Cünkü her konuda kendini orsen kızın ailesi ile kendi aileni neden kıyaslıyorsun mesela gerekçen nedir? neyi göstermeye çalışıyorsun burda. hala evlenecek gibi dalga geçer tavırlar neden?kayınvalidenin evinde kalmasından sanane? bunu kaynın yada annesi düşünemiyormu. orası onların evi.... kız sen gelinlik bakarken kendi gelinliği hakkında bilgi veriyor olması,hayallerini anlatıyor olması seni neden kıskandığını düşündürdü sana?
deniz_gunes istersen iyiki konusmada kendimi sana anlatabilirimNiye sildiriyorsun ki konuyu?
Ne oldu?
Soruna gelince biz de diyoruz ki eltinin seni kiskandigini nerden cikardin?
seni kimsenin çekemediği yok bence bunu neden anlaman bu kadar zor. belki ortak şeylerden hoşlanıyorsunuzdur olamaz mı yani. negatif duygularından arın bir an önce.Öyle birsey demedim kesinlikle.. ama ikisinde bir gelin olarak yaptiklarini yanlis buluyorum... istersen beni kimse Seve Sin esimin ailesinde... Ben yeterince sevgiye sahip ve kimsenin sevgisine muhtac degilim ama sanirim düsündüklerimi yeterince dile getiremedim o yüzden silecem bu konuyu ama önce bir soruma cevap istiyorum.. insan cekemedigi insani neden taklit ediyor?
Benim paylasim yaptigimda bir standardim var.. 1000 emoji den kendi sectiklerim... ne tesadüf ki Herzaman benim tarz paylasimlari yapiyormusseni kimsenin çekemediği yok bence bunu neden anlaman bu kadar zor. belki ortak şeylerden hoşlanıyorsunuzdur olamaz mı yani. negatif duygularından arın bir an önce.
Bana yenge demedim beklemiyorum Keske Bende eltimle anlasabilseydimSuraya ben de eltimi yazcam ya. Yaziyim da elti nasil olunur gör.
Eltimi kiz kardesim gibi goruyorum. Her zaman kv,me karsi onun haklarini savunurum. Zira savunulmaya ihtiyaci var. Cok sukur hic oyle kiskancligimiz olmadi. Birbirimize kirici tek kelime dahi etmedik. Sıkı fıkı degiliz ama birbirimizi severiz. Yardimlasiriz. Ondan yaşca buyugum ama ona ablalik taslamaya falan kalkismadim asla . Burda adetmis, buyuk geline kucuk gelin de yenge dermis. O da yenge demek istedi bana ama ben kabul etmedim. Hic gerek yok oyle seylere, ismimle hitap edebilirsin dedim.
ay inanamıyorum ya ..... şakamı bunlar? senin tarzın dünyada tek mi sanıyordun bak ne güzel ikizini bulmuşsun tam ruh eşin. eşsiz ve benzersiz olma gibi takıntıların varsa bilemiycem tabi.sevilmeyen tek gelinin sen olduğunu düşünüyorum.Benim paylasim yaptigimda bir standardim var.. 1000 emoji den kendi sectiklerim... ne tesadüf ki Herzaman benim tarz paylasimlari yapiyormus
yaniliyorsunay inanamıyorum ya ..... şakamı bunlar? senin tarzın dünyada tek mi sanıyordun bak ne güzel ikizini bulmuşsun tam ruh eşin. eşsiz ve benzersiz olma gibi takıntıların varsa bilemiycem tabi.sevilmeyen tek gelinin sen olduğunu düşünüyorum.
hahahha sen nasıl birşeysin pessss! evin hit gelini sensin tamam rahatlaKaynanamin nazi tek Bana geciyorbüyügünün gelip gittigi yok kücügü cahil ve hatalarla dolu.. Iyi git ozaman sevmedigin bir insani ayakabilarinin aynisini Al gec karsisina..
Kendisini kiskandigim tek bir konu varsa yarini görmim ellizan kendimi anlatamadim ne yazikki yada yanlis giris yaptimEltinizi siz kıskanıyormuşsunuz gibi geldi yazdıklarınızı okuyunca.
Kaynanan da bence ikiyüzlü davranıyor o zaman. Hicbir kaynana sevmediği istemediği gelini alttan almaz, kaynın istediği kadar savunsun kaynanan uslu durmaz. Bence sen cok güvenme onun sözlerine de. Sadece kimseye karışma bence sen kötü olursunKaynanamin nazi tek Bana geciyorbüyügünün gelip gittigi yok kücügü cahil ve hatalarla dolu.. Iyi git ozaman sevmedigin bir insani ayakabilarinin aynisini Al gec karsisina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?