsan,haber versler neler olur bilemedim.

Boşver haber vermediler iler de haber verdik gelmedi diyemez ler sen dersin haberimiz olsaydi yardim ederdik diye senin söz hakkin olur belki kv eltinle seni yüz göz etmemek için demiyor dur düğün alis verisi bu kivilcimdan yangin cikar

bude yeni moda oldu eski konulara bakıp kendince tatmin olmak
ne oldu yani kızın eski konularını yüzüne vurdunuz iyimi oldu
insaff biraz bee

Haber ıstemıyorum hani biz aileyizya bı il yani baskasi gibi gormeleri bemi uzuyor ben gitmek ıstemıyorum zaten ama ne biliyim bizde sunu aldik yaa kiz isteme olayimi bıle sakladilar sadece bı gun once gidicez dediler nisan yapilacak yarin yedide kiz evinde olun diyorlar normal mi sizce

ne güzel işte
herşeyden uzak olman daha iyi
en azından kafan agrımaz boşver
eşin dert ediyormu

Ben uc yillik evliyim bide nisanli eltim var dugun olacak kaynanam ayrim yapiyor ve benden herseyi gizliyor altin alacaklar haber etmiyo aldiktan sonra duyuyoruz gelinlik aliyorlar sonra esya aliyorlar sonra duyoruz ayni mahallede oturuyoruz bemden herseyi sakliyorlar neden aceba ben ne yapıcam cok uzuluyorum bı akil vérin bana
ne kadar uzak olsalar o kadar iiiii !!!!

Ahh ahh bende aynı şeyleri yaşıyorum ilk başta üzülüyorum ama şuan hiç umrunda değil benden ilk başta 10 bin istediler kaynimi evlendirmek için ama bu yaptıkları ile oğluda ona para vermez bende bu yüzden rahatım

X