- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
eltini senden korumak gerek..
normal şartlar halinde öyle olması gerekiyordu canımı yakanın canını yakardım çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eltini senden korumak gerek..
uzak durmanız bence daha iyi ama su yazınız dikkatimi cekti.annesi dövüyorr demissiniz...annesi hadi hep dövüyor siz neden çocuga düzgünca anlatmadan iktiriyorsunuz...annaesi zaten vuruyor bari siz sıcaklık gösterin çocuklara....
Eltiniz size göre ne kadar hatalıysa şuan siz de benim gözümde hatalı oldunuz,küçük bir çocuğu elinin tersiyle itmek ne oluyor elinizin tersiyle iteceğinize kucağınıza alıp güzelce anlatabilirdiniz bak canım benim burada işim var ama işim bitince ben sana bunda(bilgisayarda) resim açarım oyun açarım çizgi film açarım beraber izleriz demeniz gerekirdi,ve siz de şuan eltinizi küçük gördüğünüzün farkındamısınız eğitimsiz,cahil vs diyerek kusura bakmayın ama birisi benim çocuğumu elinin tersiyle itse bende o eve bir daha adımı mı atmam tamam o an annesi hatalı olabilir çoğuyla ilgilenmesi gerek ama kadının bir anlık dalgınlıgına gelmiştir kadın hem evladını kaybetmiş,hem de hasta olan çocuğu var bu kadın acısıyla mı başa çıksın çocuklarıyla mı ilgilensin hangi birisiyle başa çıksın onun da psikolojisi bozulmuş olabilir.
ınsan kendı yasadıklarını hep,kendını haklı görerek anlatır..normal şartlar halinde öyle olması gerekiyordu canımı yakanın canını yakardım çünkü.
ınsan kendı yasadıklarını hep,kendını haklı görerek anlatır..
şu durumda anlattıkların benı cok ürküttü,cocugu ıtmen ve kadına bezi fırlatman..
onun sana yaptığı elle tutulur hıcbıse yokken,sen dehşet saçıyorsun yazında bıle..
kesınlıkle görusmeyın onunla..
ben çocuğu zaten çok seviyorum koltuğumu tükenmez kalemle karaladı halıya kustu salondaki çekmeceden tabaklarımı kırdı
annesine söylemedim bile bunları ben çocuğu da dövmedim iyice dayakçı yaptınız.
kadının yanındaki sandalyeye hiç suratına bakmadan koydum fırlatmış oldum
o kadar baktığım çocuğu yanlışlıkla bir düşürdüm diye dayakçı oldum sağolun ya
çocuğun yaptıklarını bıde annesine soylemedıgın ıcın övunuyor musun..
canım benım;bak bunları bı kenara yazmışsın,koltugu cızdı,halıya kustu,tabak kırdı..
cocugu dışladığın ıcın bunları es gecıp unutmak yerıne,ıcınde tutmuşsun..
normal ınsan canın sagolsun der,unutur gıder..bu önemlı bısey degıl buraya yazacak kadar..
sevdıgının göstergesı onu dövmüyor oluşun olmamalı..
ıcınde 1 gram sevgı yok senın ne anasına,ne çocuğuna..
nazikçe yanına gidip buyur canım demedim tabiki sinirle yanındaki yere koyup arkamı döndüm.senın yazdığın;
öğlen hastaneye gittim orada bekliyordu tek laf etmeden attım önüne bezi arkamı öndüm geldim.
bu kadın hem eğitimsiz hem cahil hem de çok kıskanç ve ne yazık ki benim eltim.
kendimi anlatmak için yazmıştım onları tanımıyorsunuz çünkü beni.
ne kadar hümanist olduğumu bilemezsiniz.
şimdi burada sevginin göstergesi olarak aldığım hediyelerden kaç saat kucağımda gezdirdiğimden mi bahsetmem gerekiyor
hiç zannetmiyorum. size de teessüf ederim gerçekten nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz müneccim falan olmanız lazım.
Ben sizi anladim.
Ve hakli buldum.
Cocugu ittirmek ( uzaklastirmaya calismak) bazen sadece bir reflekstir bir seye odaklandigimizda.
Yegenim var, delice seviyorum ama onemli bir is yaparken yaklastiginda uzaklastiriyorum ben de.
Cunku odaklanmisim.
Ne kadar abartilmis.
Bence sizi bastan uyarmalarina ragmen amaaan bana ne deyip cekilmemeniz, yardimci olmaya calismaniz ve eltinizin olmayan bir seyi oldu gibi gostermesine ragmen sogukkanliliginizi korumaniz takdire sayan.
Mesafenizi koruyun.
Yardimci olabileceginiz bir yer varsa alttan alta yardim edersiniz dilerseniz ama bence bundan sonra cizgilerinizi cekin.
yazdıkların uzerınden yorum yapıyorum humanıst;mınıkpiranha..
ve son cevabım,gercekten o kadından uzak durman yönünde..
onun canını yaktıkça,sen günaha gırıyorsun..
hadi hoş kal...
la yeter vurmayın konu sahibi öldü 2 küçük çocuğu, 1 minnak yeğeni olan ve neredeyse 18 saat bilg başında çalışan biri olarak yeri geliyor elimle, yeri geliyor kolumla, bacağımla hatta burnumla bile uzaklaştırıyorum çocukları yanımdan.. bazen koluma koala gibi yapışıyorlar hatta bu ne zaman şiddet kategorisine girdi yaw
ilk defa konu sahibini haksız görmedim.. eltinizin yaşadıkları çok acı rabbim düşmanıma vermesin.. ama en ifrit olduğum olay yalan şu hayatta.. sadece haklı çıkıp karşıdakini ezmek için bir olayı büyüteç kullanarak anlatan insanlardan korkarım ben.. konu sahibi nasıl olsa adınız çıkmış onun gözünde, çok da düşmeyin üstüne..
Eltiniz evet buyuk acilar yasamis.teşekkürler sağ duyunuz ve önerileriniz için inanın buradaki insanlar da çocuk konusuna takınca haksız olduğumu düşündüm.
Eltiniz evet buyuk acilar yasamis.
Psikolojisi kaldiramamis olabilir.
Ama bu sorunlari buyutup sikayet etme hatta ve hatta soylemediginiz seyleri soylemis gibi gosterme hakkina sahip oldugu anlamina gelmiyor.
Nice dertli insan var.
Kendi derdine dusmus gozu kimseyi gormuyor.
Kaldi ki 9 aydir iyi niyetinizi anlamis olmaliydi.
Bundan sonrasi icin mutluluklar dilerim.