Elti Vakası Ve Kurban Meselesi..

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
31
Eltimle ilgili olan mevzuda fikirlerinize ihtiyacım var. gecen sene eltim ve görümcemle ipler kopmuştu ( anlatmıştım diğer konularımda.. ) görümcem okullar kapanınca geldi 3 ay burda kendisi kp evinde kalıyor
bir gün akşam evime geldi benden ve eşimden özür diledi.. bir özür herşeyi değiştirdimi hayır.. ama seslenmedim su an mesefeli olarak görüşüyoruz buz gibiyim hala engellidr sosyal medyada felan.. eşim ve yavrum için yaptım bunu .. kv ist. eltimin cocuguna bakıor ( normalde bizim yaşadıgımız şehirde oturuyorlar sadece cocuga bakmak için gitti ) ve süprizz =) haftaya elticim ve kaynım geliyor dolayısı ile kv de geliyor kurbanı elticim burda gecirecek eltimden eşimde bende SEVMİYORUZ eşim ne oldugunu biliyor .. eltim zamannda eşimin ailesine ypamadıgını bırakmamış ama şimdi iyi olan o kötü olan benim olsun ben bu halimden cok memnunum ohh mis :dondurma::dondurma: eltim en son bana iftira attı.. kendi yaptıklarını söylediklerini benm üzerime attı ben :KK57::KK57: utanmadan eşime yavşaklık yapıp beni kötülemiş birde .. eşim herşeyi bilyor bu mevzuların ayrıntılarına inmeyeceğim asıl soruna geliyorum bundan önceki konumda eşimn iş için ist. gittiğini ve kalacak kimsemin olmadını dile getirmiştim son çare görümcemdi.. neyse eşim sınavı gecememiş ne yazıkki =( bugun sabah geldi haftaya yine gidecek 4 gece kv geleceği için onunla kalacagım..
Ha şunuda söyleyim kv kp olan biten herşeyi biliyorlar lakin kimseye birşey demezler ne bana ne onlara 3 maymun oynuolar anlıcanız :mapus: eltimle aramızda ayrımcılık var mı onuda bilmiyorum elticim burda olmadı için.
Şimdi haftaya kv benmle kalacak 4 gece. sorun
1. kv bende kalacagı zaman eltim de gelmiş olacak ve öylesine yüzsüz bir insanki evime gelmeye bile kalkabilir.. eltim biraz annesinde birazda kv lerde kalıyor geldikleri zaman..
bende eşime dedm ki; annen gelsin kalsn lakin sen yokken kesinlikle evime getirmesinler ne ablan ne annen ne baban söyle konuş dedim kötü olur dedim
Eşim; sen merak etme getirmezler ben acarım söylerim babama getirmeyin onu kötü olur die dedi..
Ama o kadar yüzsüz bir insan ki eğer evime gelirse direk hangi yüzle geliyorsun utanmadan derim asla görümceme gösterdim hoşlugu ona göstermem :olamaz:
2. ben eşimle bir konuşma yaptm ,bak bu insanın bana yaptılarını biliyorsun bu insan bana huzursuzluk veriyor yüzünü görmeye tahammülüm yok lütfen beni yüz yüze getirme !! eşim tamam merak etme dedi.. tavrm cok net eşiimin karsısnda cok netim sıfır taviz asla vermem..
gelelim kurban mevzusuna bizim kurbanı kp kesiyor eşimin abisinin ve ablasının dahil..
eltim burda olacak kurbanda eşi gidecek çünkü eşinin izni yokmuş kurbana ( markette çalıştığı için )
eltim bana inat bayram günü anasına gitmez.. orda kalır sırf ben gelmeyim die normalde her sene annesiglin orda olur ama bu sene gitmeyeceği bariz belli .. eşime söyledim
Bak kurban günü o orda olursa ben kesinlikle gitmem sen gidersin olmadı kurbanımızı keser gelirsin.
gitmese ona göre bir çözüm bulacagm dedi..
Şimdi merakla bekliyorum ne olacak ne bitecek benm güclü durmam lazm saglam durmam lazm ben bu eltiye karşı ne yapmalıyım
evime gelirse ?
kurbanda gitmezde aynı ortamda olursak ?
not : ( eltimde görümcem pek bir iyiler aralarından su sızmaz fısır fısır konuşmalar gülüşmeler kol kola girmeler tatile gitmeler anaa ama ben cok kötüyümm :halay::halay:
eltimin kişiliği ile ilgili bir kaç birşey söyleyeyim.. cok bencik kıskanc iki aileyi birbirine düşürür beni kötü etmek için herşeyi yaptı kv karsı doldurdu onnu oglu oldu benmde oglum oldu.. benm kızım olacakms onun oglu :KK12::KK12: zihniyete bi bak onun oglu ilk torunmuş o hep gözde miş yerini kimseye vermezmiş :KK14: en son attıgı iftiralar ve eşime yavşaklıgı :işsiz: ne ararsanız var ) ve geldimi asla rahat durmayacak acaip pişkin bir insan beni kücümsemeye evimi kücümsemeye kalktı ben calışmıyordum o zamanlar aldıgımız para ile dalga gecti oho neler neler.
(EVİMDE TEK KALAMADIĞIMI DİĞER KONUMDA BAHSETMİŞTİM KONUYA OKNU DAHİL EDİLMESİN ) ek olarak bir ffikir daha yazmak istiyorum
Esim olmassa kurbani alir gelirim kendi evimizn onunde keseriz sadece bayramlasmaya gideriz dedi bu seferde kv ve kp tavir alacaklar bana karsi
sizce hangisi daha mantıklı ? eşimin kurbanı getirip kendi evimizn önünde kesip sadece bayramlaşmaya mı gitmek ?
yoksa orda mı kesmek ?

Son düzenleme:
Ya o kadar karisik ki giderse gitmezse ohooo
Bence siz bir insani en cok gıcık eden seyi yapin yok sayin onu.
Konusmayin goz goze gelmeyin ayni odada o haric herkesle konusun, gulucukler sacin , esinizle cocugunuzla mutlulugunuzu gorsun ama siz onu gormeyin.

evine alma bence. orda haklısın. ama onun da kurbanı kesiliyor orda olması çok normal. bence gitmelisin ve sakinliğini korumalısın.
evime almam zaten .. ve kv acık acık diyeceiğm gelmesin kötü olr die.. hiç kimse agzını acip birşey diyemez eski lady olsa derlerdi ama şimdi diyemezler herkeze agzının payını veririm
peki krbanda o orda diyelim ki bizde gittik.. haid orda beni sinir ederse laf sokarsa kavga cıkarırsa ne yapmalyım yardımcı olurmusunuz

Eşiniz il dışında olacağı zaman neden yalnız kalamiyorsunuz neden k.valideniz geliyor ben orasını çözemedim

evime almam zaten .. ve kv acık acık diyeceiğm gelmesin kötü olr die.. hiç kimse agzını acip birşey diyemez eski lady olsa derlerdi ama şimdi diyemezler herkeze agzının payını veririm
peki krbanda o orda diyelim ki bizde gittik.. haid orda beni sinir ederse laf sokarsa kavga cıkarırsa ne yapmalyım yardımcı olurmusunuz

salon kadını imajını bozma. bırak kendi çalsın oynasın. sen çocuğunla ilgilen gelen gidenle ilgilen. zaten kurban telaşlı oluyor. o telaşa katıl

Kvniz neden haftaya sizde kaliyor ben onu anlamadim. Bu arada eltiden esinizle beraber nefret etmenizi de anlamsiz buldum. Sevmeyebilirsiniz,hataliysa gorusmezsiniz ama surekli boyle kan davasi modunda yasamak sadece size ve esinize zarar verir.
acıklayım hemen eşim iş için işinde yükselmek için 10 günlüğüne ist gitti dün sınavı vardı ne yazıkki gecemedi bugun sabah geldi.. gecemedi için haftaya malesef yine gidecek ve gecemese işinden olacak bunun için cok üzgünüm =( ben tek kalamıyorum sebebini diğer konumda acıkladm konu konuya dahil olmasın.. o yüzden kv bende kalacak
kv aramda bır sııntı yok o bana karısmaz ben ona kalrıım yani sorn
eşim yokkken eltimin evime gelmeye cürret etmesi
ve krban meselesi. siz olsanız ne yapardınz bana yardımcı olurmsnz

acıklayım hemen eşim iş için işinde yükselmek için 10 günlüğüne ist gitti dün sınavı vardı ne yazıkki gecemedi bugun sabah geldi.. gecemedi için haftaya malesef yine gidecek ve gecemese işinden olacak bunun için cok üzgünüm =( ben tek kalamıyorum sebebini diğer konumda acıkladm konu konuya dahil olmasın.. o yüzden kv bende kalacak
kv aramda bır sııntı yok o bana karısmaz ben ona kalrıım yani sorn
eşim yokkken eltimin evime gelmeye cürret etmesi
ve krban meselesi. siz olsanız ne yapardınz bana yardımcı olurmsnz
Ben olsam evde yalniz kalirim,veya ille kaynanayla kalacaksam da eltim gelmeye kalkarsa musait olmadigimi soylerim eltiye. Kvyi de bastan uyaririm eltiyi getirmemesi konusunda. Kurban meseesine gelince siz de elti de bir baskasinin evinde kesmiyor musunuz kurbani? O noktada ikiniz de misafirsiniz,birbirinizi istememe hakkiniz asla yok. Topluluk icinde birbirinizi gorunce merhaba iyi bayramlar der gecersiniz. Birbirinizi istememek veya orada kavga ederseniz ev sahibine ayip edilmis olur

Okurken dikkat ettim araya bol bol gülücük koymuşsunuz . Ben kötüyüm , ohh mis vs . Ama bana hiç öyle rahat gözükmediniz . Bu kadar zamandan şöyle olursa böyle olursa diye kurmuşsunuz , sizin kurbanınızsa onların da kurbanı . Konuşmayın yüzüne bakmayın ama bu kadar da takmayın bence insanları .

panik atağı vardı önceki konusunda demişti. babasının cesedini kendi bulmuştu küçükken. ee evde bir de bebiş var. bayılsa falan Allah muhafaza

Doğru düzgün açıklama yaptığınız için teşekkürler

bundan önceki konumu okursanız çözebilirsiniz konuya konuyu dahil etmeylim asıl konumla ilgili yardımcı olunmasını istiyorum

Üyelerin bir konusunu anlamak için diğer açtıkları konuları okumanın şart olduğunu bilmiyordum iyi öğrenmiş oldum

Ben olsam evde yalniz kalirim,veya ille kaynanayla kalacaksam da eltim gelmeye kalkarsa musait olmadigimi soylerim eltiye. Kvyi de bastan uyaririm eltiyi getirmemesi konusunda. Kurban meseesine gelince siz de elti de bir baskasinin evinde kesmiyor musunuz kurbani? O noktada ikiniz de misafirsiniz,birbirinizi istememe hakkiniz asla yok. Topluluk icinde birbirinizi gorunce merhaba iyi bayramlar der gecersiniz. Birbirinizi istememek veya orada kavga ederseniz ev sahibine ayip edilmis olur
tesekkür ederim yorumunuz için tek klamıyorum ne yazkki oglumu böle bir riske atamam o yüzden kv ile kalacagm
kv ile aramda sorun yoktur şükür ama işte eltimin gelmeye kalkması herşeyi bozar..
peki herşeye ragmen gelmeye kalkarsa ne yapmalıyım ? nasıl tepki koymalıyım onu evime almalımıyım ?
kurban meselesinde sanrm haklısınız..
ora soncta kp in evi oda misafir bende lakin biz gittimz zaman kurban günü kesinlikle eminim kavga cıkartacak

al bebişini sende kocanla gitsene yavrucum :KK66:
istanbula mı =) ist benm gitme imkanım yok canm calışıyorum
bayram için dediysen ben kurbanda gittim diyelim
eltim kesinlikle orda kavga cıkarır laf atar kıskstr sizce o aman ne yapmalıyım ?
ha bide evime gelirse herşeye ragmen ? evime almalımıyım bu baş belasını

Back
X