Samimi olmak zorunda mısınız? Eşleriniz kardeş diye otomatikman arkadaş akraba olmuyorsunuz. koyun mesafenizi olsun bitsin.Merhaba . Aşırı kıskanç bir eltiye sahibim . Yeni evli sayılırım. Eltimin davranışları yüzünden 40 yıllık evliymiş gibi hissediyorum. Her şeyimi çok kıskanıyor. O kayınvalidem işe birlikte yaşıyor. Ve bunu kendisi istedi. Şimdi ise ayrı oturmamı kaldıramıyor. Bana açık açık evine gelmek istemiyorum senin rahat rahat kendi evinde olduğunu görünce benim sinirim bozuluyor diyor. Oysa durumum falanda iyi değil lüks bir yaşam sürmüyorum yani. Evimize aldığımız her şeyi kıskanıyor. Yatağımın yumuşaklığını bile kıskandı onunki biraz sertmiş.!!evlilikten kısa süre sonra hamile kaldım onu kıskandı, bebeğimin cinsiyetini bile kıskandı kız olduğu için onunki niye erkekmiş doğumda bana gelen çiçeği bile kıskandı. Artık kafayı yiycem. Daha anlatmadığım bir sürü şey.. ne yapmam lazım?? Yardım !!
Muhatap
Mesafeliyim zaten ama ister istemez karşılaşıyoruz çünkü kayınvalidem ile yaşıyor be eşim annesine düşkün biraz mecburen haftada bi iki kez gidiyoruzSamimi olmak zorunda mısınız? Eşleriniz kardeş diye otomatikman arkadaş akraba olmuyorsunuz. koyun mesafenizi olsun bitsin.
Kıskanmanında bi ölçüsü olur. Çocuğumun cinsiyetini bile kıskanması nedir. Kız olacağını bilsem hemen hamile kalırım diyorElticilik oynamazsanız kendi halinde kalır.Dövüsmeden kıskansın.
Aynı ortamda oluyorsunuz diye muhatap olmanız gerekmiyor. size bir şey söylediğinde verin cevabını ya da bu soruların muhatabı ben değilim deyin geçin. Kıskanılmak hoşunuza gittiği için aranızdaki diyaloğu kesmek istemiyorsunuz. Çünkü sizi kıskandıkça egonuz tatmin oluyorMesafeliyim zaten ama ister istemez karşılaşıyoruz çünkü kayınvalidem ile yaşıyor be eşim annesine düşkün biraz mecburen haftada bi iki kez gidiyoruz
Kıskanmanında bi ölçüsü olur. Çocuğumun cinsiyetini bile kıskanması nedir. Kız olacağını bilsem hemen hamile kalırım diyor
Kıskanmanında bi ölçüsü olur. Çocuğumun cinsiyetini bile kıskanması nedir. Kız olacağını bilsem hemen hamile kalırım diyor
Hepsini anladim da, evlilikten kisa sure sonra hamile kalmani niye kiskanmis acaba, kiskanilcak bisey degil ki, sacmalik
Duymazdan gelmeniz lazım. Kavga çıkarıp sizin evinizin huzurunu bozacak laf taşımalara girmiyorsa "allah sana daha güzellerini nasip etsin bir gün" deyip geçin. Onun içindeki canavar yeter zaten kendini imha etmesine.Merhaba . Aşırı kıskanç bir eltiye sahibim . Yeni evli sayılırım. Eltimin davranışları yüzünden 40 yıllık evliymiş gibi hissediyorum. Her şeyimi çok kıskanıyor. O kayınvalidem işe birlikte yaşıyor. Ve bunu kendisi istedi. Şimdi ise ayrı oturmamı kaldıramıyor. Bana açık açık evine gelmek istemiyorum senin rahat rahat kendi evinde olduğunu görünce benim sinirim bozuluyor diyor. Oysa durumum falanda iyi değil lüks bir yaşam sürmüyorum yani. Evimize aldığımız her şeyi kıskanıyor. Yatağımın yumuşaklığını bile kıskandı onunki biraz sertmiş.!!evlilikten kısa süre sonra hamile kaldım onu kıskandı, bebeğimin cinsiyetini bile kıskandı kız olduğu için onunki niye erkekmiş doğumda bana gelen çiçeği bile kıskandı. Artık kafayı yiycem. Daha anlatmadığım bir sürü şey.. ne yapmam lazım?? Yardım !!
iki oğlum var, bunu bende diyorum. Kesin kiz olacak diye bilsem bugun hamile kalirimKıskanmanında bi ölçüsü olur. Çocuğumun cinsiyetini bile kıskanması nedir. Kız olacağını bilsem hemen hamile kalırım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?