Haklısın.İllaki bir yerlerde rast geliniyor hayır rastlamasak da annesi devamlı laf taşıyor eşime ister istemez kullağıma geliyor ne kadar takmıyorum desem de yine insanın sinir ayarları bozuluyor.yok say...bu karakterde insanlar için yok sayılmak en büyük cevaptır. kudursun...ciddiye alma hiç. sen de çok kafa yoruyor gibisin boşver takip etme. kayın kim elti kim allah aşkına ya...ben benimkileri yılda 3 4 kere görüyorum toplasan, fazla bile. herkes kendi hayatına baksın.
o zaman eşin kendini törpülesin biraz. laf taşıma huyu olan erkek de çok itici ya. eşine boiver ilgilenme hayatım biz kendimize bakalım, kimsenin huyunu değiştiremeyiz. bana anlatma de.Haklısın.İllaki bir yerlerde rast geliniyor hayır rastlamasak da annesi devamlı laf taşıyor eşime ister istemez kullağıma geliyor ne kadar takmıyorum desem de yine insanın sinir ayarları bozuluyor.
Bu tarz insaları desteklediğinize göre sizde aynı tipsizniz demektir.Çevrenizdekilere sabırlar diliyorum :)Sizi bilmem ama onlar sizinle nasil basedebilir bunu dusunmek lazim. kendilerine kolayliklar diliyorum.
ah ahh keşke ben dedikodu yapıyor olsam sadece :)Bukadar ayrıntıya takılmak sizi yormuyormu ? Eşiniz size gelip annemin yanında soğuk mu duyuyor dedi yani eşinizle eltinizin dedikodusunu mu yaptinizBence onlar sizi bukadar kafaya takmiyordur sizde takmayın anı yaşayın kimseyle ilginlenmeyin kim ne kadar başarılı kim iyi kim kötü herkes kendine